Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uđi i lupi šta ti padne na pamet  (Pročitano 476367 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
pfffffffff i ahhammm... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
dokle?
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Fuck off, frustracijo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
lup -lup Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Ostrugale pete!
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Smile maca -maca-maca-maca - mala maca ...maca ...Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia 6681-7710
child in time
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
12 cigaresina danas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Jebem mu lebac, prosto je neverovatno da kad god odeš u klonju da šoraš, i kad napokon završiš to šoranje, protreseš falus jedno 20-ak puta, a opet kad ga vratiš u ćega, ona jedna kap ostane u gaćama. I tako te zajebe da moraš da menjaš ćega, a kad već menjaš ćega, onda se i na brzaka izduširaš, a sve to golem poso, a vreme teče... i šta li serem sad... i šta sam hteo da kažem... hmm... A da. Jel zna neko zašto uvek posle prdeža na boksericama ostaju tragovi žutila? Ko je, bre, to smislio!? I zašto, majku mu? Zar nije dovoljno to što svakog drugog dana moramo da sečemo nokte? Što moramo da se šišamo 3 puta mesečno? Jel stolica zaista služi za sedenje ili ima još neku namenu? Zašto svaka slika ima ram? Zar taj ram ne ograničava sliku? Čemu služi taj ram uopšte? Često je ram skuplji od same slike, a zašto? Slika nije slobodna kad je guši ram, to je gušenje umetnosti. Zašto to slikari do sad nisu provalili? Jel smaragd zaista zelen, ili to samo naš očinji vid tripuje tu refleksiju? Zašto postoje baš 10 božjih zapovesti? Što nisu stavili 11? Ja mislim da je najveći majmun na svetu onaj koji je izmislio čašu. Zbog tog majmuna sad mi moramo ograničeno da pijemo, jer, da nema čaše pili bi iz flaše ko ljudi, bre, pa dok se ne očisti dno, a ne da ovako stalno dolivamo. Šibice su zakon, upaljači su čisto sranje. Komarci su mnogo dosadni, a muve su glupe ko kurac. Stalno udaraju glavu o prozor. Ne znam kako im ne dosadi više. Zašto ribice stalno ćute? I zašto su ove rečne, ili morske, toliko glupe? Zar nisu vidle svoju ortakinju kako se upecala za udicu riboubice, pa skontale da se ne zaleću za taj lažni mamac? Zašto se ljudi uopšte rađaju kad znaju unapred da će umreti? I zašto ljudi uopšte prave decu? Zar to, u neku ruku, nije neki oblik sadizma? O, Savaote, kakva gomila nesklada...

Jesam dovoljno lupao, a? Mogu ja još, samo nemam tu pamet. To mi manjka.

Štuliću care!!! Nemoj da se vraćaš, Balkan je proklet. Dok si bio tu, oni su te pljuvali. Dok je bilo Juge, oni su te gazili, kad je prsla Juga, oni su te svojatali. Hrvati su govorili da si Hrvat, Srbi da si Srbin, i to baš oni isti što su te u Jugi pljuvali i gazili. Sad te traže natrag, kenjaju kako te vole i sline da se vratiš. Ne slušaj gamad, care. Idi za svojom srećom. Jer, gamad nije skontala onu stvar: "Voljela me nije nijedna". Gamad je mislila, i još uvek misli, da si pevao o nekim fufama, a nisu skontali da si pevao o Jugi, Hrvatskoj i Srbiji. "I eto to je svet, eto to su ljudi..."
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
premija  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 385
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.