Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:55:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505478 puta)
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 3510
гурабијица ...  Smile

луууд   

то је копирајт бај ЕсЕс илити Спартанац ... он је Мокилија крстио гурабијицом Smile

него дајмо мало онтопика ...

Tadić: Srbija ispunila svoje, red je na EU
 Beta, Tanjug | 30. 05. 2011. - 20:05h  21:33h  | Komentara: 12

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je EU da uradi svoj deo i pruži podsticaj naporima Beograda na putu ka EU, pošto su srpske vlasti uhapsile haškog optuženika Ratka Mladića.

"Jednostavno pozivam EU da ispuni svoj deo. Mi smo ispunili svoj deo i nastavićemo to da činimo", rekao je Tadić danas u intervjuu agenciji AP.

Tadić je istakao da su srpske vlasti reagovale odmah pošto su otkrile mesto na kome se skrivao bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić, otpužen za ratne zločine.

Srpski predsednik je negirao tvrdnje da su srpske vlasti znale gde se krije Mladić i da su tempirale njegovo hvatanje kako bi povećale šanse za sticanje statusa kandidata za ulazak u EU.

"Bilo kakav komentar tog tipa nema smisla. Istina je da smo uhapsili Ratka Mladića u trenutku kad smo ga otkrili", rekao je srpski predsednik.

Tadić je dodao da će biti uhapšen i poslednji haški begunac Goran Hadžić. "Srbija će Hadžića uhapsiti u narednih nekoliko nedelja, meseci, u godini koja je pred nama", rekao je Tadić.

On je istakao da je došlo vreme da se prizna da je Srbija napravila korak dalje.

"Niko više nema pravo da stavlja Srbiju na stub srama. Niko nema pravo da kaže da je ova zemlja bez vladavine prava, niko ne može da kaže da smo mi nacija koja nije sposobna da se suoči sa svojom prošlošću", poručio je Tadić.

On je istakao da Srbiji treba da bude omogućen isti put do članstva, kao onaj koji je imala Hrvatska.

"Zahtevamo da Srbija, baš kao i Hrvatska, istovremeno sa statusom kandidata dobije i datum početka pregovora. Kada kažem da to zahtevamo mislim da to zaslužujemo", rekao je Tadić.

On je ocenio da za to nije ostala više nijedna prepreka.
 "Zaustavljanje Srbije (na tom putu) bilo bi čisto političko", istakao je srpski predsednik.

Tadić neće prisustvovati godišnjici ujedinjenja Italije

Boris Tadić neće učestvovati 2. juna u Rimu na proslavi 150. godišnjice ujedinjenja Italije, zbog toga što su domaćini, kako je Tadić rekao u izjavi agenciji ANSA, na taj događaj pozvali Atifetu Jahjagu kao predsednicu Kosova.

Tadić je istovremeno potvrdio da ova njegova odluka neće uticati na održavanje italijansko-srpskog samita u Beogradu krajem juna. "Duboko sam razočaran, jer neću moći da budem prisutan 2. juna, na proslavi 150 godina od ujedinjenja Italije, zbog toga što je na taj događaj pozvana predsednica takozvane države Kosovo", rekao je Tadić u intervjuu za italijansku agenciju ANSA.
   Tadić će sutra u Nišu prisustvovati potpisivanju Ugovora o kupoprodaji nepokretne imovine između Industrije tekstila "Niteks" d.o.o. u restrukturiranju i kompanije "Beneton". Predsednik Srbije će tom prilikom razgovarati sa predsednikom "Beneton" grupacije Lučanom Benetonom.

"Ja moram i želim da branim legitimne interese Srbije, ali očigledno je da su italijanske institucije prednost dale prisustvu predstavnika Kosova na ovom događaju", istakao je predsednik Srbije.

Tadić je naglasio da "ovakvi potezi ne idu u prilog razvoju bilateralnih odnosa", ali je istovremeno podvukao da će se i dalje truditi da italijansko-srpske odnose podigne na najviši nivo.

Tadić je rekao da Italija u Srbiji ima izuzetnu reputaciju, jer su kulture dve zemlje veoma bliske i da građani Srbije gaje pozitivna osećanja prema Italiji.
 Naglasivši da dve zemlje jačaju odnose na poljima kulture i jezika, Tadić je dodao da u isto vreme dolazi i do njihovog opadanja.

Predsednik Srbije naglasio je i da bi bilo neracionalno da činjenica da on 2. juna neće biti u Rimu utiče na samit koji treba da bude održan u Beogradu krajem juna.
 "Imamo mnogo važnih i konkretnih stvari o kojima treba da razgovaramo", istakao je Tadić, pomenuvši između ostalog izgradnju Koridora 11 ili potencijalno partnerstvo Italije u izgradnji beogradskog metroa.

"Italija je zainteresovana da investira u Srbiji na polju energetike. Takođe sam uveren da će italijanski investitori kao što je "Beneton" preneti svoje aktivnosti u Srbiju, gde postoji spremnost za rad kao i infrastruktura u koju je Srbija mnogo uložila", rekao je Tadić.

Блиц

Јавио се Бота на шалтер да наплати жетву коју је дао на откуп. Добиће можда мрвицу када сав труд буде девалвирао. Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Mladić hoće da svedoči o zločinima Nasera Orića

Mladić bi već danas mogao da bude izručen Haškom tribunalu * Advokat Šaljić podneo zahtev za formiranje nezavisnog lekarskog tima * General se rasplakao tokom susreta sa unucima.

Beograd - Haški optuženik Ratko Mladić pristao je da svedoči o ratnim zločinima nad Srbima u Bosni i Hercegovini, kojima je rukovodio ratni komandant Srebrenice Naser Orić, pre zločina u Srebrenici, koji je počinila Vojska Republike Srpske. Kako je rekao Mladićev advokat Miloš Šaljić, bivši komandant Vojske RS juče, iako je bio pristao, nije bio saslušan o tim zločinima zbog brojnih poseta članova porodice.
- Advokat Šaljić smatra da je s obzirom na Mladićevo zdravlje to preveliki napor - istakao je zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić. On je dodao da će tužilaštvo ukoliko ne stigne da sasluša Mladića pre njegovog izručenja Haškom tribunalu, to učiniti u Hagu.

- Nema nikakvih prepreka da ga saslušamo u pritvorskoj jedinici u Ševeningenu - naglasio je Vekarić.

Inače, Ratko Mladić bi već danas mogao da bude izručen Haškom tribunalu ako Vanraspavno krivično veće Višeg suda odbije žalbu Mladićevog advokata, a potom ministarka pravde Snežana Malović potpiše konačnu odluku o izručenju Mladića. Mladićevom advokatu Milošu Šaljiću juče je istekao rok za podnošenje žalbe na rešenje o ispunjenosti uslova za izručenje. On je najavio da će žalbu poslati preporučenom pošiljkom.

Prema Zakoniku o krivičnom postupku, blagovremenost žalbe računa se od datuma njenog slanja, koji se verifikuje pečatom u pošti ili zavođenjem u pisarnici suda, a ukoliko se taj rok „probije“, sud žalbu odbacuje kao neblagovremenu. Pitanje je - koliko će sud odlučiti da čeka da žalba stigne preporučenom poštom. U slučaju Radovana Karadžića, iako je najavljeno, ta žalba nikada nije poslata.

Advokat Šaljić je rekao juče da je podneo zahtev za formiranje nezavisnog lekarskog tima koji treba da utvrdi pravo zdravstveno stanje tog haškog optuženika.

- Od suđenja ne verujem da će biti išta, jer sumnjam će Mladić dočekati početak tog procesa pred Haškim tribunalom za ratne zločine - ukazao je Šaljić novinarima ispred Specijalnog suda u Beogradu. Šaljić je naglasio da će biti jedan od pravnih zastupnika Mladića pred Haškim tribunalom, dok se o ostalim advokatima koji bi činili njegov pravni tim za odbranu još pregovara. On nije hteo da govori o konkretnim imenima ljudi koji bi zastupali Mladićevu odbranu u Hagu.

On je prisustvovao i susretu Mladića sa unucima, i preneo je da je nekadašnji vojni lider bosanskih Srba „plakao“ dok je grlio petogodišnjeg Stefana i desetogodišnju Anastasiju. Prema njegovim rečima, deca su bila zbunjena s obzirom da Stefan nikada nije video dedu, dok je devojčica bila beba od nekoliko meseci kada je Mladić otišao u ilegalu, bežeći od Haškog tribunala.

Mladićevo zdravstveno stanje je i dalje nepromenjeno, rekao je advokat, i dodao da je posle vrlo emotivnog susreta sa unucima ponovo počeo da priča o poseti ćerkinom i majčinom grobu. Advokat je ponovo izrazio zabrinutost da će Mladić dočekati živ suđenje u Hagu.

Inače, advokati porodica ubijenih gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića predali su juče u Specijalnom sudu zahtev istražnom sudiji da se u postupku za ubistvo gardista sasluša i Mladić.

Predstavnici advokatskih kancelarija „Batić“ i „Predrag Savić“ rekli su da traže da Mladić bude saslušan zbog toga što postoje sumnje da su se u vreme ubistva gardista 2004. u vojnom objektu „Karaš“ skrivali haški optuženici. Advokat Čedomir Stojković iz kancelarije „Batić“ istakao je novinarima ispred Specijalnog suda da pravni zastupnici porodica ubijenih gardista „žele istinu i pravdu“. „Od Ratka Mladića tražimo da kao vojnik pomogne u postupku otkrivanja istine kako su nastradala dva vojnika u najbezbednijem vojnom objektu“, rekao je Stojković. On je kazao da se ne treba baviti spekulacijama da li je Mladić učestvovao u tom činu ili ne, već ga treba ispitati da li je bio u „Karašu“ 2004. godine, da li zna da je neko drugi od haških optuženika boravio u tom vojnom objektu i da li je njegovo obezbeđenje možda boravilo u „Karašu“. Advokat Predrag Savić je rekao da je na naučni i pravni način utvrđeno da su gardisti ubijeni i da je neistina da su izvršili samoubistvo. U Specijalni sud došli su i roditelji gardista koji, kako su rekli novinarima, samo žele da otkriju istinu o tragičnom stradanju svoje dece.

Hapšenje ispred Specijalnog suda

Beograd - Ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu policija juče je privela muškarca koji je go do pojasa pravio incidente i uznemiravao prolaznike i novinare. Muškarac koji je sebe nazivao „četnikom sa Manjače“ u više navrata je go do pojasa u pratnji tri psa prilazio kamermanima i novinarima i dobacivo im, a uzvikivao je i pogrdne reči upućene predsedniku Srbije Borisu Tadiću i Vladi Srbije. Izgrednik je uhapšenog haškog optuženika Ratka Mladića, koji se nalazi u pritvorskoj jedinici u okviru Specijalnog suda, nazivao svojim komandantom i poručivao da je za njega spreman da pogine. Nakon desetak minuta izgrednika, koji po proceni prisutnih novinara ima oko 50 godina, legitimisala je policija i pošto nije imao ličnu kartu priveden je u policijsku stanicu na Voždovcu. D. D.

Ljajić: Od 2006. Mladić bio oko Beograda

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je juče da se Ratko Mladić od 2006. krio na tri lokacije u okolini Beograda, koje u interesu istrage nije mogao da otkrije. Ljajić je na pitanje da li je ubistvo gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića, 5. oktobra 2004. u vojnom objektu „Karaš“, povezano sa skrivanjem Mladića, ponovio poznate informacije da je 40 ljudi iz Mladićevog obezbeđenja boravilo u samačkom hotelu u okviru kasarne „Topčider“, ali ne i u okviru kasarne u „Karašu“. „To su zvanične informacije koje ja mogu da kažem. Da li je bilo nešto van toga, zaista nije u mom domenu niti imam takva saznanja“, rekao je Ljajić i ponovio da se Mladić skrivao u vojnim objektima do 1. juna 2002. a da je u jednom beogradskom stanu bio do decembra 2005.

Izvor: Danas
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 00:41:21 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
KOMENTAR DANA - ĐOKO KESIĆ
Vreme evnuha

Uz ovaj galimatijas oko hapšenja generala Mladića, setih se zanimljivog podatka. Izvesni Džon Hiklej, inspirisan filmom „Taksista", u jesen 1981. pucao je na tadašnjeg predsednika SAD Ronalda Regana. Atentat nije uspeo, atentator je uhapšen... Ovo pominjem zbog Džonovog oca koji je tog dana pred očima celog sveta rekao: „Moj sin je uradio nešto strašno, u tome ga apsolutno ne podržavam. Ali, on je moj i neću ga se odreći."

Da li je Džonov otac izučavao starogrčku filozofiju nije poznato, ali zasigurno ovim štivom nije se bavila naša politička elita, a sve je definisano u fantastičnoj sentenci - spoznati meru. Naš politički vrh proslavio je generalovo hapšenje kao da se oženio seoski ataman. Veselili su se više nego Zagreb i Sarajevo zajedno. Jedan naš političar reče: „Ovo je najsrećniji dan u mom životu?!" Baš mi je drago, bar neko je srećan u ovakvoj Srbiji. Predsednik Tadić o sopstvenom velikom značaju objašnjava da nije učestvovao u akciji hapšenja, samo je nadgledao, kao Obama pri ubistvu Bin Ladena. Da li se ministar Dačić osećao kao Hilari Klinton?

Uostalom, ovo je vreme evnuha. Niko, od politike do privrede, ne bavi se kreacijom. Svi nešto prodaju, trguju. Ima li bilo šta što vlast ne bi prodala za tu maglu zvanu evropske perspektive?

Šta se promenilo s hapšenjem odbeglog generala, šta smo dobili? Svet je ovaj čin opisao kao simboličan kraj haosa. Evropski zvaničnici kažu da uhapšeni general otvara evropske perspektive Srbije, dok predsednik Tadić izjavljuje da je ovim činom skinuta ljaga sa Srbije... Nema sumnje, građani Srbije a i Republike Srpske ne dele ova mišljenja, ostali su isti, ali danas s mnogo više gorčine u grudima.

Iskustvo nas uči da i sa evropskim perspektivama valja biti oprezan. Poznata je priča da je Zoran Đinđić početkom 2003. u jednom nastupu u Nemačkoj izjavio: „Mi smo vama dali sve, ali zauzvrat nismo dobili ništa." Pokojni premijer u toj aluziji govorio je o izručenju Slobodana Miloševića. Analogno tome javlja se sumnja hoćemo li od EU dobiti išta više od poljupca Ketrin Ešton?

U međuvremenu, Srbi će do daljeg ostati zatočenici sopstvene istorije. Ta istorija ih je nadvisila, pa zbog toga besomučno jurišaju na nju, jedu junake sopstvene prošlosti. Naročito bliže prošlosti. Sve je pod sumnjom, sve od Prvog srpskog ustanka do danas. Nemanjići, Dušan, Lazar i Karađorđe su bezbedni. Šta sleduje ovima danas?

ĐOKO KESIĆ

Press
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 00:50:47 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
AL,kako je moguce da i dalje nema nijedne nove slike? Sta,ugrozice se bezbednost ako mu se vidi faca dok je ovde u sudu,pre nego sto otputuje u Hag?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Radomir Putnik je umro u Italiji, proterao ga je regent Aleksandar i nije dozvoljavao ni da se sahrani u Srbiji posle oslobođenja. Pokušao je na Putnika da svali krivicu za stradanje vojske i civila u I SR i da sebe i svog oca oslobodi odgovornosti. Danas znamo da je Radomir Putnik ime i da pred njegovom kapelom na Novom Sroblju uvek ima svežeg cveća. Isto tako znamo da je Aleksandar u očima onih koji iole bolje poznaju istoriju jako loše ocenjen, a u njegovu kriptu u velelepnoj crkvi na oplencu dođu samo namernici, pa ni oni više pažnje obrate na grob Crnog Đorđa.

Nekako mi se javlja da Mladić zna kako će ga posmatrati deca i unučad, kao heroja, dok će Tadić i Koštunica biti samo beznačajna imena na nekom spisku enciklopedije
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 00:58:36 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Radomir Putnik je umro u Italiji, proterao ga je regent Aleksandar i nije dozvoljavao ni da se sahrani u Srbiji posle oslobođenja. Pokušao je na Putnika da svali krivicu za stradanje vojske i civila u I SR i da sebe i svog oca oslobodi odgovornosti. Danas znamo da je Radomir Putnik ime i da pred njegovom kapelom na Novom Sroblju uvek ima svežeg cveća. Isto tako znamo da je Aleksandar u očima onih koji iole bolje poznaju istoriju jako loše ocenjen, a u njegovu kriptu u velelepnoj crkvi na oplencu dođu samo namernici, pa ni oni više pažnje obrate na grob Crnog Đorđa.

Nekako mi se javlja da Mladić zna kako će ga posmatrati deca i unučad, kao heroja, dok će Tadić i Koštunica biti samo beznačajna imena na nekom spisku enciklopedije

Ovo nisam znao ... svasta ..

Doce delo na videlo ... sta drugo da kazem ...
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Не знам за Тадића ... ал Коштуније ће остати запамћен јер је Србија постала држава за време његовог мандата ... иако се својски трудио да се то не деси.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ne bi verovala kako sam se iznapusavao sa nekim likom sto je postovalac lika i del Karadjordjevica, bas na tu temu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
koštunije je uspeo da Srbija bude mlađa država od kurvatske i makedonije a da ipak moramo da plaćamo savezne penzije  Smile

Orf  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:55:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.