Ljudići su postali besprizorni poput proliva. U stanju su da ti se uvuku u gužnjak, skrouz do prostate, samo kako bi se nečeg ovajdili. A kad se iz gužnjaka izvuku, pitaju se zašto smrde toliko, i ne krive zbog toga ni sebe ni gužnjak tuđi, već onog trećeg koji se svemu tome čudi... Hajd ba, apokalipsa! Rokaj! Rokaj!!!
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena... Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema, samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju, i zato samo u jaja, samo u jaja pokaži malom šta je tehnika samo u jaja, samo u jaja milost je čista patetika
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"