Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:19:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505224 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 2610

Inzko o Mladiću: "Nezamislivi protesti u korist nacističkih ratnih zločinaca u Austriji ili Njemačkoj"

24SI - U mojoj domovini Austriji imali smo određeni broj poznatih ratnih zločinaca - nacista i ne bi bilo dobro prihvaćeno kod austrijskog naroda da neko pravi proteste u korist tih nacističkih ratnih zločinaca.

Ovo je danas u Sarajevu rekao visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko upitan da prokomentariše organizovane skupove podrške optuženom za najteže ratne zločine, generalu Ratku Mladiću koji se održavaju u Republici Srpskoj (RS).

"Isto tako, ne mogu to zamisliti ni u Njemačkoj, 15 godina nakon završetka II svjetskog rata", dodao je Inzko.

Koji ste debili ti i Incko. Da je Mladic takav nacista kao sto Incko kaze a ti ga podrzavas ne bi bilo na Balkanu a  ni u pola EU obrezanih -toliko bi trebao da ih je pobio Mladic.
Debili debilni-jebo vas Incko kada ne znate da razmisljet svojom glavom.
Retorika potomka naciste  je za izdrkavanje -ali ne po nama a ti obrezani pocni da mislis svojom glavom jer samo budala to ne radi vec slepo slusa druge i veruje u  bajke, price,...jebem li ga ustasvene.
Nacizam i Srbija su dijametralno  suprotne stvari pa i svaki Srbin u prici u ratovima tokom 90-tih na prostorima bivse SFRJ neam blage veze ni N od nacizma/
Ali idioti i debili misle tako pa ostani jos jadniji i bedniji kada ovako nesto mozes da podrzis ( a da je Mladic zaista bio nacista ili jeste nacista ti sada ne bi kuckao na ovom forumu jer bi vam bilo zatrto seme i pleme pa i malo sire od prostora Balkana) .
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Citat
Ko to vi? Madjari i crnogorci?
ma ne...srbija je samo mladić i patrijoti...ostali su marsovci...
dobro si razumeo šta sam hteo reći...

Srbija je drzava srba i manjina koje se manje ili vise kurce. To ti je otprilike najobjektivnija definicija.

Citat
Mislio je na isti narod, nesto sto se ne moze prevesti na madjarskom jeziku, pa zato ne razumes.
zamisli, razumem...ali čitajući ovaj forum vidi se da postoje granice.

Ne treba biti suvise pametan pa zakljuciti da postoje srbi u Srbiji i srbi u Republici Srpskoj, dva ista naroda. Granica je samo na karti da bi ti, ahmet, muhamed i Johnie Malkovich znali gde se sta prostire.

Btw, takodje sam cuo da su Hadzica uhapsili kad i Mladica. Ali dzaba, sve su to price rekla-kazala.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 23:31:23 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson 
Citat
Srbija je drzava srba i manjina koje se manje ili vise kurce. To ti je otprilike najobjektivnija definicija.
to sam rekao i ja, i milsim da ne trebam objasniti supermodu šta znači 'mi'..pošto srbija isto tako i moja kao i tvoja.

Citat
Granica je samo na karti
još jednom, drugim rečima: čitajući ovaj forum, vidi se da granice postoje u glavama srba i srba...kad ne bi postojale one famozne "granice", srbi bi bili jedinstveni.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 23:37:19 od digiman »
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Stigli ste do nacizma naravno kao i uvek. I do toga sta je Srbija.

Citat
još jednom, drugim rečima: čitajući ovaj forum, vidi se da granice postoje u glavama srba i srba.
Ti sto dele Srbe na one sa leve i desne strane Drine su budale i nebitni likovi na njih ne treba obracati paznju.
A Srbija je drzava Srba i svih drugih naroda koji zive u njoj i postuju njene zakone i pravni poredak i pritom nisu olos.

« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 23:40:37 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Btw, takodje sam cuo da su Hadzica uhapsili kad i Mladica. Ali dzaba, sve su to price rekla-kazala.

Brate, d'izvines, ako si ti cuo onda amerikanci znaju i koliko dlaka u kosi ima Smile

PS: Inciko maloumnik, bio i ostao.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 23:42:11 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
to sam rekao i ja, i milsim da ne trebam objasniti supermodu šta znači 'mi'..pošto srbija isto tako i moja kao i tvoja.

Srbija i srpska dokumenta (pasosi, licne karte itd) su svaciji.
Srpstvo je za one koji se sa srpskim narodom identifikuju.

Ili kao sto kaze stara narodna "I vo pase po Srbiji pa nije Srbin"  Smile

A za Srbe granica na Drini ne postoji. Volovi to teze shvataju...
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson 
Citat

Brate, d'izvines, ako si ti cuo onda amerikanci znaju i koliko dlaka u kosi ima Smile

PS: Inciko maloumnik, bio i ostao.

ovi znaju nešto:
http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/090326165  Smile

Citat
A za Srbe granica na Drini ne postoji. Volovi to teze shvataju...
ne znam na koje volove misliš...ja ne pričam o drini nego o granicama u glavama...volovi i to teško shvataju.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
čitajući ovaj forum, vidi se da granice postoje u glavama srba i srba...kad ne bi postojale one famozne "granice", srbi bi bili jedinstveni.

To je najveca i najtuznija istina kod srba. Razumem ja boraborasa, crocodilea, ahmeta, uragana, madjare, sandzaklije i ostale turke/balije i ujke. Ali mi je smesno koliko je zalosno kad vidim da pola srba likuje, a pola zali hapsenje Mladica. Jedni misle da 30 milijardi evra ceka na granici, pa kad se Mladic istovari u Hag, u Srbiju ce uploviti evrici ko mecava, bice para za tehno zurke i parade, putovacemo i sve ce da krene, dok se drugi osecaju izdano od jajara koje su birali na izborima. Da moje iznenadjenje bude vece, masa srba koji likuju su iz podrucja Like, Korduna, BiH, koji su dosli sa prvim vozom 1991-ve, a gde drugo nego u Beograd ili u najgorem slucaju Novi Sad, koji i dan danas izvlace slajm iz pete pa pljuju po ulici i cije su psovke i dan danas: "Jebem ti mater u s'su sto puta"...

Citat

A gle, sada ce narod da izmisli 101 verziju. Ja sam ovo konkretno cuo od jednog deckonje iz MUP-a.

Ima i prica da je Ratko tesko bolestan i da po svemu sudeci nece docekati pocetak sudjenja, pa je stvar dogovora njegovo "hapsenje" zarad para koje su obecane i koje ce se podeliti njegovoj porodici i jos nekome.

100 ljudi, 100 prica, 100 zena, 200...dalje znas.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 23:50:40 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ne znam na koje volove misliš...ja ne pričam o drini nego o granicama u glavama...volovi i to teško shvataju.

A sta da ti kazem nego da pitas na sajtu ciji si link postavio..

www.alahjepedofil.com
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 23:48:59 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ma to sto se doselio neko iz sela u grad i sl. to je manje vise nije vazno ... ipak je to jedna nacija..

sta da se doselila grupa iz cecenije, grupa iz avganistana, grupa iz nigerije, zambije, indije sve sa razlicitim kulturama.

pa setas ulicom osecas se stranac ...

imas svoj krug ljudi i ostatak te ne zanima...

ono sto meni smeta jeste to da polovina njih navija protiv srpstva...  ili neki svejedno ...

postoje razlicite partije, ideologije, sta ti ja znam, ali kad je rec o savesti srpstva tu moraju svi da budu jednaki ...

a to vecina nece, ne moze i ne zeli da shvati ... to je taj trulez ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:19:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.363 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.