Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 00:34:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ante Gotovina  (Pročitano 35991 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
nego, da te pitam - jer ovo je ipak forum, cija je bit rasprava - jesi li ti u mojim rijecima igdje vidio mrznju ? ako ti velim da bih ja, kao hrvatska drzavljanka voljela vidjeti pred (hrvatskim) sudom hrvatskog drzavljanina m.s., koji je na sljemenu metkom u potiljak ubio 10-godisnju srpkinju aleksandru zec - gdje ti tu iscitavas mrznju? ako velim da sam bila sretna sto se procesuiralo mirku norcu, gdje ti tu vidis mrznju?
To sto osudjujes ubicu nevine devojcice, ne znaci nista  vise od  osudjivanje ubice nevine devojcice.
Citat
ili problem tek nastaje ako velim da bih voljela vidjeti ratka mladica takodjer pred sudom?
Veruj mi nisi jedina
Citat
ne ocekujem da itko iz srpskog naroda "oprosti" tim pojedincima, niti bilo kome tko je cinio zlocine, nagovarao/pomagao na zlocine, zataskavao zlocine ili koji relativizira ili cak pokusava da opravdava zlocine. kakvo oprastanje, pobogu ?!
Nisam mislio na pojedince vec na ceo narod
Citat
naravno da ce takav proces rasciscavanje dugo trajati - al mislim da vec prvi iskreni koraci u tom procesu znace i koraci prema dobrosusjedskim odnosima. a kako na bolji način pokazati uzvazavanje jedno za druge, nego pocev od uvažavanja žrtava zlocina ?!
Navedi mi jednog normalnog Srbina koji ne uvazava ne samo hrvatske zrtve, vec i siptarske.

Na kraju, niko od nas ne zeli, daleko bilo, bratstvo i jedinstvo i ideje .... Hajde bar da se ne mrzimo, jer ako nista drugo mrznja unistava sve sto je lepo.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
aman sam se spremio da zestoko odgovorim na neke postove koje sam procitao na 3.i 4.strani ali kada sam video ovaj Anein odustao sam.u njemu je sve receno
Citat
Ali znate i sami da su Krajišnici teški na oružju - to je u kulturi, u tradiciji - tamo, kao i u Lici, svaka kuća ima pušku, djeci se daje da pucaju. Mo'š zamisliti kako je tek bilo u to ratno doba. Ogroman strah od "ustaša" kojim su ih kljukali vrli urednici vijesti svaki dan, godinama. U jednoj kući su našli neku staru babu, rekli su joj "bako, nemoj izlazit iz kuće, ostani unura dok ne prestane pucanje". Baba je ušla u kuću, oni su se okrenuli da odu, baba je izašla s puškom, i počela pucat po njima. Od straha. Od paranoje kojom su je kljukali godinama. Ubila je jednog, ranila još dvojicu.

Tuzna prica.. vrlo.. ali to je rizik vojske...
A, ono o krajisnicima.. no comment.. predrasude...
Sto se tice paranoje.. pa ovako ... porodica moje bake nasla je kucu posle Drugog svetskog rata po tome sto je na kucnom pragu ostala njihvoa macka.. citavo selo... u kome su je bilio vecinom Srba, a i Hrvata, spalile su ustase prilikom povlacenja.. zatim, mojoj mami je 70-te godine jedan od profesora unistio index tako sto je zvrljao rubriku "nacionalnost" u kojoj je pisalo Srpkinja.. drzao je 2 sata u kabinetu i maltretirao kako to da ona moze da bude Srpkinja u njegovoj Hrvatskoj i kako je steta sto ih sve nisu pobili... onda su dosle 80-te, pa su joj ubili tetku od strica jer je pisala o jacanju nacionalizma u Hrvatskoj... onda joj je 90-te godine prisao jedan od radnika i pokazivao kako je upravo ocistio kamu iz Drugog svetskog rata i kako bi je ponovo koristio... pa su gadjali snajperom kola u kojima se ta moja ista majka vozila... pa, joj je komsija policajac rekao da sto pre bezi jer je sutra racija, a ona je na spisku za ostrel.. o tome sto sam ja nosila virtuelnu Davidovu zvedu jer sam bila srpkso dete u hrvatskom okruzenju.. necu.. jer me svaki put zaboli srce sto su mi u noz u ledja zabili one koje sam volela..
A, mi smo samo jedna obicna porodica koja se nije isticala ni po nacionalnosti, ni po cemu drugome... Jedini greh nam je bio sto smo Srbi, sto smo skolovani i sto mi je deda popa...
I sad pitanje.. sto su Srbi u Hrvatskoj paranoicni... strvarno.. pitam se, pitam..
U ostalom, ja vise od koga u ovoj diskusiji imam pravo da budem kivna na Hrvatsku i Hrvate... ali, imam toliko razuma da sve to pustim da nosi voda... Hrvatske sam dobila drzavljanstvo i dozivotne traume, tako da je ta zemlja za mene zauvek izgubljena... stalo mi je do nje koliko i do Zelenortskih ostrva.. sta se s njima desava, bas me briga...
Ali, da se radujem sto je Gotovina uhapsen i da smatram da ljudi u Hrvatskoj znaju samo jednu stranu price, iza toga stojim.. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
ja cu uvijek mrziti debile, kretene i takvu ekipu. ostatak neka zivi svoj zivot  Smile
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ja sam anei htjela odgovoriti da smo i mi bili sasvim jedna obicna porodica... i jedini nam je grijeh bio sto mi je majka hrvatica a otac srbin. svi smo skolovani, a majcin otac bio u partizanima. i ja sam nosila biljeg sto sam dijete iz mjesanog braka, koja su po vodjama sds "kopilad". i maltretirali su nas, zvali po noci, prijetili, okretali glavu na ulici, i na kraju osporili nam pravo da zivimo u nasem rodnom gradu. i sto sad? takvih je sudbina na sve strane, jer na svim stranama je bilo budala. i umjesto da nas takve price spajaju, one valjda treba da nas jos vise razdvoje, il ?

ostatak sutra.
IP sačuvana
social share
First they came for the Jews and I did not speak out because I was not a Jew.
Then they came for the Communists and I did not speak out because I was not a Communist.
Then they came for the trade unionists and I did not speak out because I was not a trade unionist.
Then they came for me and there was no one left to speak out for me.

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gotovina u Hagu
Izvor: B92 
Hag, Zagreb -- Hrvatski general Ante Gotovina, optužen za ratne zločine nad Srbima, prebačen je danas u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala u Sheveningenu.

On je iz Madrida prebačen na aerodrom u Roterdamu, a zatim u Hag. Gotovina će se prvi put pojaviti na sudu u ponedeljak u 12.45 da bi se izjasnio o krivici. Gotovina je uhapšen u sredu uveče, u restoranu luksuznog hotelu u turističkom centru Plaja de las Amerikas, na jugu Tenerifa. U trenutku hapšenja, posedovao je lažni pasoš na ime Kristijan Horvat.

Gotovinin advokat Marin Ivanović izjavio je da će se njegov klijent u ponedeljak izjasniti da nije kriv ni po jednoj od tačaka optužnice i kaže da još nije razgovarao sa svojim klijentom ali da se on dobro oseća i spremno očekuje pojavljivanje pred sudom. "Omogućen je kontakt samo njegovom advokatu po službenoj dužnosti. Mi smo kontaktirali s tim kolegom i obavešteni da je tretman bio vrlo profesionalan i korektan. Gotovina se dobro oseća i u dobroj je fizičkoj kondiciji", kaže on.

Haški sud je 2001. optužio Gotovinu po komandnoj i individualnoj odgovornosti za zločine protiv srpskih civila tokom i posle operacije Oluja 1995. Gotovina je odbio da se preda Tribunalu i od tada je bio u bekstvu.

Mesić: Protestuju marginalne grupe

Stjepan Mesić

Predsednik Hrvatske Stjepan Mesić ocenio je da skupovi podrške Gotovini u izvesnom smislu komplikuju stanje u zemlji, ali ne mnogo jer to nisu demonstracije koje imaju neko utemeljenje. Mesić je novinarima rekao da protestuju marginalne grupe koje nemaju uticaj na stanje bezbednosti u zemlji, ali je dodao da ga nije toiko zabrinuo protest zadarskih srednjoškolaca okićenih ustaškim simbolima, koliko to što obrazovni sistem nije naučio te mlade šta je predstavljao ustaški režim. "Kad bi ti mladi u školi učili o tome šta je bio koljački zločinački režim Ante Pavelića i NDH i kad bi znali što bi bilo sa Zadrom da je ostao ustaški poredak, onda verovatno ne bi stavljali ustaške kape na glavu. Ako se oni pojavljuju sa oznakama koje je osudio ceo svet očigledno je da škola nije dovoljno učinila na učenju istorije", kaže Mesić.

Mesić je rekao da je Hrvatska usvojila Zakon o saradnji s Haškim sudom i da mora da sprovodi svoje zakone i međunarodne obaveze. "To se ne može zaustaviti na ulici, a naročito ne ustaškim obeležjima, niti to mogu oni koji ne zanju što znače ustaške oznake", zaključio je on.

Oko 200 zadarskih srednjoškolaca protestovalo je u petak ujutro na centralnom trgu u Zadru u znak podrške generalu Gotovini, među kojima su neki bili okićeni ustaškim simbolima, pevali su ustaške pjesme i pozdravljali nacističkim pozdravom uzdignutom rukom. Ista je grupa bacanjem kamenja razbila nekoliko prozora na prostorijama zadarskog ogranka Socijaldemokratske partije, a bacali su i jaja na zgradu gradske skupštine i zapalili zastavu EU.

Kamenje na Srpsko kulturno društvo

U međuvremenu, na meti nezadovoljnih hapšenjem Gotovine našlo se i Srpsko kulturno društvo Prosvjeta u Splitu. Nepoznati počinioci kamenjem su razbili prozore na zgradi koja je u poslednja tri meseca oštećena tri puta. Momčilo Rusić, sekretar Prosvjete, kaže da su Srbi dežurni krivci. "Za sve što ne valja u ovoj državi mi smo dežurni krivci. Mislim da ni na koji način nikoga nismo iritirali i ne zaslužujemo ovako nešto", kaže Rusić.

I danas protesti u Zadru

Više hiljada Zadrana okupilo se i danas na gradskom trgu na skupu podrške Gotovini. Skup je organizovala koordinacija udruženja proizašlih iz Domovinskog rata, a okupljenima se obratio predsednik Ante Martinac, poručivši da se branioci, članovi udruženja i građani obraćaju celoj hrvatskoj javnosti i hrvatskim institucijama da u teškom trenutku pruže maksimalnu pomoć nevinom generalu Anti Gotovini, prenosi informativni portal Indeks.

Skup je prošao bez incidenata. Okupljeni su imali plakate s likom Gotovine i hrvatske zastave. Na kraju skupa jedna klapa je otpevala pesmu "Croatio, iz duše te ljubim", za koju je Martinac rekao da je najdraža Gotovini.

Sanader: Verujete u sebe, Vladu i institucije

Razumevanje za jake emocije: Ivo Sanader

Izručenje Gotovine Haškom tribunalu poklopilo se sa obeležavanjem šeste godišnjice smrti predsednika Hrvatske Franje Tuđmana. Govoreći na komemoraciji, premijer Ivo Sanader je uz razumevanje za jake emocije građanima poručio da treba da sačuvaju veru u sebe, poverenje u Vladu i državne institucije, koje znaju šta treba činiti.

"Niko, pa ni Haški sud, neće srušiti istinu o Domovinskom ratu, a istina je da je Hrvatska bila napadnuta i bila žrtva velikosrpske agresije, da se odbranila legitimnim oslobodilačkim akcijama. Drago mi je da ima sve više razumevanja i da je veliki deo hrvatskog naroda, građana i javnosti na strani razuma i odlučnosti da odbranimo tekovine Domovinskog rata. Ništa drugo nije bila ni Tuđmanova politika. Ne možemo živeti u izolaciji, moramo učestvovati u međunarodnim procesima da bismo imali sigurniju budućnost", kaže Sanader.

Ren pohvalio saradnju Zagreba

Komesar Evropske unije za proširenje Oli Ren pohvalio je aktivnu saradnju vlasti Hrvatske pri hapšenju Gotovine. "Bilo je veoma važno što je Hrvatska u potpunosti sarađivala s Haškim tribunalom jer je ta saradnja pomogla španskim vlastima u hapšenju", rekao je Ren austrijskoj novinskoj agenciji APA. Prema njegovim rečima, Hrvatska sada na putu ka EU može brzo napredovati pošto je glavna prepreka u procesu pregovaranja uklonjena. "Hrvatska je uspela da zatvori poglavlje svoje nacionalističke prošloti i okrene se evropskoj budućnosti", ocenio je Ren, dodajući da hapšenje Gotovine dokazuje da je odluka EU o početku pregovora s Hrvatskom, 3. oktobra, bila ispravna. On je dodao da je Hrvatska ekonomski i politički dobro razvijena i da je dobro pripremljena za pregovore.

"To znači da bi trebalo da postignemo brz napredak. Važan uslov za prijem u članstvo EU ostaju reforme pravosuđa i javne administracije. Veoma je bitno da Hrvatska vidi šta se sada događa u Bugarskoj i Rumuniji jer za te zemlje reforma pravosuđa i borba protiv korupcije i organizovanog kriminala mogu i dalje biti kamen spoticanja za planiran prijem 2007", rekao je Ren, javlja Beta. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ostatak sutra.

Jedva cekam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Apple 15
@Jane Doe

Zao mi je, ali ja stvarno nisam imala nameru da se takmicim u kategoriji "ko je veci mali Oliver Tvist" Smile

Ja sam samo svojim primerom odgovorila zasto su Srbi "paranoicni"... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Hrvatski begunac iz Španije prebačen u pritvor u Sheveningenu

Gotovina sutra pred sudijom

Jednom se i to moralo dogoditi, bile su njegove prve reči prilikom hapšenja

HAG - Penzionisani general Hrvatske vojske Ante Gotovina prebačen je juče posle podne u pritvorsku jedinicu UN u Sheveningenu, zvanično je saopštio portparol Haškog tribunala Džim Lendejl. Gotovina, koji je pod optužbom da je počinio ratne zločine uhapšen u Španiji pre četiri dana, pojaviće se prvi put pred sudijom Haškog tribunala u ponedeljak, 12. decembra u 12.45 sati, kada treba da se izjasni o krivici. Optuženi ima pravo i da na mesec dana odloži izjašnjavanje da li se smatra krivim za ono za šta ga tereti optužnica.

Hrvatska ministarka pravde Vesna Škare-Ožbolt nije htela da komentariše tvrdnje da bi vlada u ponedeljak mogla da "aktivira" pismo glavne tužiteljke Haškog tribunala Karle del Ponte, poručivši kratko novinarima da pričekaju ponedeljak. Pismo je, prema tvrdnjama medija, svojevremeno upućeno vladi iz Haškog tužilaštva, a u njemu navodno piše da će generalu Gotovini biti omogućeno da početak suđenja sačeka na slobodi.

Ključno svedočenje kanadskih oficira

Svedočenje dvojice kanadskih oficira koji su komandovali mirovnim snagama UN na Balkanu ključno je u slučaju protiv Gotovine, piše kanadski list Vankuver san. General-major u penziji Alen Foran i generalni direktor Centra za strateško planiranje u Otavi i bivši komandant kanadskih snaga u Avganistanu, general-major Endrju Lesli, komandovali su posmatračkim snagama UN tokom primirja koje je prethodilo operaciji "Oluja". Njihova procena vojne etike generala Gotovine navedena je u svedočenju koje su dali Haškom tribunalu o onome što su oni videli u Kninu.

Nastavljeni protesti

I u noći između petka i subote, na zadarskom području, dogodilo se više incidenata vezanih za hapšenje generala Ante Gotovine. Jedan od najkrupnijih incidenata bio je onaj koji su izazvali srednjoškolci u Zadru, noseći ustaška obeležja, pevajući ustaške pesme i pozdravljajući nacističkim pozdravom. Hrvatski predsednik Stjepan Mesić izjavio je tim povodom da ga ne zabrinjava toliko sam protest srednjoškolaca, koliko činjenica da nastavni kadar nije tim mladim ljudima objasnio šta stvarno predstavlja ustaški režim.

Komesar Evropske unije za proširenje Oli Ren pohvalio je "aktivnu saradnju hrvatskih vlasti prilikom hapšenja Ante Gotovine".
- Bilo je veoma važno što je Hrvatska u potpunosti sarađivala s Haškim tribunalom jer je ta saradnja pomogla španskim vlastima u hapšenju - rekao je Ren. Prema njegovim rečima, Hrvatska sada na daljem putu ka EU može brže da napreduje, pošto je glavna prepreka u procesu pregovaranja uklonjena.

Španski list El Pais juče je objavio reči dojučerašnjeg haškog begunca u trenutku hapšenja.
- Jednom se i to moralo dogoditi - rekao je on, dok mu je jedan od španskih policajaca stavljao lisice na ruke u restoranu hotela Bitakora, na Tenerifama. Devet policajaca okružilo je sto u restoranu hotela Bitakora na Tenerifu, za kojim su dva gosta dovršavala bocu vina.

- Ante Gotovina? - upitali su.
- Da, ja sam - odgovorio je on "pred iznenađujućim pogledom australijskog prijatelja s kojim je večerao", piše El Pais. Reč je o Jozi Grgiću, bivšem hrvatskom emigrantu, koji se pre deset godina iz Australije vratio u Hrvatsku. General Gotovina, koji govori španski, pogledao je tada u malu video-kameru koju je jedan od agenata nosio u ruci i rekao:

- Jednog dana su me morali naći - piše El Pais. Potom je položio ruke na leđa, gde su mu stavili lisice, i upitao može li uzeti sako, dodaje list. Gotovina to nije znao, ali je dan pre hapšenja bio intenzivno praćen. Tri policijska agenta smestila su se u istom hotelu kako bi nadzirali njegovo ponašanje i, posebno, otkrili ima li pratnju i da li je naoružan. Tri policajca bila su među gostima, koji su u restoranu sedeli najbliže Gotovini i Grgiću.

Ključni trenutak hapšenja bio je obrazac koji je ispunio prilikom prijave u hotelu Bitakora. Prijavio se s pasošem na ime Kristijana Horvata, u kome su se nalazili originalni datum i mesto rođenja. Policija je hotelskoj sobi pronašla laptop, za čiji sadržaj smatra da je od vitalnog značaja za rekonstrukciju putovanja Gotovine, a posebno saznanja s kim je kontaktirao i ko mu je pomogao.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Prosvjed u Beču uz ustaske pjesme... koji kretenizam...

Bas danas citam Jutarnji dok sam putovao prema Sisku i dobra fora pise kako oni koji su bili uz Gotovinu dok je bio u bijegu sada ne mogu pojmiti to da se je predao ziv. Spika je bila da se ne predaje ziv, znaci presudjuje sam sebi u trenutku kada shvati da je sve gotovo. Do toga nije doslo, pa sad pizdarija.  Smile

P.S.
Stabla u Sisku sva obljepljenja plakatima Gotovina - Hrvat ili tako nekako, a slika kao da je neki nazi vojnik.
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
I na srpskoj strani ima par junaka koji se "nikada ne bi predali zivi".. pa, su ipak otisli Smile

Da su preavi junaci, vec bi bili u hagu .. odnosi se i na Srbe, Hrate, Muslimane, Siptare, i ostale...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 00:34:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.