Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udruženje: Kad bi SPC uveli porez ne bi bilo 5.000 vernika  (Pročitano 32300 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
Na zapadu se to desava spontano bez ikakve prinude.

45% Amerikanaca bukvano veruje u svako slovce u bibliji.

Smile Smile Smile

Збиља весело... Посебно ме радује што само потврђујете моје речи, а после се као чудите шта као ко каже да религије не треба бити итд. Ајд здраво, нећу вас више ометати, наставите да се лижете и маштате. Smile
ali zašto nonstop govoriš u drugom licu množine jbt haha kao da smo ja i blu jedna ista osoba
i niko,ni ja ni on,nije rekao pa ni implicirao da religiju treba ukinuti,niko se ne liže itd itd bukv sve što napišeš je pogrešno,izgleda imaš ozbiljan problem shvatanja pročitanog hm
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
mob
Samsung S7
Isto radi i onaj kvazi-ateista yubc-warez.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Да нисте били ви са неким рибама које су вернице? Озбиљно питам, не подјебавам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
jesmo..i zbog nji hejtujemo religiju..jer su povrijedile naša krhka srdašca.. au kako si nas prokljuvio i izanaliziro..čitaš nas kogod zatvorenu knjigu..
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Питао сам озбиљно.

Ја сам био са девојком која је пасионирано веровала (верује ваљда и данас) у астрологију, хороскоп и слична срања, сваки дан гледала положај планета и на основу тога одлучивала да ли да изађе на испит, вриштала на мене да ћу је преварити јер ми је то "у звездама". Оно, болест. Да умрем сад ако лажем. Тако да ја данас, након тог искуства, на људе који верују у таква срања гледам као на нижу расу коју би требало додатно опорезовати и ограничити кретање.

Можда сте били са неком рибом која је фанатични верник па вас терала да прихватите дух божији или шта већ. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
jesi je prevario?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Јеботе, почни да тренираш. Оно, пет минута дневно немој да тролујеш, па након месец дана повећај на десет, након месец дана на двадесет.

----

Иначе, да, нисам додао горе, апсолутно свака ствар која се каже или ради, ради се из личних разлога. Чак и када ти човек каже нешто, уз додатак "ништа лично", то је булшит, јер да нема личну потребу да то искаже он не би ни рекао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Isto radi i onaj kvazi-ateista yubc-warez.

Шта ја то радим професионални атеисто?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
mob
Samsung S7
Trolujes, i trpash ljude u isti kosh.

Ja nikad nisam bio u vezi sa religioznom devojkom, u stvari u to vreme dok sa izlazio sa devojkama to nikoga nije ni interesovalo.

Najbolji ortak mi je bio religiozan i izbio je mali incident kad je njegova keva iznela zito za slavu a ja nisam hteo da se prekrstim. Ljudi gledaju, ja uvatio kasikicu, mislim bole me levo jajce sto ljudi zveraju, nego zao mi bilo zene, drzi onih 5 kila zita u rukuma...

U svakom slucaju, neki put sam morao da idem na slave i preslave, inace me bole tuki za iste. Zasto sam morao, pa valjda su me naterali da se kao ne ljute ovi sto su me zvali i ovi sa kojima sam isao.

Ali evo vec 10 godina ne idem ni na kakve slave. I super mi je. Ne moram da slusam glupave price o tim polubogovima svecima i kako je do jaja to sto ovi slave i sto spickaju po 500 evra a ovamo kukaju kako nemaju para vecito.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Trolujes, i trpash ljude u isti kosh.

Зар ниси ти мене трпао у исти кош са верницима? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.