Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Učenici pokrali školske dnevnike i bacilli ih u reku  (Pročitano 10169 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Samsung SGH-E590
Direktori su krivi za sve. Dobar direktor ne bi dozvolio debile u svojoj skoli.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Citat
Kakvi su to klinci koji se plase nekog drugog klinca koji diluje drogu? Kako to da u mojoj skoli nikad niko nije dilovao drogu?

Normalni, relativno pristojni. Zasto bi se neki drugi klinac od 13-14 godina razracunavao sa nasilnkom?

To nije njihov posao.

Citat
Smiri ga jedinica, a ako ga ne smiri jedinica onda moze da ga smiri samar, a ako tata dodje da ga brani onda ce i tatu da smiri samar.   Da ne mracim, al ako ja budem profesor tako ce da bude

To uopste ne ide tako.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Иде, иде, ако желиш да се набодеш на чакију случајно...три пута.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
DA, vidis kako ide...

Dvojica mladića pretukla pedagoga srednje škole u Prokuplju

Beta    | 05. 03. 2013. - 22:37h | Foto: Ilustracija   

Prokupačka policija podnela je krivične prijave protiv dvojice mladića N.Ž. (22) i S.S. (24) zbog toga što su pretukli pedagoga Srednje poljoprivredne škole "Radoš Jovanović - Selja" iz tog mesta, saznaje agencija Beta u policijskim izvorima.

Njih dvojica su privedena i saslušana u policiji nakon incidenta koji se dogodio pre dva dana u dvorištu škole kada su dvojica nepoznatih napadača sa kapuljačama na glavama pretukla pedagoga M.N.

Incident je počeo kada su tri učenice Gimnazije i Medicinske škole iz Prokuplja za vreme odmora fizički nasrnule na jednu učenicu Poljoprivredne škole. Napadnutu učenicu zaštitili su pedagog i profesorka engleskog jezika, koji su se u tom momentu zatekli u blizini.

Nezadovoljne ishodom svog napada, tri devojke su se požalile svojim poznanicima, koji su nakon završetka radnog vremena sačekali pedagoga na izlasku iz škole i pretukli ga.

Zbog zadobijenih povreda pedagog je morao da zatraži pomoć lekara u službi Hitne pomoći a odgovorni u školi zbog napada na svog radnika podneli su prijavu policiji.

Zbog tog događaja danas je oko 500 učenika i profesora Srednje poljoprivredne škole organizovalo protestno okupljanje pod nazivom "Stop nasilju u školama", sa koga je poručeno da se mnogo više pažnje mora posveti bezbednosti dece u školi i ukazano na sve češću pojavu vršnjačkog nasilja.

Predsednica Đačkog parlamenta prokupačkih srednjih škola Anastasija Radović je poručila da se mora sve učiniti na poštovanju reda i širenju drugarstva među đacima. Ona je pozvala sve svoje vršnjake srednjoškolce da im se pridruže u protestu protiv nasilja u školama.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
Kakvi su to klinci koji se plase nekog drugog klinca koji diluje drogu? Kako to da u mojoj skoli nikad niko nije dilovao drogu?

Normalni, relativno pristojni. Zasto bi se neki drugi klinac od 13-14 godina razracunavao sa nasilnkom?
Nema razloga sa bilo kime da se razracunavas, isto kao sto nema razloga da se bilo koga plasis. Nece tebe niko da tera da se drogiras niti ce da te nudi ako ti sam nisi trazio.
Ne znam da li ti mene smatras normalnim i pristojnim? Odnosno da li smatras da sam ja bio normalan i pristojan klinac? Smile

Citat
To uopste ne ide tako.
Znas kako, ima jedan matori profesor u mojoj srednjoj skoli mislim da nema jos puno do penzije ako vec i nije otisao. Odrastao je sa mojom nanom. Kazu da kad te Jeso zovne na razgovor u ucionicu i najjaci su znali da ce da  idu na kucno lecenje 10-tak dana. A ako tata dodje da se zali onda ce zajedno da boluju.
Inace covek je Psiholog i majstor Aikidoa.  Smile

A to za noz, nema od tog nista.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Samsung GT-S7580
Citat
То што мало професора може да успостави ауторитет.. е то је већ проблем до њих..

Apsolutno nije tacno.  Smile

То да није могуће имати ауторитет над децом.. могуће је.. ма колике стоке биле..

То што мало професора може да успостави ауторитет.. е то је већ проблем до њих..

kakav autoritet kad svaki klinac zna da ovaj nema nikakav autoritet nad njim?
kad nema nikakvih posledica za nedolicno ponasanje pa sta mu ti mozes aj nas prosvetli..
da kaze 'ajmo deco svi za rukice da pevamo kum-baja...'
to ce ih bas prosvetliti.. Smile

Lazo, veruj mi, promenila sam jako mnogo škola, svuda je tako.  Smile

Причате ми к'о да у школу закорачио нисам, а у њој сам сваки дан.

Имају ученици права, али немају права таква да их не можеш смирити и атмосферу довести до нормалног нивоа.. па ви сте, мајку му, описали школе к'о поправне домове..

И даље мислим да је све до професора..

Авај, какве ја професоре имам.. најгоре што се може десити на одређеним часовима је мало више приче..

Сви професори имају иста "права" односно исте  могућности да направе ту нормалну атмосферу на часу.. па што то онда не би успело свакоме? Smiley
 Зато што се у почетку лоше поставе и никада се после тога не промене.. моја физичарка се хвали како неких два'ес година никога није уписала у дневник.. што ме и не чуди, ђаци ко бубице на њеном часу.. критеријум има, тако да је ко зна колко њих и оборила..

Осим апстрохаване, не знам за остале у којој школи раде.. бар као чистачице..

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Sony 
Kad sam ja u osnovnoj predlagao da se neki dnevnici ukradu niko nije hteo tako da je ta "ideja" propala.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6630, valjda
Dnevnici su se uvek krali... ko da je ovo prvi put, pa moj dnevnik u srednjoj shkoli je par puta goreo  Smile
Dodushe posle uzastopnih paljenja dnevnika, profesori informatike zajedno sa nama par zaludnih je napravilo elektronski dnevnik... (lepo je kad uchestvujesh u projektu shkole i kad celu chetvrtu godinu nisi bio ni na jednom chasu jerbo si zauzet sa razvijanjem aplikacije... istina je da smo zajedno sa profesorom peglali descent i starcraft)

Kod mene u osnovnoj je devojchica razbila staklo preko noci i mrtva ladna sebi upisala zakljuchnu peticu iz matematike...

inache dobra uchenica, ono sve petice osim chetvorke iz matematike...
kasnije sam se pitao koliko mozga ima? Mislim, osnovna shkola, nastavnici otprilike napamet znaju koju je kome ocenu ko zakljuchio + nahvatao je domar dok je izlazila  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14

Имају ученици права, али немају права таква да их не можеш смирити и атмосферу довести до нормалног нивоа.. па ви сте, мајку му, описали школе к'о поправне домове..

Neke od njih i jesu takve. Ruku na srce, jos nismo Amerika pa da nam trebaju detektori metala u istima ali ima primera katastrofa skola sto se tice ucenickog kadra koji ih pohadja...

Btw ne mozes smiriti ucenika koji zna da mu ne mozes nista. Da ga udaris ne smes, da mu se razderes ne smes ni to, da ga izbacis sa casa ni to, tako da ti ostaje da probas da mu kazes da ne radi to sto radi i molis se da te poslusa. Sto je najgore, vecina tih koji prave probleme zna to i to iskoriscava pa ti se desi ovakav primer kao sto je opisala apstrahovana i gde te ucenik tuzi za pretrpljeni dusevni bol zato sto ga nazoves delikventom...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Samsung SGH-E590
 Smile

Naravno da mozes da ga izbacis sa casa...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.