Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ucenik tuce profesoricu, Sremska Mitrovica  (Pročitano 77421 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Zelim da budem iskren malo a ne samo da osudjujem.

1.Doticno isamarana osoba je prva udarila pesnicom u glavu mladica koji je trazio da pogleda dnevnik 2 puta u facu
2.po pravilima ucenik ima pravo da mu se da na uvid ocene iz dnevnika
3.pravno gledano momak je reagovao u afektu

Sve u svemu mislim da profesor treba da se suspenduje na nekoliko meseci, a momak osudi na uslovnu kaznu i zabranu priblizavanja spomenutoj skoli dozivotno, uz neku novcanu kaznu ili kaznu drustveno-korisnog rada.
tacno tako,potpuno se prodrzavam,treba proterati tu kurvu iz skole,jesi videla kako ga je napala,jadan momak,mogla je oko da mu iskopa...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Интересантно је шта мондо пише, као да смо сви слепи. ''одгурнула руком'' иако се на снимку лепо види да га је ударила.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Интересантно је шта мондо пише, као да смо сви слепи. ''одгурнула руком'' иако се на снимку лепо види да га је ударила.  Smile
to sam i ja primetio dok sam citao...
Al svejedno,nikako ne smes stati na njegovu stranu...ipak...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung galaxy s3
Onaj ko udari ženu je šljam i nije zaslužio da bude rodjen !

Ajde primer... Imaš devojku sa kojom si 5 god. u vezi, voliš je, ona te obozava, planirate da se uzmete , gotova stvar već, verili ste se sve je idealno, i jednog dana se vratiš sa posla ranije i uhvatiš je sa drugim u krevetu..
Jel je zasluzila šamar ili nije ?

A i profesorka je pogrešila mada o tome niko ne govori , koliko sam video prva je udarila učenika (dva puta u glavu) pa je on odreagovao... Tako da će oboje snositi kazne po meni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

@Ragingbul  Smile Smile Smile

Shta je shamar, uzmehs motku i prebijesh je...

Samo da l' bi tako da je Tvoja sestra Smile

Ili recimo Tvoju majku neki klinac pljune, ishamara...a, drugari sve to gledaju Smile

E, pun mi je..............Vas klinaca nasilnika...skoro u busu jedan isto takav..je gurnuo zhenu srednjih godina.

Ja znam da ste puni energije, jer ne radite nishta....ali niko Vam ne daje za pravo da se izivljavate...

« Poslednja izmena: 21. Jun 2009, 13:25:46 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Vidi se da je to neko fino dete a da je profesorica monstrum , dajte ne pravite se blesavi , klipan je hteo na silu da uzme dnevnik i da pogleda ocene i nije dozvoljavao profesorki da izadje iz ucionice , smešno deluje tvrditi da ga je profesorica udarila , šta je trebala da uradi da mu da dnevnik i dopusti da joj klipan sruši autoritet , profesorka je postupila više nego pedagoški i ja joj cestitam na tome , o debilu i onima koji su to sve gledali i snimali mislim sve najgore a doticnog kabadahiju bih zatvorio u odgovarajucu ustanovu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
pa da niko nije snimao, ne bi bilo dokaza.
inace da je moja majka u pitanju... mislim da bi decak vozio invalidska kolica do kraja svog bednog zivota.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Nije problem u snimanju vec u nereagovanju , a snimano je iz drugih pobuda , da se bude u "trendu" i da se na netu hvale i cirkuzaju !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
inace da je moja majka u pitanju... mislim da bi decak vozio invalidska kolica do kraja svog bednog zivota.

da je tvoja majka u pitanju, momak bi vozio kolica dozivotno, ti bi strepeo za svoj zivot po izlasku iz zatvora jer otac osakacenog bi se svetio i tako u nedogled,

ucenik ima pravo uvida u dnevnik, ona to nije dozvilila i samim time je pokrenula lavinu i po meni oboje trebaju da snose posledice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
ucenik ima pravo uvida u dnevnik
Gde , kad , koliko puta , daj molim te na šta bi to licilo da su svi zatražili da vide dnevnik ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.