Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio trudnu Srpkinju sa 100 uboda nožem!  (Pročitano 45297 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
I procitam da su belci osvojili i porobili Severnu i Juznu Ameriku  Smile ....a iz Afrike dovodili crnce da im budu robovi  Smile
I to je dokaz o superiornosti? Uf, jak ti je dokaz. Šta ćemo sa tim da je jedan nigga trenutno na čelu najveće svetske vojne i ekonomske sile? Ako nas Ameri u neko dogledno vreme sravne sa zemljom, hoće li to onda biti 1:1?  Smile Smile

A sta bi po tebi bio dokaz superiornosti?...milsim OK, ti ne verujes u superiornost jedne rase u odnosu na drugu i to je OK, ali posto si vec usla u diskusiju, znaci da iz nekog razloga zelis da cujes i druge argumente i sta bi ti sad da cujes i da posle toga kazes....Wow mozda je ovaj BF stavrno u pravu?
Ako je jedna rasa hiljadama i hiljadama godinama u podredjenom polozaju u odnosu na drugu...sta tebi to govori?

Citat
i od silne superiornosti i genijalnosti smo sjebali crnce, indijance i planetu

Ako u temi Ubio trudnu Srpkinju sa 100 uboda nožem! krenemo i sa pricom o istinitosti price o uticaju coveka na globalno zagrevanje, onda cemo stvarno da preteramo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A sta bi po tebi bio dokaz superiornosti?
Poenta mog izlaganja (baš zvuči kao da ću d'izađem na televizor  Smile ) je ta da ne verujem u superiornost. Svako ima nešto čime može da doprinese svetu, ali se to neće postići time što ćemo se trkati ko je inteligentniji ili brži u sprintu na 500 metara. A priča je krenula još od one nesretne ubijene Srpkinje (laka joj zemlja), pa se onda, kako to obično biva, potegla priča o rasnim razlikama i tu sam ja uletela (ko me ter'o  Smile  Smile ).

ali posto si vec usla u diskusiju, znaci da iz nekog razloga zelis da cujes i druge argumente i sta bi ti sad da cujes i da posle toga kazes....Wow mozda je ovaj BF stavrno u pravu?
Što se tiče moje motivacije (ookej, već se osećam kao da sam pred sudom)... oduvek su mi bili fascinantni ljudi koji veruju u stvari poput toga sa smo mi Nebeski narod, odabrani, najjači, stariji od ameba, da je svet predodređen za belce, a da su drugi obično smeće koje slobodno može da se međusobno poubija i slična neutemeljena ili jezivo subjektivna uverenja... i tako dalje... Zanimalo me kako oni argumentuju svoje stavove, pa sam ih zato pitala. I video si kakve argumente sam dobila. Vređanje.  Smile

onda cemo stvarno da preteramo  Smile
A inače uopšte nismo preterali do sad.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
Ako u temi Ubio trudnu Srpkinju sa 100 uboda nožem! krenemo i sa pricom o istinitosti price o uticaju coveka na globalno zagrevanje, onda cemo stvarno da preteramo  
Smile I ja bas o tome razmisljam, na prethodnoj strani jedino bojan.c nije otiso u off, a njegov post deluje kao da je pao s kruske  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
daj da vbidim te osmanlijske izvore  Smile

Batice, preporučio bih ti literaturu od Halila Inaldžika i to dve knjige pogotovo "The Ottoman Empire: Conquest, Organization and Economy " i "An Economic and Social History of the Ottoman Empire, 1300-1914", od Stenforda Šoa inače uz Inaldžika najpoznatijeg istoričara koji se bavio Otomanskim carstvom, možeš šta oćeš, preporučio bih ti "Between Old and New: The Ottoman Empire under Sultan Selim III. 1789-1807", a možeš i njegovu čuvenu "History of the Ottoman Empire and Modern Turkey" u 2 toma. U ovim knjigama su sabrani mnogi osmanski izvori uz naravno neizbežno viđenje autora koji važe za eminetne stručnjake po ovom pitanju. Takođe preporučujem publikacije Rosice Gradeve, preporučio bih ti "The Activities of a Kadi court in 18. century" i "Ortodox Christians in the Kadi courts: The Practise of the Sheriat court, 17. century" objavljeno u knjizi "Islamic law and Society" broj 4 iz 1997. godine čisto da vidiš iz priloženih izvora, što je i gospođa Radeva na kraju lepo uočila i zaključila, politiku i tretman Osmanlija prema nemuslimanima i Arapima, konkretno u ovom slučaju na kadijskim sudovima, ali na osnovu toga može dosta da se zaključi.

Mogu te uputim na još neke zanimljive rasprave ako si zainteresovan.

Onda imaš jednu narativnu istoriju od Kolina Imbera jednostavnog naziva The Ottoman empire 1300 - 1650 i jedan zgodan priručnik od Donalda Koterta od storinak strana "The Ottoman Empire 1700 - 1922" i nažalost samo sam njega uspeo da ti pronađem, po ovo ostalo ćeš morati u bibiloteke

http://catdir.loc.gov/catdir/samples/cam032/99053406.pdf

Da, takođe da ne zaboravim... obavezno Aleksandra Fotića i od njega "Između zakona i njegove primene". Ja sam samo iskopirao taj deo koji se tako zove, a on je deo dela "Privatni život na tlu srpskih zemalja u osvit modernog doba"

http://filozofskifakultetbeograd.academia.edu/AleksandarFotic/Books/332568/Privatni_zivot_na_tlu_srpskih_zemalja_u_osvit_modernog_doba_Private_Life_in_Serbian_Lands_at_the_Dawn_of_Modern_Era_ed._by_Aleksandar_Fotic_Belgrade_Clio_2005

i sta kazu ? jesu li dokazali da su u bosni nekada zivela inteligentna bića ?  Smile

kažu da su Turkeganje bili mnogo sposobni, da su znali dosta i dapače bili inteligentni  Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 02:13:57 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
A priča je krenula još od one nesretne ubijene Srpkinje (laka joj zemlja),
i to ti nije smetalo da stavis stotinu nasmejanih smajlija.  Smile    Smiley 1

buki, lazu te. i ti si srbin iako si garav   Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 02:15:27 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Poenta mog izlaganja (baš zvuči kao da ću d'izađem na televizor   ) je ta da ne verujem u superiornost. Svako ima nešto čime može da doprinese svetu, ali se to neće postići time što ćemo se trkati ko je inteligentniji ili brži u sprintu na 500 metara
Al pokusaj ti to da objasnis nekome ko veruje u superiornost i generalizacije a ne u individualnost i po kome se svi pripadnici jednoga naroda stavljaju u "isti kos" Smile Malo je nemoguce uraditi tako nesto Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
''Moj tata je jači od tvog, njanjanja''  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Poenta mog izlaganja (baš zvuči kao da ću d'izađem na televizor  Smile  ) je ta da ne verujem u superiornost. Svako ima nešto čime može da doprinese svetu, ali se to neće postići time što ćemo se trkati ko je inteligentniji ili brži u sprintu na 500 metara.

Naravno, ali posto ocigledno nismo svi isti, onda ne mozemo ni svi isto da doprinesemo...neko manje, neko vise.
Uostalom i onaj sto je vuko kamen da se izgrade Piramide ili Rimski putevi i vodovodi je doprineo svetu i covecanstvu....na svoj nacin  Smile

Citat
Što se tiče moje motivacije (ookej, već se osećam kao da sam pred sudom)... oduvek su mi bili fascinantni ljudi koji veruju u stvari poput toga sa smo mi Nebeski narod, odabrani, najjači, stariji od ameba, da je svet predodređen za belce, a da su drugi obično smeće koje slobodno može da se međusobno poubija i slična neutemeljena ili jezivo subjektivna uverenja... i tako dalje... Zanimalo me kako oni argumentuju svoje stavove, pa sam ih zato pitala. I video si kakve argumente sam dobila. Vređanje.

Meni je recimo fascinantno to da kad neko kaze da belci imaju veci IQ od crnaca (inace, to je pokazalo istrazivanje americke vojske, ako ces da trazis preference  Smile ), odma postane rasista i nacista koji zeli da pobije sve sto nema belu kozu,plave oci i kosu...a nikako ne moze da bude neko ko je jednostavno izneo podatak koji je tacan, ali nije politicki korektan i kosi se sa onim sto nam namecu u skoli, medijima, knjigama, pa je zato odma nacista...a to sto nema ubilacke namere i svako malo ima dugotrajnu erekciju na kvalitetnu crnkinju (guilty as charged  Smile  Smile ) nema veze.
Ali eto....ja na kraju ne dobih objasnjenje zasto hiljadama i hiljadama godinama su crnci inferiorniji u odnosu na belce  Smile

Spartanac ima jedno objasnjenje...prilicno razumno...ali ono kaze - DA, belci su superiorniji...iz tih i tih razloga  Smile

Citat
da je svet predodređen za belce

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Over & out.
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 02:26:19 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
''Moj tata je jači od tvog, njanjanja''  Smile

ne znam ko te iznervirao. prilicno nadrndano pises. prva si pocela da pises o rasnim razlikama, dok smo mi pisali o kulturoloskim razlikama.
no mozda je to isto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.