Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ucenik tuce profesoricu, Sremska Mitrovica  (Pročitano 77337 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
 Smile
Ustvari, isla je rock top 50 lista na VH1 (govno od liste)

Pa nije bas da ne menja. Mislim da ne bi ni on nju udario da ona njega nije prva. Cak mislim da se i sam poprilicno iznenadio i pogubio kad ga je opaucila. Tu je malo zastao pa je tek onda govno palo na ventilator. I to da je bila saterana u cosak bas i nije potpuno tacno. Uvek je mogla da pusti dnevnik i kaze: Dobro, otvoris li dnevnik povescu disciplinski protiv tebe. Ne, ona zena odlucila da je ona i zrtva i sudija i porotnik i egzekutor. Drugim recima: Debelo je prekoracila svoja ovlascenja time sto ga je udarila i mislim da je i sama bila svesna toga pa samaranje nije sama prijavila (delom i zbog sramote naravno). Vidim mnogi ne kapiraju sta hocu da kazem pa ispada da ga branim. Rekoh vec: Svako od njih dvoje treba da odgovara za svoj deo krivice shodno propisima! Mene vise plase komentari tipa:i ''da pomislim da je neki danasnji majmun bije kao ovu zenu... pa raskomadao bih ga, majku mu...............  seckao bih ga na sitne komade....... Smile Smile Smile Smile'' i smeta mi to licemerstvo i hipokrizija u drustvu gde moze biti samo jedna zrtva i jedan krivac kome treba prosuti creva i pustiti na dnevniku da svi vide...(taj fazon). O odsustvu svagog pokusaja razumevanja i oprastanja (najvaznije) da i ne govorim. Porazavajuce za ''religioznu zajednicu'' gde vlada Pravoslavlje za kakvom se izjasnjavamo da jesmo. Mnogi mi ovde zvuce kao da su oni imali problem sa profanima u skoli te iako su imali zelju da ''pokazu profanu svoje'', nisu to ucinili iz ovog ili onog razloga, pa sad istresaju te komplekse koji su ostali u njima godinama nakon toga. I ovo prebacivanje lopte roditelji-skola mi deluje tragikomicno. Problem je mnogo kompleksniji od toga.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 23:11:43 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Мислим да ниси у праву ...
Citat
Dobro, otvoris li dnevnik povescu disciplinski protiv tebe.
претиш дисциплинском билмез који има ако се не варам довољно асова да окине годину двапут? Јака вајда.
Citat
e, ona zena odlucila da je ona i zrtva i sudija i porotnik i egzekutor.
Не жена је била сатерана у ћошак и реаговала је у нужној одбрани, рефлексно. Из њеног држања се да закључити да јој није било свеједно пре тога. Инеки њен колега је рекао за новине ''као да се плашила да уђе у то одељење, замолила ме је да се шетам у ходнику'' Жена је била уплашена, и као таква није могла да размишља и одлучује да буде ''и судија и порота и егзекутор'' Реаговала је рефлексно.

Поновићу није она пришла клинцу у клупи и лупила ми два шамара. Или ти мораш узети у обзир и оно што је претходило њеном ''дебелом прекорачењу овлашћења''

Да је она поступила како сам рекао, из чиста мира ударила ученика који на часу ради оно што треба да ради, па онда попила онакве батине, е тада би могли да говоримо о томе да ''свако сноси свој део кривице''
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
Debelo je prekoracila svoja ovlascenja time sto ga je udarila i mislim da je i sama bila svesna toga pa samaranje nije sama prijavila (delom i zbog sramote naravno).

Ko je prvi prekoračio 'ovlašćenja'?  Smile

Uostalom, zaštita školske imovine i službenih dokumenta su njena dužnost. Tako da, čak i ako se pokaže da je prekoračila ovlašćenja, snimak pokazuje da je bila primorana na to. Računa se kao samoodbrana...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Smile
Ustvari, isla je rock top 50 lista na VH1 (govno od liste)

Pa nije bas da ne menja. Mislim da ne bi ni on nju udario da ona njega nije prva. Cak mislim da se i sam poprilicno iznenadio i pogubio kad ga je opaucila. Tu je malo zastao pa je tek onda govno palo na ventilator. I to da je bila saterana u cosak bas i nije potpuno tacno. Uvek je mogla da pusti dnevnik i kaze: Dobro, otvoris li dnevnik povescu disciplinski protiv tebe. Ne, ona zena odlucila da je ona i zrtva i sudija i porotnik i egzekutor. Drugim recima: Debelo je prekoracila svoja ovlascenja time sto ga je udarila i mislim da je i sama bila svesna toga pa samaranje nije sama prijavila (delom i zbog sramote naravno). Vidim mnogi ne kapiraju sta hocu da kazem pa ispada da ga branim. Rekoh vec: Svako od njih dvoje treba da odgovara za svoj deo krivice shodno propisima! Mene vise plase komentari tipa:i ''da pomislim da je neki danasnji majmun bije kao ovu zenu... pa raskomadao bih ga, majku mu...............  seckao bih ga na sitne komade....... Smile Smile Smile Smile'' i smeta mi to licemerstvo i hipokrizija u drustvu gde moze biti samo jedna zrtva i jedan krivac kome treba prosuti creva i pustiti na dnevniku da svi vide...(taj fazon). O odsustvu svagog pokusaja razumevanja i oprastanja (najvaznije) da i ne govorim. Porazavajuce za ''religioznu zajednicu'' gde vlada Pravoslavlje za kakvom se izjasnjavamo da jesmo. Mnogi mi ovde zvuce kao da su oni imali problem sa profanima u skoli te iako su imali zelju da ''pokazu profanu svoje'', nisu to ucinili iz ovog ili onog razloga, pa sad istresaju te komplekse koji su ostali u njima godinama nakon toga. I ovo prebacivanje lopte roditelji-skola mi deluje tragikomicno. Problem je mnogo kompleksniji od toga.

U pravu si, ja ipak mislim da je ona njega roknula u glavu jer je prsla sa zivcima, normalan covek bi pustio da uradi sta hoce jer je ovaj bio pijan, pa posle u zbornici prijavila direktoru.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ma da. To o cemu vi pricate je preventivni udar i koristi se u ratu a ne u interakciji sa ljudima. Narocito ne u odnosu profesor-ucenik. Nije smela da ga udari ni pod razno.
To sto vi vidite sebe kao neku vrstu autoriteta pa treba ovako ili onako je sasvim druga prica, pogubnija po drustvo kao celinu, ciji su produkt taj sumo-klinac i ninja-bakuta...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
који има ако се не варам довољно асова да окине годину двапут? Јака вајда.
Pa mu nije dovoljno što mu je profesorica rekla da je dobio 1 , nego bi dao on to  vidi   ...
Citat
Nije smela da ga udari ni pod razno.
Da sam ja profesor i da je kojim sretnim slucajem doberman krenuo na mene ja bih ga izubadao gore od obada , ni ruke vidio ne bi , pa bi ga posle podigao i upitao ga šta to bi !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
Da sam ja profesor i da je kojim sretnim slucajem doberman krenuo na mene ja bih ga izubadao gore od obada , ni ruke vidio ne bi , pa bi ga posle podigao i upitao ga šta to bi !

Oldskul metode  Smile 
Ali danas postoji žalba tako da ako se dete ne vaspita (batinom) na vreme, može da se žali ako ga neko pipne... Ipak je to maloletno lice.... Koje je uvek nedužno.

Ma bre današnja deca nisu osetila šta je autoritet, pola tih budala nemaju očeve (što me ni ne čudi) tako da nisu samo oni krivi...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ono gore važi pod uslovom da je krenuo na mene , tako da bi se to smatralo kao cin samoodbrane !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
, normalan covek bi pustio da uradi sta hoce jer je ovaj bio pijan

sta bi normalan covek pustio? da je ovaj kreten maltretira?...pa ne znam bas... Smile

Citat
. Nije smela da ga udari ni pod razno.

al je nas nastavnik matematike klepao u osnovnoj skoli...ali zato je covek postigao svoj cilj...svi smo pazili na casu i naucili nesto...nije bilo klinackih izivljavanja i foliranja da bi se devojcice impresionirale...
mozda tada te cuske nisam shvatao i mozda sam bio besan zbog toga ali sada ih u potpunosti razumem...

pravili smo pre dve godine 15 godina od zavrsetka osnovne skole...osim razrednog smo jedino pozvali tog nastavnika matematike...moglo bi se reci da je covek bio srecan da vidi da smo svi zivi i zdravi i da niko nije krenuo nekim pogresnim putem...mozda sam naivan ali mislim da su te njegove cuske puno doprinele tome...

nikad necu zaboraviti...91...vukovar...ratna histerija...mi na odmoru i jedan moj drugar se hvali...gledao dnevnik i video kako se puskara po vukovaru...krv ovo-ono...taj nastavnik ga cuo,prisao mu i zavalio mu takvu sljagu da je garantujem sve zvezde video..."momak...pravac kod direktorke a ja cu sad da zovem tvog oca"...i onda...kljucna recenica:"e deco moja...gledate rat znaci...nemojte se iznenaditi da vam sva ta prolivena krv jednog dana izadje na usta...i to sa kamatom"....strasno koliko je covek bio u pravu Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple 15
Mislim da je ovo zilioniti put da kazem - ovom drustvu su "pod hitno" potrebne ORA.... Smiley

Malo podsecanje za one koji 90-ih nisu ziveli u imaginarnim svetovima:

Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.