Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:52:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Darko Šarić  (Pročitano 17927 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Advokat Marko Kljajević, koji brani Sokovića, osporio je tužiocu pravo da tumači poruke jer kako je naveo, za to nema verifikovana znanja lingviste. On smatra da se porue odnose na bludničenje,a ne na pretovar više od dve tone kokaina, kako smatra tužilaštvo.

bez obzira i da jeste i lingvista.....on ne moze da na taj nacin tumaci neko pismo koje su stvorili neki ljudi
za svoje potrebe....

moze da pretpostavlja..ali to ne moze da bude dokaz...

moze jedino da im prodje da neko ko je upucen i ko je koristio te "sifre" da  "propjeva"..
 i da im da "sifre" ..tj da im pojasni znacenje rijeci... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Ekspert za sleng.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
 Smile njima treba ulicar..a ne lingvista.... Smile

ali dzaba je sve njemu......on je unapred osudjen... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Ovi sude ko u Hagu covece... Smile

Rekla baba simana ovde ovo...tamo ono...ovde prdno...tamo smrdno... Smile

Pa ovo treba raspustiti ...kakav sud... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa farsa je sve od pocetka u vezi s njim...
pre svega.. da su ga htjeli i pre uhapsiti -mogli su...(bilo ko)
bio im je na jahorini...slobodno se setao i uzivao u njenim ljepotama i to poprilicno dugo...
setkao se po regiji....

a i u sarajevu je bio...
u  keljmendijevom objektu..(odnosno to je kao objekat u radoncicevom vlasnistvu... Smile
-bivsi ministar bezbjednosti federacije ili tako necega... Smile

to je i sipa znala...samo imali su" veto" na njegovo hapsenje.... Smile

pre svega on da je imao namjeru da kaze ko su mu sardnici on ne bi negirao krivicu..
tako... ko god uopste misli da ce vidjeti ime neke "krupne ribe" u ovom slucaju..
taj treba da ide doktoru za vugla...  Smile

Smile

« Poslednja izmena: 01. Apr 2014, 15:14:18 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Šarić obožava svoju optužnicu: Sakrio sam 29 miliona evra, da ne uzmu sve

N. Bijelić | 01. april 2014. 09:55 > 20:11 | Komentara: 2
Pljevaljski narko-bos izveo svojevrstan „performans“ u sudnici, proces za pranje para odložen. Ni reč o tome sa kim je poslovno sarađivao. Tvrdi da je sakrio deo od 29 miliona evra nakon prodaje firme

Darko Šarić

DARKO Šarić nije u utorak bio spreman da pred Specijalnim sudom iznese odbranu u postupku u kojem ga Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti za pranje para zarađenih od prodaje narkotika, zbog čega je glavni pretres odložen za 14. maj! Javnost će tako morati da sačeka da Šarić iznese odbranu i otkrije sa kim je to sve poslovno sarađivao i koga će sve predložiti za svedoka, kako je najavio. O tome u utorak nije ništa rekao.

Iako je tražio odlaganje, ovaj Pljevljak je rekao da želi da se izjasni o krivici.

- Nisam kriv, ni po jednoj optužnici - kazao je Šarić. - Naravno da nisam kriv. Optužnicu nisam razumeo, jer je katastrofalna. Nije mi jasno, moj brat Duško je u Crnoj Gori osuđen zbog 22 miliona evra, mene terete za 22 miliona evra. Je li to onda 44 miliona evra ukupno? Meni je ovo omiljena optužnica.

Nešto kasnije, Šarićev branilac, advokat Radoslav Baćović je objasnio da njegov klijent pod „omiljena“ misli na to da će u toku postupka dokazati da optužbe protiv njega nisu tačne i da je novac stekao „baveći se legalnim poslovima“, a ne trgovinom narkoticima i da će „lagano uspeti da se odbrani“.

Sudsko veće Šarić je u utrak obavestio da nije stigao da se upozna sa svim dokazima i da je to nemoguće za tako kratko vreme, pogotovo imajući u vidu da je prošle nedelje održano suđenje za trgovinu 5,7 tona kokaina.

Predsednik veća, sudija Siniša Petrović, kazao je da je jedino ispravno u ovom trenutku zastati sa postupkom, odložiti glavni pretres i dati vreme Šariću da se pripremi za iznošenje odbrane.

- Naročito smo imali u vidu okolnosti da nije opstruirao rad suda u prethodnom postupku - naveo je sudija. - Ovaj postupak je mnogo složeniji od trgovine narkoticima, samim tim obimniji, ima puno pisane dokumentacije. Reč je o finansijskom kriminalu što je mnogo složenije za rad.

Pre nego što je doneto rešenje o odlaganju glavnog pretresa, sudija je kao i u prethodnom postupku od Šarića uzeo lične podatke. Optuženi je kazao da je ranije osuđivan zbog krađe, tuče, posedovanja oružja, da ima dvoje maloletne dece. Usledilo je pitanje sudije Petrovića kakvo mu imovno stanje.

- Sve mi je oduzeto - odgovorio je Šarić. - Kao što znate, prodao sam firmu za 29 miliona evra, normalno da sam nešto sakrio od drugova i drugarica iz Centralnog komiteta, da ne uzmu sve. Moram još da kažem da za razliku od prošle nedelje, više me ne izdržava država, sada mi donose hranu. Sada mi pomažu dobri ljudi.

Na pitanje čiji je državljanin, Šarić je istakao da je državljanin Srbije, ali da je svojevremeno imao i slovačko državljanstvo.

- Ne znam šta je sa tim, tamo sam proglašen za bigamistu - kazao je Šarić.

Pored Pljevljaka, na optuženičkoj klupi je još 13 optuženih, Boban Stojiljković, Nebojša Jestrović, Goran Vučković, Nebojša Spasić, Goran Bogdanović, Nemanja Krstajić, Andrija Krlović, Predrag Milosavljević, Radovan Štrbac, Marinko Vučetić, Dubravka Štrbac, Stevica Kostić i Dušan Kovačević. Protiv troje, Erdina Aguša, Bojana Stamenkovića i Zorana Ćopića postupak se vodi u odsustvu, jer su u bekstvu.

Tužilaštvo ih tereti da je novac od kokaina koji je iz Južne Amerike prodavan u zemljama Zapadne Evrope ulagan u Srbiji u kupovinu preduzeća u procesima privatizacije, zemljišta i nekretnina. U optužnici se navodi da je novac plasiran preko četiri američke of-šor kompanije i nekoliko preduzeća čiji je vlasnik bio Darko Šarić. On je, tvrdi se, odlučivao ko će u njegovo ime samo formalno biti vlasnik i upravljati kupljenim preduzećima.

POLITIČARI

MOJ branjenik će 14. maja biti spreman da iznese odbranu - rekao je u utorak po izlasku iz suda advokat Radoslav Baćović. - On mi je pominjao mnoga imena, pominjaće ih sigurno, ali neću ja o tome da govorim. Ostaviću to njemu, neka on to kaže, jer mu je to izgleda omiljeno. Pominjao je razna imena, ali o političarima još nije pričao, već samo o biznisu. Na pretresu će govoriti i o svojim prihodima i tada će objasniti šta je to prodao za 29 miliona evra.

PUBLIKA

MEĐU publikom, pored nevenčane supruge Darka Šarića, Lane Popović, bila je i bivša supruga njegovog brata Duška, Svetlana. Za suđenje su bili zainteresovani i obični građani, pa je tako njih desetak došlo iz radoznalosti da vide Šarića.

Jednu ženu su stražari udaljili jer je na ulazu prijavila da ide na pisarnicu, a došla je u publiku.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
gledaj ti njemu face..ko da je sad upravo svrsio.... Smile

ovo ako je saric...ne znam..skoro da bi smio da se kladim da ovo nije on.... Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2014, 22:39:36 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
A je li istina da je zakazano za 14.,jer jebi ga ide vaskrs, 1. Maj,pa sta cemo,kad cemo...14 maj! Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
jbt i ja bi se ovako veselio da sam uz novčanu nadoknadu mogao da mu glumim dvojnika   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
Šarićeva supruga promašila termin
 V.Z.C. | 02. 04. 2014. - 10:26h  |

Lana Popović, nevenčana supruga Darka Šarića, započela je šalu na svoj račun kada je sela u publiku da prati suđenje.

Lana Popović

- Došla sam u 9.30 u sud. Mislila sam da suđenje tad počinje, kao i prošli put. Kako sam se samo prevarila! Suđenje je počelo tek u pola tri - ispričala je Lana rođacima Darka Šarića iz Pljevalja, koji su sedeli iza nje.

- Ajde, kakve ima veze. Pa nisi mnogo pogrešila - dobacio je jedan od rođaka, nakon čega su se svi glasno smejali.

Darko Šarić juče u sudnici

Lana Popović sedela je pored Milivoja, rođaka u kojeg Šarić ima najviše poverenja i koji joj u svemu pomaže. Sve vreme je bila dobro raspoložena, osmehivala se na svaki pokret muža. Čak je i Šarićevim rođacima, koji su optuženom mahali kada je ustajao sa optuženičke klupe, rekla da to uzalud rade.

šarićeva nevenčana supruga se osmehivala na svaki pokret svog muža

- Džaba mu mašete. Ne vidi vas. Staklo je zatamnjeno - rekla je Lana, pokazujući da je upućena u sudski ambijent.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:52:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.