Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:34:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505783 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Da su ovi tvoji " golubovi" bili kao Tadić mi bi još uvjek živeli u državi koja se zove Jugoslavija , odavno bi bili u EU , nikad ne bi imali vize , imali bi mnogo više  para , letovanje , druženja , života , radosti ,...

Jao jugonostalgicar, zaljko svrbi guza za dolare............najgori tip

Pa jebote obrati se tvojim susedima sto razjebase tu tvoju oazu radosti, nisu Srbi trazili da se ista razjebe.

Doduse uz Tadica komunjaru idu i partijski drugovi, lepices i ti plakate pred izbore a to je hej novih 300 kinti i ovecan mamemi posao ako se dovukljas dovoljno na lestvici....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Aj da se kladimo da ladno dobija sledeće izbore !

MOžda ako ti i samo on sam glasate za njega.
Nema više budala koje će preći preko svih njegovoh zlodela u miru-gori je nego 182275‚3289765‚2678764156‚Miloševića, Karadžića, Mladića, Hadžića, Pavkovića,....svih koje izruči Hagu.
BOTA je samo jedna STOKA

Da su ovi tvoji " golubovi" bili kao Tadić mi bi još uvjek živeli u državi koja se zove Jugoslavija , odavno bi bili u EU , nikad ne bi imali vize , imali bi mnogo više  para , letovanje , druženja , života , radosti ,... bilo bi manje bradatih smrdljivih spodoba , kriminalaca navodnih heroja i sličnih svinjarija !

"ziveli u drzavi koja se zove Jugoslavija"
pa zbog vas jugoslovena,srbija ne moze da ima normalnu drzavu!!!
ideite u slovenju,hrvatsku,bosnu...
ljubite sahovnicu,pevajte hej sloveni samo mars iz srbije...

A ti bi da jedeš korenje po bilo kojoj  cijeni ?

da smo ostali kraljevina srbija sve bi bilo drugacije!!!
i da jeo bih i govna,samo da se siptari,madjari i hrvati proteraju sa kosova, iz novog pazara,vojvodine...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat

Stizu dolari  Smile
Smile
šteta što ga nisu amerikanci uhvatili
bacili bi ga u more - kao bin Ladena

a, opet ... u redu je;
nema smisla bacat smeće i zagađivat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kad ga čujem da kaže "Keti Ešton", nije mi dobro. Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 

Aj´se kladimo da će od ovoga najviše koristi imati Nikolić , jer će se večita "tiha većina" (koja ne bi da talasa) osvetiti za ovo danas glasanjem za njegovu stranku (prosta psihologija - time će mentalno oprati ruke pred samima sobom  što ovo današnje nisu sprečili).Situacija me podseća na Miloševića koji je proglasio mir nakon bombardovanja,a sastrugan je na izborima.
Ovo je tačka prekretnica srpske politike i to ćemo uskoro svi osetiti na sopstvenoj koži.

I moje je mišljenje isto, sledeće izbore uzima SNS jer će Tadić poduvati za pare uprkos ovom poniženju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

"ziveli u drzavi koja se zove Jugoslavija"
pa zbog vas jugoslovena,srbija ne moze da ima normalnu drzavu!!!
ideite u slovenju,hrvatsku,bosnu...
ljubite sahovnicu,pevajte hej sloveni samo mars iz srbije...

Znaju oni dobro da tamo nemaju istomisljenike  Smile
Prema hrvatskom popisu, u neo NDH-ziji zivi svega 80 (ili bese 180) Shugoslovena a u Sloveniji oko 400.

Znaju Shugoslavi gde mogu da parazitiraju nekaznjeno
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Citat

Stizu dolari  Smile
Smile
šteta što ga nisu amerikanci uhvatili
bacili bi ga u more - kao bin Ladena

a, opet ... u redu je;
nema smisla bacat smeće i zagađivat.

U pravu si. Zato se i Ante čuva u kutijici.

Aj´se kladimo da će od ovoga najviše koristi imati Nikolić , jer će se večita "tiha većina" (koja ne bi da talasa) osvetiti za ovo danas glasanjem za njegovu stranku (prosta psihologija - time će mentalno oprati ruke pred samima sobom  što ovo današnje nisu sprečili).Situacija me podseća na Miloševića koji je proglasio mir nakon bombardovanja,a sastrugan je na izborima.
Ovo je tačka prekretnica srpske politike i to ćemo uskoro svi osetiti na sopstvenoj koži.

Ja ću da se kladim sa tobom, al da ti unapred kažem da gubiš pare bezveze. Jesi siguran?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Desetak ljudi protestuje zbog Mladića u centru Beograda

Desetak mladića protestuje danas na Trgu Republike zbog hapšenja haškog optuženika Ratka Mladića
 Oni ne nose nikakva obeležja niti transparente, a uzvikuju "Ratko Mladić" i "Nož, žica, Srebrenica".
Njihov protest prati nekoliko policajaca. Osim tog protesta na ulicama Beograda ništa ne ukazuje da je ranije danas uhapšen vojni komandant bosanskih Srba.
Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da je Mladić uhapšen rano jutros, a ministar policije Ivica Dačić da je uhapšen u selu Lazarevo, pored Zrenjanina.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
A Milošević je bio državnik jeli ?

Znaci brateeeeeeeeeeeeeee u ovoj nasoj zemlji ako nisi za jednog onda si po svim mogucim pravilima za drugog .

Ako nisam za Tadica odakle tebi to da sam za Milosevica ?  Smile

Jebe mi se za obojicu eto.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Ova teta dole je stigla i Gotovinu i Markača, a sada je došla da vodi i Mladića.

Sada bi pola ljudi lajalo na sud u Hagu da je "antisrpski" ali kada se pomenu ona
dvojica gore uz Ratka, nekako ne ide...

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:34:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.