Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:31:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505462 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Dva raba  

Zatutnjase sa cetiri zvona  
Povrvese kite i mundiri  
Povrvese perjanice bojne,  
Povrvese bezbrojni sesiri  
Svi majori debeli i suvi  
Oficiri cela kita sjajna  
Pukovnici, s orlom i bez orla  
I jos neko, ali to je tajna.  
Potmulo su udarala zvona,  
Udarala zvona iz budžaka,  
A i sto bi da se cini dževa  
Kad je pratnja srpskoga junaka  
Srpska deco sto množiti znate  
Iz ovoga pouku imate:  
U Srbiji prilike su take  
Babe slave, preziru junake  
Zato i vi ne mucite se džabe
Srpska deco postanite babe.

Branislav Nušić
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sada ce Evropa da rashiri shirom svoje velike ruke pune izdrkane lepljive ljubavi i oberucke sa govnavim prstima dodirnuti lice i poljubiti sa svojim krastavim usnama lice Srbije
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Sada ce Evropa da rashiri shirom svoje velike ruke pune izdrkane lepljive ljubavi i oberucke sa govnavim prstima dodirnuti lice i poljubiti sa svojim krastavim usnama lice Srbije

i reci joj "ok,bravo,dodjite sledece godine u martu da pricamo o pregovorima za status kandidata".  Smile

Napredak,nema sta.  Smile Hrlimo ka EU i prosperitetu.  Smile Do 2050. eto nas tamo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Cisto da se zna

Citat
MITING JE U NEDELJU 29.MAJA u 19h
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 23:55:58 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@DaniloBG

Ne zaboravi da mi odgovoris ako nije frka:

Da, usao je u Srebrenicu i uradio nesto netipicno za njega.
Je l' to brise i njegove zasluge pre toga?

Da li smes da me pogledas u avatar   i iskreno kazes da bi u ratnoj situaciji, pored sebe vise voleo da imas nekog Cedu Jovanovica nego nekoga poput Ratka Mladica?

Odgovori po savesti

Džaba sve priznanja najboljeg vozača relija, ako si na kraju balade u punoj brzini pobio pešake na sred prelaza.

U ratnoj situaciji ni jednog ni drugog ako me već pitaš, već prijatelja koji je odličan starešina koji je takođe ratovao ali svoju čast nikada nije uprljao ubijanjem zarobljenika i dece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Cisto da se zna

[glow=red,2,300]MITING JE U NEDELJU 29.MAJA u 19h[/glow]

Da li ste proverili kakvo ce vreme biti ? Da ne udari kisa ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

i reci joj "ok,bravo,dodjite sledece godine u martu da pricamo o pregovorima za status kandidata". Smile

Napredak,nema sta. Smile Hrlimo ka EU i prosperitetu. Smile Do 2050. eto nas tamo. Smile
Ma uzivancija, orgija dushevnosti i miroljublja
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Ali to ne amnestira komandanta jedne vojske. Mladić nije nedostajalo junaštvo od početka rata, ali je pao na ispitu čojstva. Pretvorio se od komandanta u šefa masovne klaonice.

ti znas,vidio ili...  Smile

ko god likuje hapsenju da mu milosnu majku,a tadicu dabogda se zatrlo i seme i pleme Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 23:58:34 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Citiram drugara :
Za mene su oni :sveci,bogastvo,snaga i moc srbije,ove usrane nase,sa usranim golubom na celu.Demokrata,k..moj,da se narod pita,zlatom bi okitili i odlikovali ove junake.Iskreno misljenje,mislim da je Ratko pred kraj zivota,rekli su da mu je zdravlje kriticno,i iskreno mislim da se Ratko sam predao kako bi i na ovaj nacin poslednji put spasio srbiju,pored svih stvari koje je radio,morao je da zalozi glavu dzelatu za spas srbije..Za mene veliki ratnik i COVEK pre svega.

Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Frizider
Ma to je neka finta, cekalo se na presudu Gotovini plus bonus uvlak Briselu.

Da je govnar dobio neku mizernu polu-osudu ili oslobadjajucu presudu, veci bi bio gnev ljudi a samim tim i opada rejting evroinstitucija i stvara se opasnija atmosfera koja prati ovako rizicne poteze vrha drzave.

Sto je najzanimljivije gomila ljudi su ubedjeni u opravdan cin izrucenja i to oni isti koji su bili preotiv i da se Milosevic izruci iako je kudikamo imao manju podrsku u narodu.

I ovo malo neopredeljenih ce lepo da izbombarduju medijski ovih par dana, tra lala red euro bajkica i iskezenih stranih diplomata red groblja, red kukanja po sahranama pa opet iskezenja, i tako eto zanima se narod do leta pred godisnji odmor.....

Napravicemo sebi da se popickamo sa Srbima iz Bosne zbog te nase virtuelne grize savesti koja ti je bukvalno hipnoticki nametnuta i sa kojom si raketiran sa svih strana....

I ako stignemo u to sranje zvano EU, sticicemo kao izgladnela gomila zombija na samrti, bez ikakvih zelja i entuzijazma, onako grogirani i izmrcvareni.

I isti kurac nas ceka kakva god vlast da dodje.

Citat
Tadić radi svoj posao

Da, pokenjam mu se u posao. Veciti demagog retardirani, eto to je njegov posao. Sad lepo da proseta do Federacije i izredja od Avaza pa niz ulicu, da mu se lepo svi isfekalisu za vrat i trijumfalno se vrati kao donosilac novih dobrosusetskih odnosa i tolerancije.

Specificna vrsta medjunacionalne tolerancije u kojoj ti tolerises da te svi jebu k'o konja.

No, kontam ja da si ti u tim nekim talasnim duzinama a bogami i dubinama kao doticni pa te ne bih vise zadrzavao.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:31:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.