Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:33:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505194 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citiram drugara :
Za mene su oni :sveci,bogastvo,snaga i moc srbije,ove usrane nase,sa usranim golubom na celu.Demokrata,k..moj,da se narod pita,zlatom bi okitili i odlikovali ove junake.Iskreno misljenje,mislim da je Ratko pred kraj zivota,rekli su da mu je zdravlje kriticno,i iskreno mislim da se Ratko sam predao kako bi i na ovaj nacin poslednji put spasio srbiju,pored svih stvari koje je radio,morao je da zalozi glavu dzelatu za spas srbije..Za mene veliki ratnik i COVEK pre svega.

Smile
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Cisto da se zna

[glow=red,2,300]MITING JE U NEDELJU 29.MAJA u 19h[/glow]

Da li ste proverili kakvo ce vreme biti ? Da ne udari kisa ?

Ako nisi primetio to je citat koji sam dobio preko msn/a...Moj stav je malo drugaciji.Ne brine me toliko sudbina Mladića (on će verovatno kao mučenik umreti u zatvoru, pre bilo kakve presude), mene brinu oni na koji misle sad će poteći med i mleko. Siguran sam da će tzv. međunarodna zajednica naći za Srbiju nekog novog "Mladića", a posle evetnualne sulude podele ili priznanja Kosova, i neko novo mnogo opasnije "Kosovo". p.s. Holandija već najvaljuje da je ne interesuje više Mladić, već Hadžić. U intervjuu Bote CNN, po postavljenim pitanjima voditeljke vidi se šta o ovom "uspehu" Srbije misli gazda preko okeana. Znači opasni vetrovi već su se zametnuli.  Voleo bi  da ovo hapšenje Mladića i izostanak značajnije kapitalizacije njegovog hapšenja,  te nova uslovljavanja, budu  prekretnica ne samo za ovu garnituru vlasti, već i za svaku narednu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
koliko je vredan današnji razgovor Eštonke sa parazitimakad članak o tome stoji na šestom mestu iza amandmana PUPSa, čedinih parola, zukorlićevog govora mržnje i priče o tome kako je Mladić radio na gradilištu. Ma letimo u EU ali na sveto nikad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 3510

Reci to gazda Mileru sledeći put kada daje platicu. Razumeće.

Mirjana, daj sredi mu neku sljakicu u Nemackoj jer izgleda samo to moze da ga smiri

Требало би га депортовати натраг  на Милову киту од мињона у ЦГ - тај ти је од соја Јове Капичића...иначе ускоро му пуштају Норца на слободу па ће и он и сисем имати новог повода за ликовање  Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 00:01:14 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ma uzivancija, orgija dushevnosti i miroljublja

To.  Smile I svi nasi problemi automatski nestaju tad.

I sam' da budemo dobri.AKo budemo dobri,mozda uspemo vec 2045. da udjemo.Dobro,sad,jeste "samo" 40 godina posle najvecih klosara kontinenta,al nema veze...  Smile

Moramo biti optimisti i raditi na tome.Uostalom,ko pa da 8 miliona ljudi ima u zivotu pametnija i bitnija posla i misli od ulaska u EU,trazenja begunaca,i isunjavanja ostalih idiotskih uslova...  Smile

Jel tako,Stanislave?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Jos nismo usli u EU?  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citiram drugara :
Za mene su oni :sveci,bogastvo,snaga i moc srbije,ove usrane nase,sa usranim golubom na celu.Demokrata,k..moj,da se narod pita,zlatom bi okitili i odlikovali ove junake.Iskreno misljenje,mislim da je Ratko pred kraj zivota,rekli su da mu je zdravlje kriticno,i iskreno mislim da se Ratko sam predao kako bi i na ovaj nacin poslednji put spasio srbiju,pored svih stvari koje je radio,morao je da zalozi glavu dzelatu za spas srbije..Za mene veliki ratnik i COVEK pre svega.

Smile

Was her Muller ? Mladic verhaftet wurde ? Ja ja das ist fantastisch !
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Da li mi se cini ili i ovde moderatori brisu postove??   Smile   Svi se ukenjali,strasno   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Требало би га депортовати натраг  на Милову киту од мињона у ЦГ - тај ти је од соја Јове Капичића...

Sad mi je jasnije
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma uzivancija, orgija dushevnosti i miroljublja

To.  Smile I svi nasi problemi automatski nestaju tad.

I sam' da budemo dobri.AKo budemo dobri,mozda uspemo vec 2045. da udjemo.Dobro,sad,jeste "samo" 40 godina posle najvecih klosara kontinenta,al nema veze...  Smile

Moramo biti optimisti i raditi na tome.Uostalom,ko pa da 8 miliona ljudi ima u zivotu pametnija i bitnija posla i misli od ulaska u EU,trazenja begunaca,i isunjavanja ostalih idiotskih uslova...  Smile

Jel tako,Stanislave?  Smile
Ma ubrzace to oni samo kada im damo Vojvodinu, Kosovo i Centralnu Srbiju, sto ce biti za koju godinu, imaju nasi politicari da prodaju zemlju pa ce Srbi da budu podstanari u rodjenoj zemlji
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:33:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.