Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "udri, zakolji da hrvat ne postoji!!"  (Pročitano 25624 puta)
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Citat: SerbianFighter
.
Hm... kako to ja nisam pocrneo, hocu i ja da pocrnim... Kako sam ja ovako ponosit i plav ...

Sva sreća da se ovdje ne javljaju neki nabrušeni folksdojčeri. :twisted:  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Citat
muke jednog srbina koji se tek zeni i razmislja kako ce jadan tek se ozenio a mora zenu Begu voditi da je beg jebe.

I ako malo logicki razmislis (a ne verujem da mozes bas toliko da se napregnes) to "KOPILE" koje bi se rodilo je neki tvoj pradeda sigurno jer ti si postao od samo tako rodjene dece. Svi drugi koji su se rodili od majke i oca Srba do danas su Srbi, a ostali koju su se morali roditi jer je to bilo og bega su dati Turcima koji su od njih stvorili tebe i sve koji se osecaju kao ti. I ne samo takve nego su i cistu SRPSKU decu odvodili na podturcavanje da bi se namnozilo takvih bolesnika kao sto si ti Bajazite.

Znaci u tebi tece (i uvek ce) SRPSKA  krv onih Srba kojima su od malena menjali veru, tako ti nisi nista drugo do podturcenog SRBINA!!!

A kada je genetika u pitanju onda necemo ni pricati o tome koliko se genetski ili ti geni prenose na dete od majke, a ne od oca i zasto doktor uvek pita za neke bolesti sa majcine strane, pa tako ako nisi postao od SRBINA kojem je vera promenjena od malena onda si neko KOPILE kojem je majka SRPKINJA (koju je neki beg nista drugo no silovao) sto znaci da su sve sanse da si 90% SRBIN!!!

Da bi se o tome raspravljao ne treba sada da ucis nikakvu uvrnuto arapsko/tursko/albansku tj islamsku istoriju,  dovoljno je samo da se malo upustis u genetiku i videces da ces lako saznati iz kog si naroda i koje godine potekao. Dobro ne bas ti (posto pi*ke nemas) ali tvoja majka ili sestra u svako doba!!!
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: Радикал
Мени преостаје само да ти пожелим дуг и срећан живот овде у СРБИЈИ !

Cek radikal, ti si se znaci odselio iz Novog Sada?????

Falim te boze
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
@AxeZ

Одакле ти таква глупа идеја ?

Да се одселим из Српске Атине ?  Никада !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ajmo malo mirni...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: Радикал
@AxeZ
Одакле ти таква глупа идеја ?

Pa ti rece nesto u smislu "ovde u Srbiji" pa ja pomislio da si se odselio u Srbiju iz Vojvodine...Smile
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vojvodina je deo Srbije...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Citat
@SULTAN BAJAZIT:
MOJ DEDA U SANDZAKU JE NAJVISE VOLIO KLATI SRBE A EVO SADA I MENE DLANOVI SVRBE MATER VAM PRASECU JEBEM,KOPILAD TURSKA

Citat
@SF:
Hm.. da... dodji mi iz svedske na pola sata samo molim te... ako se vratis bice to u plasticnoj kesi... poslovno naravno... u armani bermudama, posto samo to od odela ima da ti ostane...Sto te nema u tvojoj zemlji picketino nego se vucaras po Svedskoj i Spaniji?
Hm... da... cuvena je ta serija romana Ive ANDRICA... kostana, necista krv... veliki je to pisac... Cast naravno i nasem nobelovcu Bori Stankovicu.. predsedniku sedista FIBE.
Hm... kako to ja nisam pocrneo, hocu i ja da pocrnim... Kako sam ja ovako ponosit i plav pi*ka ti materina da ti pi*ka materina retardirana... Dodji , samo ti dodji da se uveris, rado cu ti objasniti i to i svako slovo Neciste krvi... nije problem...

KUKAVICE SU TO BRE KUKAVICE

Nemora da ide toliklo daleko, ne mora da ide NIGDE ne mora da ide, nek kaze gde se nalazi i gde ce da me ceka, oticicu JA kod njega, ne mora on da se izlaze trosku, nemora da trosi pare koje je pokrao, trosicu ja moje koje sam posteno zaradio, al cu zato da mu jebem krv krvave majke u picku.

Slusaj ti PARAzitu, JEBO TEBI KONJ KRVAVIM KURCOM NEVINU SESTRU NA MAJCINOM GROBU, A TI I TVOJ OTAC U KOLICIMA SEDELI I JEDAN DRUGOM DRKALI KURAC DOK GLEDATE

Jebem ja TEBI TVOJU srpsku majku, jebo ti sebi svoju PRABABU, onu kurbestinu koja se poturcila, jer su turci bili zeljni picaka a ona zeljna kurca, nije mogla da se zasiti, pa posto su je rokali po stotine njih njoj je to odgovaralao i zato se poturcila i "bacala" (kotila) tursku gamad kao sto si ti.

Ajde da se nadjemo negde pa da popricamo. Nemoj da se krijes iza nekih nevidljivih zica i telefonskih linija, ajde dodji ako imas imalo srca kao sto ga ima SRBIN, ovo sto ti radis sto ovako skriveno pises, to je kukavicki, ali picko, nesmes, pickooooooo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: AxeZ
...pa ja pomislio...

Е овде изгледа имаш проблем Wink. Очигледно да горе цитирана радња захтева одређену активност кортикалне зоне, што вероватно превазилази твоје могућности P:.

@SerbianFighter & Car Dusan-Silni
Немојте се толико узбуђивати због ретарда Бајазита и спуштати се на његов ниво. Циљ његових постова је да вас нервира, а ви му у томе помажете. Бее цоол  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
@axez

nemoj se nervirati zbog radikala..

svatko zivi tamo gdje misli gdje zivi, a ja sam siguran i znam da subotica (kao i cijela vojvodina) nije u srbiji... ZIVJELA VOJVODINA... moja zemlja...

i naravno, opet ponavljam, navijam za koga? HRVATSKA

3. mjesto 1998 FRANCE.... TOP THAT...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.396 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.