Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:11:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505748 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Neznam, jednom, vidiš i Mladić, Gotovina i ostali otpad je mislio da ih neće stići, pa na kraju jeste.

Ne znam,meni se ucinilo nekako da najvise voli da operise ovde,na nasim prostorima,da joj se tolko svidelo ovde,da je uzela cak da radi prekovremeno...  Smile

a,btw,i Solana i Olbrajtova nisu bas u cvetu mladosti,paaa...ono... bi mogla malo da pozuri i obavi posao pre nego sto joj poslovi... "otputuju"... Smiley

Možda se još zadrži, u nekim komentarima se vidim pominju čak i vojnici stradali u kasarni na točideru ?

Dobar komentar je i :

Zao mi je dve grupe ljudi: prijatelja i porodice ljudi koje je Mladic naredio da se pobiju i onih drugih, koji misle da je ovaj covek heroj i patriota.

pa tebi kad zakolju oca i majku i sestru siluju pred ocima tvojim, videcemo sta ces ti govoriti. .. nesrecnice
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...
Opaaaaa

Dozvoljavaju spam ovdje? Izgleda prije nego pp, a?  Smile

Highlanderu, daj makar kao izazov glume pokušaj jednom da odglumiš odraslu osobu i demonstriraj da si prerastao klinca iz vrtića. Molim te.
IP sačuvana
social share
Гамби и Nksamsj - нисам заборавила. Smiley Молим вас да ми опростите и не питате (засад) за разлоге.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
a sta je s klintonom??? on se sece gde hoce, jos mu placaju za to??? i ta olbrajtova, i onaj peder solana ....

ma,naravno,mislim i na njega,i na sva ostala govna koja su odgovorna za unistavanje,trovanje i cerecenje Srbije.

Mada...kad pogledam na sta lici taj Klinton... pomislim da ga je mozda ona teta o kojoj Stanisav prica ipak i posetila,bar na kratko.Jeste samo delic onoga sto zasluzuje,al,dobro,bolje ista nego nista.  Smile

Ali ostali...ih.Olbrajtova je ubedljivo najbolja.Ja mislim da ni sam Sotona ne bi mogao da smisli dovoljnu kaznu za takvu gomilu licemerja,zla,ljige,prljavstine i gramzivosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Ne kenjaj,ne bežim od onoga što sam napisao,ali neću ti ni oprostiti budem li (,a biću) u pravu .Iskijaćete ti i tebi slični ovu priču,jer ja nisam jedini koji ne podnosi cinkaroše i srebroljupce.

Šta imaš ti bre meni da opraštaš? Šta sam ja tebi uradio? Naložio si se ko klinja na kaunter. I ne samo ti.

Delite ljude izdajnike, nepratriote, cinkaroše... Jeste li vi bre normalni? Zapitate li se ponekad da li ste normalni? Jeste li svesni šta radite i šta pričate?

Pa bre, ja nijednog čoveka nisam u stanju da mrzim samo zbog toga što ima drugačije političko stanovište. Mislim pobogu!

Ajde, mrzimo političare jer oni ipak diriguju ovom scenom, ali narod?! Samo zato što misli drugačije?

Pa jebote, sav taj narod na kraju krajeva želi jednu te istu stvar - da ovoj državi i društvu bude bolje. Razlika je što jedni smatraju da se to postiže na ovaj, drugi na onaj način. Ali svi, apsolutno svi žele da bude bolje. I to je ono što je jedino bitno.

Ako ti misliš da postoji neki Srbin među ovom rajom, koji mrzi svoj narod i koji želi da mu naudi, moram da te obavestim da si u grdnoj zabludi.

Osvesti se matori. Prijateljski ti to kažem.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
...
Opaaaaa

Highlanderu, daj makar kao izazov glume pokušaj jednom da odglumiš odraslu osobu i demonstriraj da si prerastao klinca iz vrtića. Molim te.

Kako kome  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
mob
HTC najskuplji
ако ништа друго сад сам сигуран да је ово задњи мандат ових издајника..

немој да си сигуран...народ је бедна стока и не заслужује боље од ове екипе Smile

нажалост у праву си да је народ бедан али сам 99% сигуран да су ови завршили. сувише су нам уништили животе да би то тек тако лако прошло.
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Neznam, jednom, vidiš i Mladić, Gotovina i ostali otpad je mislio da ih neće stići, pa na kraju jeste.

Ne znam,meni se ucinilo nekako da najvise voli da operise ovde,na nasim prostorima,da joj se tolko svidelo ovde,da je uzela cak da radi prekovremeno...  Smile

a,btw,i Solana i Olbrajtova nisu bas u cvetu mladosti,paaa...ono... bi mogla malo da pozuri i obavi posao pre nego sto joj poslovi... "otputuju"... Smiley

Možda se još zadrži, u nekim komentarima se vidim pominju čak i vojnici stradali u kasarni na točideru ?

Dobar komentar je i :

Zao mi je dve grupe ljudi: prijatelja i porodice ljudi koje je Mladic naredio da se pobiju i onih drugih, koji misle da je ovaj covek heroj i patriota.

pa tebi kad zakolju oca i majku i sestru siluju pred ocima tvojim, videcemo sta ces ti govoriti. .. nesrecnice

Znači ostaješ u Österreich. Ja sam mislio da ćeš se iz protesta vratiti u Srbiju. Ili barem doći na proteste.

Ipak plata u ojrima, nije šala, ali pred vlasnikom firme moraš da kazeš "Mladich was arrested ouuuu great news for Serbia" uz jedan smajli.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 20:02:10 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 2610
Aj da se kladimo da ladno dobija sledeće izbore !

Aj´se kladimo da će od ovoga najviše koristi imati Nikolić , jer će se večita "tiha većina" (koja ne bi da talasa) osvetiti za ovo danas glasanjem za njegovu stranku (prosta psihologija - time će mentalno oprati ruke pred samima sobom  što ovo današnje nisu sprečili).Situacija me podseća na Miloševića koji je proglasio mir nakon bombardovanja,a sastrugan je na izborima.
Ovo je tačka prekretnica srpske politike i to ćemo uskoro svi osetiti na sopstvenoj koži.

I moje je mišljenje isto, sledeće izbore uzima SNS jer će Tadić poduvati za pare uprkos ovom poniženju.

SSN,DSS, PSS, NS, Vulinovi+SPS+PUPS+JS i Koštunjavko Predsednik-to je scenario nakon Botinog zajeba samog sebe.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Apple 15
...
Opaaaaa

E, ovako...

Da ne bi spamovala\o temu, lepo odes na forum Blablaonica i odgovoris na nekoliko tema...

Mislim da se nikoga ne ticu vase ljubavno\poslovne rasprave Smiley

(Dobro... zanimljivo je gledati... ali Mladic i ovo ne idu bas ruku pod ruku)..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:11:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.