Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:04:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505732 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Apple 15
Zanimljivo je to da su svi oni preziveli bez velikih posledica da budu uhapseni...

Ako vec moralistete i kukumavcite nad srpskim herojima, sto ne spomente one koji su se zaista borili... i iz rata izasli ostaceni na razne nacine...

Ovako.. navoditi vojno-politicku kliku koja u svim ratovima od nastanka civilizacije najbolje prolazi u svakom sukobu kao primer zrtve je .... bezvezno, da ne u potrebim neku drugu rec.. npr. licemerno? Smiley

jbg, ja ti mogu nabrojati min 15 iz moje famlije koji su se borili, i prijatelja, izmedju ostalih jednog su "nabili na razanj" i pekli i snimali i poslali njegovoj porodici snimak.

iz moje familije, jednom su otkinuli glavu, zena ga je prepoznala po prstenu na ruci.

i opet na sve prezivele je mladic i dalje heroj. zasto? zato sto je hteo da se bori i osvoji sve, a onda da se pregovara, kad bi krenuo u protivnapad, dobio bi iz srbije nalog za povlacenje.
prvi je rekao da, kad je vec rat, se treba i ratovati na pravi nacin.

i jeste bio i ostao vojnik.

Za mene heroji mogu biti samo mali ljudi. Oni koji se ne pojavljuju u udzbenicima istorije.
Ova balavurdija sa prethodnih strana... dobro je naplatila svoje zalaganje i zastitila svoje dupe...

Zanimljivo je da ova tema ima 60 strana, a npr. tema o srpskim dobrovoljcima... koliko 5? Smiley

Pa nije nisu se Mladic i Hadzic borili... pucali... nije njima dupe bilo na meti u rovu...

Bili su i ostali na sigurnom... Smiley

Jedine zrtve i jedini heroji svakog ljuda su obicni ljudi koji su se borili, bezali, ginuli i  preziveli.

Tako da meni i dalje nije jasna sva ova histerija oko faking Ratka Mladica Smiley
Ako vec moralistete i kukumavcite nad srpskim herojima, sto ne spomente one koji su se zaista borili... i iz rata izasli ostaceni na razne nacine...

Zato sto bi to bio OFF ili nam ti kao mod upravo dajes odobrenje za off ?
Ovako.. navoditi vojno-politicku kliku koja u svim ratovima od nastanka civilizacije najbolje prolazi u svakom sukobu kao primer zrtve je .... bezvezno, da ne u potrebim neku drugu rec.. npr. licemerno? Smiley
Oni i jesu zrtve ako se prica o pravdi.

Kakva je to pravda da oni budu osudjeni a hrvatski fasisti, talibanske vehabije i siptarski dileri ne budu?
Sve dok i ostali ne budu osudjeni oni ce zaista i biti zrtve jednog licemernog svetskog poretka.

Usput receno, tvoj idol, bravarski pomocnik Josip je pobio na desetine puta vise Srba (nakon "oslobodjenja") nego sto je Mladic pobio muslimana (cak i prihvatujuci i njihov "prosireni" i nikad provereni  spisak).

Evo zadatak tebe dok bakica ne skupi 20 poruka i ne pocnete da se cmacete na pvt...
Uzmes google i pronadjes moje objasnjenje zasto mi u profilu stoji YU zastava...  Smile

Tako da te jefitine fore - tvoj idol, tvoji komunisti... mozes da prodajes nekome ko te juri po forumu, ali ne i meni... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Svi govore pravda je zadovoljena,a Pavelica,Artukovica pravda nikad nije stigla

Artukovića je dohvatila, a ovog prvog nije... šteta što nije.

artukovic je bio izlapela starkelja kad su kao "otkrili". Pre toga je decenijama ziveo na slobodi a u zatvor su ga doveli tek da "reda radi" umre u njemu ( nije docekao ni sudjenje ).

I to po tebi pravda Mladića a ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Jel heroj mora da bude ostecen? Sta pricas bre ti zeno?

Prodji ti kroz minsko polje i ja ti kupim aviona bombardera da sve poubijas sto ti se ne svidja.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
system, ti si budala, ne vredjam te nego konstatujem tvoju licnost.

ma pusti ga, on je samo ljubomoran.

мирјана...баш се станислав залепио за тебе данас...мукица...шта ћеш Smile

fora je sto stanislav lupa ko maksim po diviziji. sve mu neki euri pred ocima.

----

al zar to nije moglo na drugi nacin da se zavrsi. bar 3 su postojala, a ne ovako, na zalost.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Apple 15

Jel heroj mora da bude ostecen? Sta pricas bre ti zeno?

Prodji ti kroz minsko polje i ja ti kupim aviona bombardera da sve poubijas sto ti se ne svidja.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Napredovao ko ? Reci mi koji narod može da bude napredan sa tim koljačima, ubicama i fašistima ?

Pa sad, kao ljubitelj "novog svetskog poretka" trebalo bi da si fan Amerike, zar ne?
A reci mi, da li je iko od njihovih zlocinaca ikada osudjen i dali se to odrazilo na njihov "napredak" ?
Rec je o zemlji koja najvise ratovala u citavom 20. veku i za sobom ostavila milione mrtvih

Zasto nije Kurt Valdhajm odgovarao? Bio je nacista a kasnije i visoki funkcioner Austrije i UN.

Zar ti se ne cini da imas neku crno-belu predstavu o svetu i to pokupljenu sa CNN-a  i slicnih glasila?

Uostalom Srbiju na saradnju sa Haškim tribunalom obavezuje potpisani sporazum u Dejtonu i tačka.

Hrvatsku ne obavezuje?
Tzv "BiH" ne obavezuje?
Siptarski dileri su takodje imuni pred medunarodnim zakonima?

I to po tebi pravda Mladića a ?

To u potpunosti pokopava tvoje teorije o "pravdi"  i povezanosti pravde i "napretka"  Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 21:16:06 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ранеру, прочитај и мој пост... Није све тако једноставно... Дош'о Младић покл'о људе...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sistem

Pravda ne postoji!
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 21:19:09 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

Zanimljivo je da ova tema ima 60 strana, a npr. tema o srpskim dobrovoljcima... koliko 5? Smiley

Jedine zrtve i jedini heroji svakog ljuda su obicni ljudi koji su se borili, bezali, ginuli i  preziveli.

Tako da meni i dalje nije jasna sva ova histerija oko faking Ratka Mladica Smiley

tu si u pravu.

jedino sto je on medijski propracen, i sto se to moglo na drug nacin zavrsiti, a ne ovako.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 4
Tako da meni i dalje nije jasna sva ova histerija oko faking Ratka Mladica
Зато што ниси васпитана на тај начин. Нико те не криви.

Можда би другачије размишљала да је твоје дупе до 95-е било у околини Требиња и Љубиња (гдје сам ја) или на некој горој позицији (било их је много много горих од моје) и да је мало фалило да те Усташе из Стоца и Мостара прекољу и да те спасила војска (хероји) које је водио Ратко Младић или неки други генерал/капетан, свака војска има свога вођу, имаш добре и лоше, да је неко други био умјесто Младића можда ја данас неби ово писао а Српске жртве би биле неупоредиво веће.

Схваћам и да те за то све боли гузичетина.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 21:21:53 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:04:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.