Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 12:09:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 506487 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pa ako vas vlast jebe i ako ste nezadovoljni ovim što se dešava plus pritom živite jadno i bedno zašto lepo ne izađete na ulice i ne srušite jebenu vlast? Mislim... ono kao.. to je već rađeno, šta vas sad sprečava?

Zašto narod trpi da ga neko jebe i uopšte ko normalan trpi da ga neko jebe kad već ne mora?

I sad kažeš tu da je to "apatija" i da narod nema više volje da bilo šta čini nit snage da se suprotstavi? Ma pazi boga ti... ubili su svaku iskru volje za životom i nadom u bolje sutra. Digli smo ruke, predali smo se i svi ćemo da pocrkamo. Nema više svrhe boriti se.  Da, svakako.

Deset godina traje ovo "jebanje". Da narod neko zaista i doslovce jebe, odavno bi se Beograd lomio.

Čuj apatija  Smile

Upravo. Za apatiju nema izgovora.

Mozda bi bolji termin bio defetizam. Apatija bi bilo kada nemaju volje, defetizam kada smatraju da su promene neophodne ali su stava da ne mogu nista da urade i promene.

Ja i dalje mislim da vecinu zapravo zabole za velike price i okrenuti su zivotu obicnog coveka.

Za apatiju nema izgovora? Kakva glupost.

Ljudi ne zele da budu apaticni, vec jednostavno jesu i to se moze videti.
To ne znaci da se u buducnosti nece promeniti. Ali sada je ovako kako jeste i samo lud to ne vidi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kakve to veze ima da li su kafici puni ili ne? Pa i ovako ljudi rade do 15:00h u proseku pa su opet kafici puni... neko ni nema radno vreme pa ni ne zna kad ce kuci... pa opet kafici puno. A radi se, ne od 9, nego od 7 ujutru.

Boze.

Pa,ima,jer kad su prcvarnice,kladionice,banke(koje sisaju bivse gigante i gradjane,a nista ne podizu) i kafici,jedino sto ti nice u zemlji,to je onda znak da je u dubokom blatu.

I ja se tu slazem.Samo sto se ne slazem sa time da nama treba EU,ili njihovi idiotski uslovi,da nas uce u cemu je problem i kolko smo duboko u problemima.

Ne treba mi File da mi kaze da su Siptari zlocinci,kao sto mi ne treba ni gomila idiota koji ce da me teraju da usvajam EURO 5 i 6,dok iznad mene jedan motor aviona prozdire stadione kiseonika i svi se oko toga prave bleavi.(to su samo neki od primera idiotskih standarda koje oni namecu)

Citat
ee eee . a sad pogledaj kolika je rumunija, kolika je bugarska. .. kakve prirodne resurse imaju one, a kakve ima srbija. po velicini kolike su zemlje.

prvo to, a drugo i srbi su ti isto sto i bugari i rumuni zajedno. kakva je razlika izmedju nas i bugara? to sto imamo bolje sportiste? oni imaju bolje farmaceute.
Ima i Srbija dovoljno resursa da zivi lepo,a samostalno.

A za ovo drugo-pa,dobro,ja sam reko -neka bude da smo jednaki.Ok.Al,to opet ne objasnjava onda sto su oni vec 6 godina u EU,a mi joj nismo ni u predgradju.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 14:25:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
U pravu je Zmaj sto se tice apatije... ljudi nisu voljni da se cimaju oko toga jer jednostavno nemaju vere ni u koga i da ce sutra biti bolje Smile

Citat
fora je u tome sto kad bi narod promenio vlast, morao bi da radi. znas ono od 9 do 5.
a to znaci nema ispijanja kafa za radnim stolom, nema lakiranja noktiju, nema tracanja i pricanja, moralo bi se raditi.

i to ne samo pojedinci, nego svi. ne bi kafici na obilicevom vencu bili puni od 10-22, svaki dan.

Kakve to veze ima da li su kafici puni ili ne? Pa i ovako ljudi rade do 15:00h u proseku pa su opet kafici puni... neko ni nema radno vreme pa ni ne zna kad ce kuci... pa opet kafici puno. A radi se, ne od 9, nego od 7 ujutru.

Boze.

ne razumes.

Pa objasni mi.

Sta mene briga sto se u Evropi radi od 09:00h do 17:00h a kod nas od 07:00h do 15:00h. Radno vreme je potpuno isto.
Pazi molim te, sad je bitno to sto se ispijaju kafe do 10 sati uvece... ispade da covek ne sme da izadje do grada i popije pice... to je u evropama izgleda sramota Smile

Boze.

Pa,ima,jer kad su prcvarnice,kladionice,banke(koje sisaju bivse gigante i gradjane,a nista ne podizu) i kafici,jedino sto ti nice u zemlji,to je onda znak da je u dubokom blatu.

I ja se tu slazem.Samo sto se ne slazem sa time da nama treba EU,ili njihovi idiotski uslovi,da nas uce u cemu je problem i kolko smo duboko u problemima.

Ne treba mi File da mi kaze da su Siptari zlocinci,kao sto mi ne treba ni gomila idiota koji ce da me teraju da usvajam EURO 5 i 6,dok iznad mene jedan motor aviona prozdire stadione kiseonika.

To vec nije problem naroda. Ona je navela kako ljudi nista ne rade nego ispijaju kafe i da je to problem.
Opet kazem, izgleda da se u evropama ne pije kafa u 10 sati uvece Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Pa ako vas vlast jebe i ako ste nezadovoljni ovim što se dešava plus pritom živite jadno i bedno zašto lepo ne izađete na ulice i ne srušite jebenu vlast? Mislim... ono kao.. to je već rađeno, šta vas sad sprečava?

Zašto narod trpi da ga neko jebe i uopšte ko normalan trpi da ga neko jebe kad već ne mora?

I sad kažeš tu da je to "apatija" i da narod nema više volje da bilo šta čini nit snage da se suprotstavi? Ma pazi boga ti... ubili su svaku iskru volje za životom i nadom u bolje sutra. Digli smo ruke, predali smo se i svi ćemo da pocrkamo. Nema više svrhe boriti se.  Da, svakako.

Deset godina traje ovo "jebanje". Da narod neko zaista i doslovce jebe, odavno bi se Beograd lomio.

Čuj apatija  Smile

Upravo. Za apatiju nema izgovora.

Mozda bi bolji termin bio defetizam. Apatija bi bilo kada nemaju volje, defetizam kada smatraju da su promene neophodne ali su stava da ne mogu nista da urade i promene.

Ja i dalje mislim da vecinu zapravo zabole za velike price i okrenuti su zivotu obicnog coveka.

Za apatiju nema izgovora? Kakva glupost.

Ljudi ne zele da budu apaticni, vec jednostavno jesu i to se moze videti.
To ne znaci da se u buducnosti nece promeniti. Ali sada je ovako kako jeste i samo lud to ne vidi.

Eto, malopre kazes da obojica imamo svoj stav a sad da je moj stav glupost.  Smile

Ne, za apatiju nema izgovora. Politicka apatija bi bila ista sto i covek koji nema posao ali ga ne trazi jer eto sve mu se smucilo. Kada ti treba posao, ti ga trazis i nadjes. Isto je i sa situacijom u kojoj je drustvo u ocaju, ono nesto radi.

A ako apatiju dozivljavamo kao depresiju, to je vec klinicko stanje koje se leci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Citat

EU nam treba jer smo mi sami nesposobni da se izvučemo iz govana. I to je fakat.

To ne znači da će EU sad da siđe u septičku jamu i da nas uhvati i izvuče napolje a mi samo da čekamo, ali može da nam baci konopac uz koji možemo da se uspenjemo.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Apple 15
S obzirom kako se brzo sa Ratka preslo na pricu o kaficima, mogu samo da zakljucim da je Ratko i zaista zadnja rupa na svirali...

Eto, majke onog sela u Bosni i zene u tamnim valerima, niste uspele da nam isperete mozak i nabacite trajne komplekse i traume...  Smile

Mislim.. zanimljivo je to... koliko je para spucano u tu glupost i medijsku ujdurmu... da bi posle 15 godina sve bilo zaboravljeno kao minoran dogadjaj (sto i jeste) u ljudskoj istoriji...

Bolje da su te pare dali gladnima u Africi... nego bulama u Bosni...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Al da mi neko prodaje priču kako narod ne želi da se buni zato što je apatičan, ne može.

Narod želi da se buni jer neće da se buni.

Народ не жели да се буни јер сматра да нема сврхе и да не може ништа да промени. Не видим проблем у тој реченици ... искрено небулозна ми је народ се не буни, дакле не жели да се буни ... ерго добро му је.

Citat
fora je u tome sto kad bi narod promenio vlast, morao bi da radi. znas ono od 9 do 5.
a to znaci nema ispijanja kafa za radnim stolom, nema lakiranja noktiju, nema tracanja i pricanja, moralo bi se raditi.

хехехе ... види се да не живиш овде. Плаше се да ће морати да раде?  Smile Smile
Као прво код приватника се ради и те како ... а да ће неко успети да промени функционисање и начин рада по јавним предузећима ... па ни Путин и Вондер Вомен своје дете да поставе за председника Србије који ће бити све и свја овде ... нема шансе.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Nisam rekao da je tvoj stav glupost vec za to sto si rekao da za apatiju nema izgovora.
Nema potrebe da se vise ponavljam jer se vrtimo u krug i idemo u off. Rekao sam sta sam imao a ti ako hoces pogledaj ponovo.

Tema:
Uhapsen Ratko Mladic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Mozda se mi i slazemo, ali se sluzimo razlicitom terminologijom. Zato ja idem dalje u diskusiju, ne radi promene necijeg misljenja vec preciziranja o cemu pricamo.

Народ не жели да се буни јер сматра да нема сврхе и да не може ништа да промени.

E to nije apatija vec defetizam.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 14:33:59 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Citat
Al da mi neko prodaje priču kako narod ne želi da se buni zato što je apatičan, ne može.

Narod želi da se buni jer neće da se buni.

Народ не жели да се буни јер сматра да нема сврхе и да не може ништа да промени. Не видим проблем у тој реченици ... искрено небулозна ми је народ се не буни, дакле не жели да се буни ... ерго добро му је.

Ako pojuriš za mačkom, ona će da beži. Ako je doteraš do zida, ona će da se bori iako zna da ne može da pobedi.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 14:33:21 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 12:09:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.