Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "udri, zakolji da hrvat ne postoji!!"  (Pročitano 25645 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
A i da si neki Turcin, i da postujes muslimanske verse postulate, i da kao sto tvrdis u nama ima turske krvi nikada ne bi tako rekao. Jer ti bi trebalo da mrzis nevernike a ne svoj narod !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
ma pustite ne izivljeno dete se docepalo tatinog kompijutera, naculo negde neku pricu o "Necistoj krvi" zato i ne zna pisca pa sad dosao ovde NAMA da 'soli' pamet!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
Smile
tako je, mi svi volimo burek... ali moram reci da je najbolji burek kod nas u subotici.. to je neosporivo..

suboticki burek (pizza, ili mozda sunka trapist) sa jogurtom, pa to je ubitacna kombinacija..

da samo shvatite koliko je burek popularan kod nas evo jos jedna stvar.. vecina decki poslije izlaska subotom navecer (dakle u ranim jutarnjim satim u nedjelju) idu svi skupa na burek... pa i ja sa svojom ekipom idem na burek, i tako se najedemo, a poslije mozda odem igrati malo basketice...

stop mrznji, i ostavite one koji se zele mrziti cijeli svoj zivot... neka im je.. u ovoj europi za takve nema mjesta, a vidjet ce ti sto to znaci.. vec je hrvatska sad uvela neke strozije zakone za navijace, no mislim da niti to nije dovoljno strogo... u biti, kada budu ove zemlje ulazile u EU morat ce ispuniti odredjene norme, tj. morat ce prilagoditi i te zakone europskim standardima... pa cemo vidjeti sto ce ona navijaci raditi na tribina, kad budu kamere na tribina, pa kad se bude za neko sranje dobijalo do 5 godina zatvora... verbalnih ispada ce biti jos dugo dugo, ali se nadam, toplo se nadam da ce i oni nestati... snazan rivalitet, svakako, to je onda uvijek interesantno gledati utakmicu... joj, jedva cekam vidjeti tekme hrvatske protiv belgije i andore... ako dobijemo obje, imamo velike sanse osvojiti prvo mjesto u skupini i otici na euro 2004... zao mi je sto vi ne idete na euro, ali morate promijeniti dosta toga u nogometu... to je realnost...

lijep pozdrav svim ljudima dobre volje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: neo
... imamo velike sanse osvojiti prvo mjesto u skupini i otici na euro 2004... zao mi je sto vi ne idete na euro, ali morate promijeniti dosta toga u nogometu... to je realnost...
Citat

А у којој држави ти живиш? И за коју репрезентацију навијаш?
Твој став делује као да сматраш да си овде само на привременом раду  :wink: .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
odgovor..

zivim u vojvodini, trenutno u drzavi koja se zove DRZAVNA ZAJEDNICA SRBIJE I CRNE GORE... ne znam kako ce se zvati ta drzava kasnije, iskreno receno, niti me zanima....

znam to da sam hrvat, i logickim zakljucivanjem se moze doci do toga da navijam za HRVATSKU... kuzis? HRVAT - HRVATSKA...

to je toliko jednostavno da cu navijati za svoje, i svi koji malo bolje znaju sto su i tko su ce tako razmisljati...

ZIVJELA HRVATSKA, MOJA DOMOVINA...

MOJ RODNI KRAJ, SVAKAKO - SUBOTICA... moj rodni kraj je vezan za grad, a nikako ne za drzavu, cije se ime i onako toliko brzo mijenja, tako da ne zelim to pratiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Мени преостаје само да ти пожелим дуг и срећан живот овде у СРБИЈИ !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Citat: cbbj
Koliko u nama mozda tece turska krv, toliko u tebi tece srpska krv, bolesnice jedan, jer tvoje nisu Turci silovali, pa ste ostali cisti Srbi! Bolesni umu, skloni se odavde sto pre, jer ovo nije Forum za umobolne bolesnike nego za normalne ljude. Mi, kakva  god krv da tece u nasim venama, volimo burek, makar da je turski po sto puta!

Ovaj Forum je za ljude dobre volje, ko god oni bili, a tvoj bolesni um nije za ljude dobre volje, ko god oni bili! Idi medju svoje Turke, ako ti je tamo mesto i ako ih toliko volis, ili medju svoje Arape ako su ti toliko dragi! Moj pradeda je spasio mnogo muslimanki od cetnickog pokolja, a bio je castan Srbin i covek. Pa ti majku svoju psuj i radi joj sta hoces, budalo jedna najobicnija!!!!!!

MOJ DEDA U SANDZAKU JE NAJVISE VOLIO KLATI SRBE A EVO SADA I MENE DLANOVI SVRBE MATER VAM PRASECU JEBEM,KOPILAD TURSKA
IP sačuvana
social share
UZIVAM DA UBIJAM SRBE KAKO MUSKARCE TAKO ZENE I DJECU.
JOS UVIJEK MI JE U NOSU ONAJ SMRAD IZGORJELIH CETNICKIH LESEVA KOJE SMO PALILI PO MOSTARU.
KOLIKO SMO VAS POBILI A SVI SU BILI IZ NISA,KRALJEVA I KRAGUJEVCA A ONE STO SMO ZIVE POHVATALI KAKO TEK SKICE ....
POSLIJE CIM VIDE DA IDU LJUDI U CRNIM UNIFORMAMA BJEZE KOLIKO IH NOGE NOSE,
EH JA NISAM BIO MZATO DA SJEKU DOJKE ONOJ SRPKINJI STO JE RADILA NA RADIJU A ONI ....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Citat: SULTAN BAJAZIT
Citat: cbbj
Koliko u nama mozda tece turska krv, toliko u tebi tece srpska krv, bolesnice jedan, jer tvoje nisu Turci silovali, pa ste ostali cisti Srbi! Bolesni umu, skloni se odavde sto pre, jer ovo nije Forum za umobolne bolesnike nego za normalne ljude. Mi, kakva  god krv da tece u nasim venama, volimo burek, makar da je turski po sto puta!

Ovaj Forum je za ljude dobre volje, ko god oni bili, a tvoj bolesni um nije za ljude dobre volje, ko god oni bili! Idi medju svoje Turke, ako ti je tamo mesto i ako ih toliko volis, ili medju svoje Arape ako su ti toliko dragi! Moj pradeda je spasio mnogo muslimanki od cetnickog pokolja, a bio je castan Srbin i covek. Pa ti majku svoju psuj i radi joj sta hoces, budalo jedna najobicnija!!!!!!

MOJ DEDA U SANDZAKU JE NAJVISE VOLIO KLATI SRBE A EVO SADA I MENE DLANOVI SVRBE MATER VAM PRASECU JEBEM,KOPILAD TURSKA

Jesi ti jeo mali kad si bio govno, majke ti ????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Hm... da... ti si definitivno retardiran..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Hm.. da... dodji mi iz svedske na pola sata samo molim te... ako se vratis bice to u plasticnoj kesi... poslovno naravno... u armani bermudama, posto samo to od odela ima da ti ostane...Sto te nema u tvojoj zemlji picketino nego se vucaras po Svedskoj i Spaniji?
Hm... da... cuvena je ta serija romana Ive ANDRICA... kostana, necista krv... veliki je to pisac... Cast naravno i nasem nobelovcu Bori Stankovicu.. predsedniku sedista FIBE.
Hm... kako to ja nisam pocrneo, hocu i ja da pocrnim... Kako sam ja ovako ponosit i plav picka ti materina da ti picka materina retardirana... Dodji , samo ti dodji da se uveris, rado cu ti objasniti i to i svako slovo Neciste krvi... nije problem...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.