Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ucenik tuce profesoricu, Sremska Mitrovica  (Pročitano 77504 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
kad nema argumenata za diskusiju
Pa ti postavi "argument" dnevnika pa kada si video da to nije tako si se ušutao i poceo deliti lekcije o argumentima , dakle dnevnik nije nikakav argument niti je opravdanje za to što je debil uradio , da je debil to je doticni sam argumentovano pokazao !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ajde primer... Imaš devojku sa kojom si 5 god. u vezi, voliš je, ona te obozava, planirate da se uzmete , gotova stvar već, verili ste se sve je idealno, i jednog dana se vratiš sa posla ranije i uhvatiš je sa drugim u krevetu..
Jel je zasluzila šamar ili nije ?
Наравно да не!

cim vidim da neko koristi rec iseravanja jasno mi je na kom se nivou diskusije nalazi, kad nema argumenata za diskusiju  koristi samo njemu izraze neobrazovane gomile koja slici jedinki od koje je sacinjena ta ista gomila koja tuce neduznu zenu
Како нема аргумената? А ово:
1.Ne ustaje se za vreme casa,ne ide se do profesorke,ne uzima se dnevnik...
Djak ne sme da dodje u kontakt sa dnevnikom.
Sme da podigne dva prsta i kaze-da li mozete da mi kazete koje imam ocene iz vaseg predmeta.
???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Da je podlegla pritisku i pretnjama i dala mu 2 ona ne bi bila Profesor , cestitam joj na držanju i doslednosti i da se mene pita ja bih je nagradio a doticnog majmuna bih kaznio svim raspoloživim kaznama !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
Ajde primer... Imaš devojku sa kojom si 5 god. u vezi, voliš je, ona te obozava, planirate da se uzmete , gotova stvar već, verili ste se sve je idealno, i jednog dana se vratiš sa posla ranije i uhvatiš je sa drugim u krevetu..
Jel je zasluzila šamar ili nije ?
nije samar, bolje odmah da je nogom spucas u bubrege, ona nasla da te vara.ccc.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Nju izbost nožem a njega uštrojit  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung galaxy s3
@cesarica18
@EmptyClip

Ja sam samo postavio pitanje , u smislu da li tada kada je u afektu ima opravdanja...
Nisam rekao da bih ja nekoga udario...  I ja sam protiv nasijla, ali isto znam da im većina ne bi skuvala kafu....  Smile Smile Jel tako ?

Inače svako ko je kriv treba da odgovara... Nikako ne opravdavam nikakav vid nasijla nigde, pa ni u školi..
Isto tako činjenica je da je profesorka trebala odmah da napusti čas... I ona je zadala dva udarca i samim tim se spustila na nivo učenika, a ipak je ona neki pedagog !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
I ona je zadala dva udarca i samim tim se spustila na nivo učenika, a ipak je ona neki pedagog !
Kako da napusti kada joj debil nije dao , ono su tebi šamari a ne odbrana od debila koji joj je hti oteti dnevnik ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung galaxy s3
Čekaj znači tebi je opravdano to što je profesorka udarila učenika ?  Smile
Kako znaš da je nije pustio ? Ja nisam video da je pošla ka vratima ni posle svega ovoga što se desilo ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ja sam samo postavio pitanje , u smislu da li tada kada je u afektu ima opravdanja...
Нема. Ја за себе знам да у афекту свашта радим, ал женско ни у афекту не бих ударио. Неам појма, то ми је урезано у свест, ако ударим женско могу комотно да се самозапалим. А рецимо у афекту сам једном идиоту што ми је ошамарио девојку умало сломио вилицу, па ми после било жао. Од тад се опасно контролишем у таквим ситуацијама. Животна школа.

činjenica je da je profesorka trebala odmah da napusti čas... I ona je zadala dva udarca i samim tim se spustila na nivo učenika, a ipak je ona neki pedagog !
Пробала је више пута да оде али јој није дао. А то што га је ударила схватам као реакцију уплашене особе. Види се да је престрављена и да само чека кад ће је овај напасти, што се и на крају десило.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Kako znaš da je nije pustio ?
Da li si ti ozbiljan ?  Smile

« Poslednja izmena: 21. Jun 2009, 15:42:52 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.