Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "udri, zakolji da hrvat ne postoji!!"  (Pročitano 25657 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ja samo zelim da kazem toliko da od Srba i Hrvata nema blizih naroda, hteli to da priznaju ili ne. Klali se, mrzeli, vesali jedni druge na vrbe ili vadili oci zardjalim kasikama (znam da sve ovo grozno zvuci), oni su braca i to je tako i uvek ce biti tako! I zato ce, kad-tad, zavladati mir na ovom Balkanu...

Pozdrav,
ponosni brat Drdrkse i El Radise
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
Citat

oni su braca i to je tako i uvek ce biti tako!

Nisu, i nikada nece biti .....

Citat

Pozdrav,
ponosni brat Drdrkse i El Radise

OK, ajde se sad potpisuj kao cbbj ili kako vec oces, i opusti se .....

Ne moras se potpisivati tako 1000000000000000000000 puta ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Zelim da izjavim ovom prilikom za javnost, da sam ja, cbbj, mesavina Srba I Hrvata i drugih slovenskih naroda, ponosan brat sve svoje brace koju jednako volim i do koje mi je jednako stalo.

Pozdrav,
cbbj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: Puky
# Radikal
Jesam vredjao iz jednog razloga: dokle ce da se vuce netrepeljivost medju narodima ???????? (pukao sam kada sam video naslov teme)
Zasto ??? Zato sto mi je preko glave i klanja i pljuvanja po drugim narodima. Ne treba da ih hvalimo ili bilo sta drugo ali ... dokle ce ta netrepeljivost da traje???  DOKLE ???  Smile
Sta navijaci pevaju i kako se prepucavaju - to je nesto drugo. Bio sam i ja ranije navijac i znam kako to ide.

Nemoj da mi diras domace vaspitanje !!! Ne poznajes me nimalo i ne postoje dvostruki arsini za bilo koji narod. Ne diraj me - ne diram te i sve ce biti Smile

Немој ми ти просипати предавања о толеранцији. Ти који се јавно залажеш за одвајање дела територије Србије из чисте мржње и нетрпељивости према Србима немаш право да овде другима солиш памет. Шта друго тим својим ставом према Србима и Србији чиниш, него што подстичеш нетрпељивост. Ајде молим те мани се такве дволичности. То што ти осећаш према Србима није ништа мања нетрпељивост него што је нетрпељивост Срба према Хтватима које се ту као нешто згражаваш.

И домаће васпитање дираш сам себи, ја ти само скрећем пажњу. Поново те питам да цитираш тео текста којим је неки од учесника ове дискусије пропагирао то што ти кажеш или део текста којим је неко заслужио твоје простачко псовање. То што си ти `пуко` ти не даје за право да било кога вређаш!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
E sad vako, zaboravio sam sta sam hteo da kopiram iz Radikalovih i ostalih postova al nema veze krenucu redom:

Temu sam otvorio da pokazem kolika je netrpeljivost na relaciji SRBI<=>HRVATI. Donekle i zbog mog licnog ubedjenja a puce mi kurac sto je naslov provaktivan.

LASLI niko nije direktno rekao sa foruma vec je to on sam ucinio, a mislim da sam vec rekao da ako nekome smeta ovaj forum (kao i LASLU) ne mora da zalazi u njega.

I dobro pogresio sam kada sam rekao da je opstenarodno misljenje klanje Hrvata! (???????? )

I ne znam sta jos treba da napisem, uzbudjen sam zbog pobede PARTIZANA.

A za SASHU i DUSANA:

Dusan mi nikad nesto lose nije rekao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
# Radikal
Zar ti sama tema nije dovoljan povod sam naslov teme "UDRI, ZAKOLjI DA HRVAT NE POSTOJI!!!!"

To sto sam autonomas je iz ekonomskog razloga.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: Puky
# Radikal
Zar ti sama tema nije dovoljan povod sam naslov teme "UDRI, ZAKOLjI DA HRVAT NE POSTOJI!!!!"

To sto sam autonomas je iz ekonomskog razloga.

Као што је већ више пута поновљено и као што је Радиша лепо рекао ПРЕ твоје увреде упућене свим учесницима у дискусији, то је само цитирао навијаче. Пошто си сам рекао да си свестан какав је психолошки профил навијача не знам шта ти је ту онда сметало. Опет, по ТРЕЋИ пут те питам да прецизно кажеш коме је твоја увреда била упућена и због чега?
Што се тиче твеје нетрпељивости према Србима, да ли можда треба да ти поставим линк на пост у коме си са пуно жестине говорио како ти је пун ку**ц Србије и како ти смета што има много Срба у Војводини. Шта је то ако није нетрпељивост, чак и горе од нетрпељивости? Ало бре, па ти си много нетолерантнији од свих нас заједно који се изјашњавао као српски националисти а нама солиш памет! Још и псујеш и вређаш. Брука!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Izvinjavam se ja mojoj braci sto sam zalazio u ovaj Forum i sto sam uopste bilo sta pisao. Kajem se i krivo mi je, koliko mi je krivo da slusam navijacke ispade i onu mrznju. Ne, navijaci Zadra nikada ne mogu biti prijatelji Srbima, to mi je savrseno jasno, kao sto ni ovi koji vicu o klanju Hrvata nikada nece biti prijatelji Hrvatima. Ni jedni ni drugi pre svega nece biti normalni ljudi, a to je najzalosnije od svega, jer normalni ljudi takve stvari ne da ne vicu, nego ih ne zele bilo kome.

Veoma zalim zbog svega ovoga. Ostavljam vas na ovom Forumu, neka vam je Bog u pomoci, i tim nesretnicima svih boja i nacionalnosti koji vicu to sto vicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Ja stvarno neznam vise sta cu sa vama srbima ,odakle vas vise toliko.
Pa opet se javljate kako BOLAN imate obraza.
Pa Turci su vam jebali zene cjelih 500 godi9na.
Ko ne vjeruje neka uzme knjigu od Ive Andrica "NECISTA KRV" gdje on fino opisuje jedan obicaj u srbiji koji je postojao preko 500 godina a to je kada se svaki srbin ozeni bio je duzaz(OBAVEZAN-morao to da ucini po zakonu op.prev.)da prvu sedmicu zenu odvede kod BEGA u tom mjestu i da je ostavi tamo (da je beg jebe 7 dana opa prev.)u begovom haremu.
U kinjizi 2necista krv" ivo andric opisuje muke jednog srbina koji se tek zeni i razmislja kako ce jadan tek se ozenio a mora zenu Begu voditi da je beg jebe.
E pa sada srpska kopiladi ja vam pokusavam opisati jednu istorijsku cinjenicu (iako nemam vremena da vas ucim istoriji) a to je kako mnogi kazu da ste vi prije dolaska Turaka na balkan bili zuti pa posto su Turci crni a zene vam jebali preko 500 godina onda ste i vi pocrnili ( valjda od muke kako vam je zenama bilo kad im Turski ku*ac uleti medu noge)

PREMA TOME U VAMA TECE TURSKA KRV,VI STE TURSKI POTOMCI PA MAJKU VAM JEBEM KAKO VAM NIJE JASNO AKO JE U SRBIJI POSTOJAO ZAKON 500 GODINA DA SVAKI SRBIN KOJI SE OZENI MORAO PRVIH 7 DANA DA ODVEDE ZENU TURSKOM BEGU I 5TAKO TO BILO 500 ( PET STOTINA GODINA)= ONDA I NAJMAHNITIJEM CE BITI JASNO (PA VALJDA ONDA I VAMA SRBIMA) DA STE VI U STVARNOSTI TURCI JER STVARNO TO I JESTE BILI STE POD TURSKOM VLASCU " PET STOTINA GODINA" .
"PET STOTINA GODINA" TURCI VAM JEBAVALI ZENSKU CELJAD I VI KAO NJIHOVI SADASNJI POTOMCI IMATE U SEBI TURSKU KRV.

Eto za sada od mene toliko ja sutra idem poslovno u Spaniju pa dolazi sledece sedmice pa kome sta nije jasno i ima sta da pita ja cu mu sve to istorijski mi stvarno kako je bilo objasniti a ako ne vjeruje meni neka pita svog nastavnika istorije.

VAMA SRPCICIMA BI PREPORUCIJO DA SVI UZMETE KNJIGU U BIBLIOTECI"NECISTA KRV"OD IVE ANDRICA I PROCITATE KAKO SU VAM TURCI ZENE JEBALI I KAD MALO RAZMISLITE AKO PAMETI IMATE ONDA CETE SHVATITI DA STE VI T U R C I.

POSLIJE CIM VIDE DA IDU LJUDI U CRNIM UNIFORMAMA BJEZE KOLIKO IH NOGE NOSE,
EH JA NISAM BIO MZATO DA SJEKU DOJKE ONOJ SRPKINJI STO JE RADILA NA RADIJU A ONI ....

Na gore
IP sačuvana
social share
UZIVAM DA UBIJAM SRBE KAKO MUSKARCE TAKO ZENE I DJECU.
JOS UVIJEK MI JE U NOSU ONAJ SMRAD IZGORJELIH CETNICKIH LESEVA KOJE SMO PALILI PO MOSTARU.
KOLIKO SMO VAS POBILI A SVI SU BILI IZ NISA,KRALJEVA I KRAGUJEVCA A ONE STO SMO ZIVE POHVATALI KAKO TEK SKICE ....
POSLIJE CIM VIDE DA IDU LJUDI U CRNIM UNIFORMAMA BJEZE KOLIKO IH NOGE NOSE,
EH JA NISAM BIO MZATO DA SJEKU DOJKE ONOJ SRPKINJI STO JE RADILA NA RADIJU A ONI ....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Koliko u nama mozda tece turska krv, toliko u tebi tece srpska krv, bolesnice jedan, jer tvoje nisu Turci silovali, pa ste ostali cisti Srbi! Bolesni umu, skloni se odavde sto pre, jer ovo nije Forum za umobolne bolesnike nego za normalne ljude. Mi, kakva  god krv da tece u nasim venama, volimo burek, makar da je turski po sto puta!

Ovaj Forum je za ljude dobre volje, ko god oni bili, a tvoj bolesni um nije za ljude dobre volje, ko god oni bili! Idi medju svoje Turke, ako ti je tamo mesto i ako ih toliko volis, ili medju svoje Arape ako su ti toliko dragi! Moj pradeda je spasio mnogo muslimanki od cetnickog pokolja, a bio je castan Srbin i covek. Pa ti majku svoju psuj i radi joj sta hoces, budalo jedna najobicnija!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.