Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:16:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 506368 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Ja ću da se kladim sa tobom, al da ti unapred kažem da gubiš pare bezveze. Jesi siguran?

Potpuno siguran i ne radujem se tom ishodu.Na tvoju žalost,iz principa ne kartam,ne igram igre na sreću i ne kockam na bilo koji način,ali sam spreman da na ovome forumu izjavim da sam budala ako budem u krivu.Odgovara li ti ?
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Pa sta da rade kad nista ne mogu da promene ?

Bilo šta, umesto da sikću na monitor.

File: Srbija sada bliža EU
Izvor: Tanjug

Brisel -- Evropski komesar za proširenje Štefan File ističe da je Srbija bliže Evropskoj uniji, nego što je to bila pre hapšenja Ratka Mladića.
Stefan File (Beta)
Stefan File (Beta)

Razgovarao sam sa predsednikom i čestitao njemu i srpskom narodu, jer je to veliki dan za Srbiju, Zapadni Balkan i sve nas, rekao je File.

On je odao posebno priznanje Tadiću za ličnu ulogu, ne samo za hapšenje Mladića, već i za značajnu ulogu za pomirenje i regionalnu stabilnost na Zapadnom Balkalnu.

Srpsko rukovodstvo je ispunilo obećanje o hapšenju Mladića i pokazalo kredibilitet, rekao je File.

Prema njegovim rečima, Srbija je ispunila značajnu međunarodnu obavezu, ali sutra treba da intenzivira rad na reformama koje su ključne za dobijanje pozitivnog sledećeg izveštaja o napretku koji treba da sačini Evropska komisija.

Na pitanje da li će i hapšenje preostalog haškog begunca Gorana Hadžića biti uslov, File je rekao da je o tome danas razgovarao sa glavnim tužiocem Haškog tribunala Seržom Bramercom, koji je takođe izrazio optimizam povodom hapšenja Mladića.

Bramerc će odrediti kada je kraj saradnje Srbije sa Haškim tribunalom, dodao je File.

Vlada Srbije je održala obećanje o Mladiću i zato nema razloga za sumnju da će to učiniti i kada je u pitanju Hadžić, istakao je on.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ja ću da se kladim sa tobom, al da ti unapred kažem da gubiš pare bezveze. Jesi siguran?

Potpuno siguran i ne radujem se tom ishodu.Na tvoju žalost,iz principa ne kartam,ne igram igre na sreću i ne kockam na bilo koji način,ali sam spreman da na ovome forumu izjavim da sam budala ako budem u krivu.Odgovara li ti ?

Pošteno , iste uslove prihvatam i ja !
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Frizider
Oh, File je nesto rek-o, drk drk drk jea ekstaza........ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sada bi pola ljudi lajalo na sud u Hagu da je "antisrpski" ali kada se pomenu ona
dvojica gore uz Ratka, nekako ne ide...
..a nakon hapenja Mladica, Gotovina ce na izricanju pravosnazne presude biti oslobodjen dok ce  Ratko ce ostati u Hagu.

Sve mi se cini da ce biti taj scenario i da je nepravosnazna presuda Gotovini bila samo "anestezija" za Srbe.
Bas da bi se takvi kao ti popalili i zaboravili da je u Hagu osudjeno dva i po Hrvata, tri muslimana a 779 Srba.
Toliko o "pravdi" i Hagu

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Malo je preterano porediti Mladica i Misica... cak i u sali...

Slažem se. Mišić se riješio dezertera, a Mladić nije, pa su se oni riješili njega.  Smile

(Evo, da se aktiviram.  Smile )
IP sačuvana
social share
Гамби и Nksamsj - нисам заборавила. Smiley Молим вас да ми опростите и не питате (засад) за разлоге.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Ova teta dole je stigla i Gotovinu i Markača, a sada je došla da vodi i Mladića.

Sada bi pola ljudi lajalo na sud u Hagu da je "antisrpski" ali kada se pomenu ona
dvojica gore uz Ratka, nekako ne ide...

Ma,sve je to lepo,nego kad ce da ide i po Olbrajtovu,Solanu,Klarka...?  Smile

pa onog holbruka su ubili jer je bio na strani srba... i svakog ce ko pokusa da bude na nasoj strani ...

pa nek mi sad neko kaze fer sudjenje i hag !!!!

a za sve one koji su se napili i pripremaju da slave hapsenje svog sunarodnika, evo im tekst nek procitaju kako su austrijanci svog nacistu uhapsili i poslali u "hag":

http://sr.wikipedia.org/wiki/Курт_Валдхајм
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Pa sta da rade kad nista ne mogu da promene ?

"Neka čuju pičke DOSovske, djenerale ako uhapse, .... će svi, puške uzeti, sve ćemo vas redom pobiti". Nisu valjda sve puške na čišćenju?

Da, urdiće nešto pored Dačićevih "jakih policijskih... bezbednosnih" i ostalih snaga reda i zakona.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 4
Todorović posetio Mladićevu porodicu

Potpredsednik Srpske radikalne štranke (SRS) Dragan Todorović posetio je danas porodicu Ratka Mladića u Beogradu da bi sa njima, kako je naveo, podelio tugu i u očekivanju da će akteri hapšenja Mladića platiti za to političku cenu na sledećim izborima
Todorović je posle susreta sa Mladićima izrazio u izjavi novinarima strahovanje za sudbinu Republike Srpske.
On smatra da će Haški tribunal, "kao politička institucija koja je formirana da osudi srpski narod, na svaki način pokušavati da dokaže da je Republika Srpska genocidna tvorevina i da kao takva ne može da opstane".

pressonline.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

E bas sada treba svi da trce na hebeni Fejs pa da lajkuju  Smile

Cudno kako brzo posle Gotovine uhapsen i Mladic... Smile

Pa kome je posle svega jos cudno...  Smile

Samo mi nije jasno sto se cudite?

Mladic je odavno "uhapsen", tacnije - drzava ga je drzala dok nije zatrebalo da se uhapsi. Probali su da to odloze za posle izbora a nakon dobijanja kandidature. Kada su shvatili da ipak nece biti kandidature bez toga, izvagali su sta ce im politicki biti manje zlo - ne dobijanje kandidature ili isporucenje, i odlucili se za ovo drugo.

Naivan je svako ko misli da se on krio a oni nisu znali gde je on u svakom trenutku.

Ma proslo vreme hajduka i jataka pred Turcima, ovo danas je smart phone gps face book murija  Smile

могло би да падне једно кршење београда...није одавно Smile

Neko napise par postova iza "hvala k*, raspale mi se patike"  Smile

и да не забораве да распореде на дужност оног кера што је изјавио чувену реченицу: "мој си београд нашао да ломиш" Smile

Te parole imaju sada na kombijima, ko reklama  Smile

Desetak ljudi protestuje zbog Mladića u centru Beograda

Desetak mladića protestuje danas na Trgu Republike zbog hapšenja haškog optuženika Ratka Mladića
 Oni ne nose nikakva obeležja niti transparente, a uzvikuju "Ratko Mladić" i "Nož, žica, Srebrenica".
Njihov protest prati nekoliko policajaca. Osim tog protesta na ulicama Beograda ništa ne ukazuje da je ranije danas uhapšen vojni komandant bosanskih Srba.
Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da je Mladić uhapšen rano jutros, a ministar policije Ivica Dačić da je uhapšen u selu Lazarevo, pored Zrenjanina.

Izvor: Press

Drustvo malo ali odabrano  Smile
Al dobro, ako ne nabiju na lajkovanje na FB-u sa par desetina iljada, nisu nista napravili, sto ce da obijaju noge kad mogu da kliknu i lajkuju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:16:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.