Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ucenik tuce profesoricu, Sremska Mitrovica  (Pročitano 77245 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
To uvek gubim iz vida   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
 Natasha nije ni ljudsko bice...chim sebi dozvoljava ovako neshto...udarila je dedu od 80-tak god..van pameti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Wildfire S
To uvek gubim iz vida   Smile
Balzac je uhvatio svog podvornika u laži. Stoga ga je ovako poučio:
"Laž je najružnija od svih mana. Zapamti: svog bližnjega ne smemo nikada slagati."
"A zašto onda, gospodine, izjavljujete uvek, kada dolazi sudski izvršitelj, da vas nema kod kuće., upita podvornik."
"Sudski izvršitelji nisu naši bližnji."

Niti su ove veštice iz raznoraznih nevladinih organizacija žene... da bi postupali prema njima kao prema ženama.
A svakako nisu predmet ove teme. Tako da ne off-uj.
Žene ma koliko te iritirale ko što umeju (mislim žene su)... nikad ne udaraj jbno žensko.

Što se tiče teme, ne znam pozadinsku priču... ali ponašanje ovog momka je užasno.
Svakako bih ga tukao.
A još gore mi je ponašanje ostalih učenika koji mirno gledaju ovu scenu.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 17:32:10 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Niti su ove veštice iz raznoraznih nevladinih organizacija žene... da bi postupali prema njima kao prema ženama.
Žene ma koliko te iritirale ko što umeju (mislim žene su)... nikad ne udaraj jbno žensko.

A zasto ti mislis da "zene koje nisu zene" se samo nalaze u NVO i ne mozes da naidjes na takve osobe u svom zivotu, van TV-a ili protesta Zena u crnom....i da ova koja je dobila par samara ne spada u tu grupu "zena koje nisu zene" pa samim tim se i ne racuna kao da si udario zenu? (ne milsim na ovu sa snimka!!!)
A ove sam naveo samo zato sto njih svi znamo..ne mogu da ti kazem" E znas onu Maju sa Palilule, sto je znamo iz osnovne skole", jer nemam zajednicke poznanike ni sa tobom ni sa mrgec-om, pa je ovo jeidni nacin da objasnim sta sam zeleo reci.

« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 17:34:34 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Da se malo vratimo na temu....neki klinci iz mog naselja idu u STS "Nikola Tesla" gde se sve ovo dogodilo pa sam im postavio par pitanja u vezi tog sto je samarao profesoricu i svi su mi rekli da je decko skroz OK,da nije nikad pravio probleme u skoli(sve do ovog sada),kazu da je odmah posle ovoga sto se desilo otisao da se ispise iz skole.Shvatam da vecina vas negoduje na to sto se desilo ali da ste samo na jednom njenom casu bili,shvatili bi koliko je samo pitanje vremena bilo da ce se ovako nesto desiti.Ja ovo ne opravdavam ali sam imao priliku da idem u tu skolu i da mi ona predaje,mnogo je ucenika imalo sa njom problema i bilo je tu svega i svacega samo sto je to sad zabelezeno i kamerom.Ne znam kako bih odreagovao ja da sam se nasao na njegovom mestu,iako dosta mogu i da izdrzim i da precutim,bez obzira sto je zena u pitanju,ne dam na sebe....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Da se malo vratimo na temu....neki klinci iz mog naselja idu u STS "Nikola Tesla" gde se sve ovo dogodilo pa sam im postavio par pitanja u vezi tog sto je samarao profesoricu i svi su mi rekli da je decko skroz OK,da nije nikad pravio probleme u skoli(sve do ovog sada),kazu da je odmah posle ovoga sto se desilo otisao da se ispise iz skole.Shvatam da vecina vas negoduje na to sto se desilo ali da ste samo na jednom njenom casu bili,shvatili bi koliko je samo pitanje vremena bilo da ce se ovako nesto desiti.Ja ovo ne opravdavam ali sam imao priliku da idem u tu skolu i da mi ona predaje,mnogo je ucenika imalo sa njom problema i bilo je tu svega i svacega samo sto je to sad zabelezeno i kamerom.Ne znam kako bih odreagovao ja da sam se nasao na njegovom mestu,iako dosta mogu i da izdrzim i da precutim,bez obzira sto je zena u pitanju,ne dam na sebe....
Shvatam te,ali i za to ima drugih nacina...Busenje guma,gadjanje jajima,itd...Preferiram ovo prvo,to je postalo klasika vec...

Profesorku nikad ne bih udario,bez ikakvog razmisljanja...Ni bilo koju zenu...
"Bilo koju"...ne bas bilo koju...Kad bi se neka kokoska ponasala ko Natasa Kandic,zavrnuo bi joj ruke iza ledja,pomerio sa skupa,i sutnuo u dupe,da se ne vraca,ne bih joj naskodio...Ali,da vidim da opali samar dedi od 80 godina,bez ikakvog razmisljanja sakom u glavu...Bez ikakvog...Prema takvim kurvama,stvarno ne bi trebalo imati milosti...Stoka bre...
« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 17:58:53 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Значи дечко није бахат, вероватно није ни од оних ''татиних синова'', златне дечице коју сви професори мрзе. У праву ли сам?

Једна ствар. Држава је ту жену запослила и ред је да јој гарантује сигурност на радном месту, и да овај имбецил одговара за напад на службено лице. Да прође исто као она тројица што измлатише пандура.

Што се тиче мушкараца који бију жене ... 3,14чкице у души, ништа више ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Има других начина, а сваки је бољи од ударања припадница женског пола.
Koji? Kako na fizicki nasrtaj na tebe (sa posledicama) odgovoriti, a da ne ispadnes beskicmenjak s kojim svako moze da brise patos?
Значи рекао сам да је сваки начин бољи од ударања, што значи и да је боље да не реагујеш и испаднеш бескичмењак него да је опампрчиш и испаднеш стока и смеће.
Мада није ми јасно како то испаднеш бескичмењак ако не реагујеш на нечије нерационално понашање. Мене је она вештица звизнула лењиром, а ја сам јој се у име разреда захвалио на томе јер наш је решила беде. Касније је суспендована а ми (а и још неколико разреда) више нисмо морали да је трпимо. Јел било боље да сам јој просуо мозак? Једноставно женско не удараш, већ јој речима или било како другачије одговориш.

ma nemoj....znas li ti ko udara zensko?musko sigurno ne...mozda neki nizi oblik zivota Smile
E vidis..taj tvoj stav (koji jeste za svaku pohvalu...ali nesprovodiv u praksi) su mnoge iskompleksirane i frustrirane devoje-zene iskoristile da se ponasaju kao najveci olos i da daju sebi za pravo da se ponasaju kao poslednje barabe, a da za to ne snose posledice....posto verujem da u tvom okruzenju ne postoji takav primer, onda pogledaj u zenetine iz NVO i bice ti jasno kako se taj tvoj stav zloupotrebljava u praksi!
Колика год да је дроља, шта год да ти је урадила, колико год да те је понизила, не смеш да је удараш! Ако свађу претвориш у физички обрачун онда си фактички довео ситуацију на свој терен где не не можеш да изгубиш. А тако је најлакше. Зато се женско не удара. Уништи је негде где имате подједнаке шансе, а не тако што ћеш употребити нешто где не може да се брани. Женско се не сме ударати!

E sad, mrzi me da trazim i kopam po forumu, ali mislim da ni ti ni @Empty niste se pozivali na cojstvo i junastvo (ili sta vec) i na ovakav nacin osudjivali onog coveka koji je zavalio samar Natasi Kandic?...ili se ja lose secam?  Smile
Ја у томе нисам могао учествовати пошто не знам за случај да ју је неко ударио. Ни ја је не бих ударио, јер брате мили у томе нема сатисфакције. Ко да отмеш детету слаткиш да би се осећао јаким.

Citat
A zasto ti mislis da "zene koje nisu zene" se samo nalaze u NVO i ne mozes da naidjes na takve osobe u svom zivotu, van TV-a ili protesta Zena u crnom....i da ova koja je dobila par samara ne spada u tu grupu "zena koje nisu zene" pa samim tim se i ne racuna kao da si udario zenu? (ne milsim na ovu sa snimka!!!)
A ove sam naveo samo zato sto njih svi znamo..ne mogu da ti kazem" E znas onu Maju sa Palilule, sto je znamo iz osnovne skole", jer nemam zajednicke poznanike ni sa tobom ni sa mrgec-om, pa je ovo jeidni nacin da objasnim sta sam zeleo reci.
Колико год да је та Кандићка људско говно у моралном смислу, она је жена, и не смеш да је удариш. Значи женски пол се не удара јер је то неправедно и нефер. Неправедно је кад се са неким потучеш а он извади утокау. Е па ово ти је исти случај, само на релацији мушко-женско. Женско се не удара!

Ја сам по природи такав да не трпим срања од ауторитета. Поштујем ауторитет ал не подносим да неко то злоупотреби па да се на мени иживљава. Знамо каква је већина професора данас и ја сам успео скоро са свима да се посвађам. Сви они трипују да су баје и да ће деца њих да слушају беспоговорно. Сујета до плафона. И кад год је неко нешто забрљао а није то хтео да призна већ се иживљавао на деци само да не би морао да призна да је погрешио ја сам био први који је звоцао. Увек сам се супротстављао профама кад сам мислио да нису у праву. И са великом већином њих сам се посвађао али сам се на крају у другарски измирио, па ме сад памте као дечка који је био велики пејн ин ди ес и који никад није попуштао али који никад није био непристојан и безобразан. Једино ме мађарски педофил из енглеског још увек мрзи јер сам га зилион пута понизио + никад није могао да ми нађе грешку па да ми да 4. Али ја нисам реаговао као онај коњ, него сам био пристојан, па сам зато на крају остао другар са свим прогама па се са некима данас и испричам на улици.
Поента је да се са неким профама можеш разумети, а некима је сујета толико велика да никад неће признати да нису у праву. Али то није разлог да некога бијеш, поготово ако је женско.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Nokia Neka stara nokia

A da te ova napadne  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Е ово већ није жена. Ово излази ван оквира појма 'жена'. Ово је наказа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.352 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.