Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio suprugu tokom posete u zatvoru  (Pročitano 3805 puta)
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Nokia e63
Cekaj, lik ju je lemao, vezivao za stolicu, gadjao sekirom, cepanicama i ko zna cim jos...razvedes se od njega i opet ga posecujes...za ovaj idiotizam nemam reci...

E sad ga drkaj delijo.  Smile

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2014, 20:47:40 od Jack_10 »
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Najjači komentar:
"Trebali su da stoje isped vrata i osluškuju za svaki slučaj." Smile Smile Smile

Da osluškuju...

Дакле, дете, види овако. Теби нико не може да забрани да са толико година колико имаш коментаришеш одређене теме, то је твоје право, али ипак може да ти да добронамеран савет да не паметујеш тамо где не треба и да пустиш људе који се разумеју.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ne znam ko je veci kreten, da li on, ili ona. Mislim ona. To je ono, dodji muvo kod pauka, necu ti nista, obecavam ti, a ova mreza, e to je simbol moje ljubavi prema tebi. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
A ti se razumeš? Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Да, у ово се разумем. Отац ми је био начелник окружног МУП-а и баш ми је објашњавао како се изводе те љубавне посете. Пошто затвор код њих није имао собу за то, водили су их у хотел који је полиција обезбеђивала и увек је морао да буде један полицајац испред врата да константно пази и да слуша шта се дешава унутра, без обзира што му је жена, он је осуђеник и као такав је потенцијално опасан.

Овде је очигледно да је стражаре, ако је већ соба била у самом затвору болео ђока да стоје испред врата. А ти размисли колико ти времена треба да удавиш некога и размисли да ли ће та особа ћутати док је даве или ће покушати да вришти, отима се, лупа и слично, довољно да овај испред врата чује.

Тако да, као што рекох, пусти да коментаришу они који се разумеју.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Samsung SGH-E590
Udala se sa 18...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Ok, opet mislim da se to tvoj ćale razume, ali vidim znaš bar ta njihova pravila, šta već. Smile Smile

Mada, nisi me ti ni razumeo. Mislio sam o prisluškivanju dok su u toj "ljubavnoj" sobi. Smile Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Apple 15
Sta smo naucili... Zena je izbeglica sa Kosova, umrli su joj majka, sestra i brat, zivela je bez icega... Savrsena meta za razne manijake...

Ubica najavio zločin: Ćerko, ubiću ti majku

Vesna Torović   | 24. 08. 2014. - 19:54h |
Zatvorenik Ivan Milovanović, koji je prekjuče u niškom zatvoru zadavio bivšu ženu Bojanu Bačević (27), upozorio je ćerku da će počiniti ubistvo tokom posete.

Bojana se nije osvrtala na upozorenja sestre da je Ivan opasan i uvek se smejala kada bi čula da joj preti bivši muž
Nekoliko dana pre ubistva, Milovanović (35) je telefonom iz zatvora pozvao ćerku I.M. (Smile i detetu najavio da će joj ubiti majku. O čudnom razgovoru sa ocem, dete se poverilo tetki Bobani Radić, Bojaninoj sestri bliznakinji.

Ivan Milovanović maltretirao sve ukućane

- Dete mi je, pre odlaska na more s Milovanovićevom majkom Jadrankom, ispričalo da ju je tata zvao telefonom i rekao da će ubiti Bojanu. Odmah sam to prenela sestri, ali se ona samo nasmejala. I pored upozorenja, nije verovala da će je ubiti - kroz suze priča sestra Bobana i navodi da joj je dan pred ubistvo bivši zet poslao pismo i molio je da utiče na Bojanu da nastavi da ga posećuje.

Ubica je Bobani napisao i da nema nameru da ubije bivšu suprugu „jer je to mogao da uradi tokom ranijih poseta a i njegovoj ćerci je neophodna majka“.

Citat
U grob kraj brata
Bojana Bačević biće sahranjena u selu Kamenici, nedaleko od Niša.
- Sahranićemo je kraj brata. Živeli smo na Kosovu, pa smo ostali bez majke, pa sestre. Onda smo se posle bombardovanja preselili u Niš. Tu je umro otac, a nekoliko godina kasnije i brat Marjan - objašnjava bliznakinja.
Ipak, Milovanović je imao sasvim drugačiji, krvavi naum. Nekadašnju ženu je napao u jednoj od dve ljubavne sobe niškog zatvora. Ona je došla u dvosatnu posetu na koju je Milovanović imao pravo jednom u dva meseca. U toj sobi, koja nije pokrivena video-nadzorom, bili su sami. Čuvari koji su bili u blizini, kao i par iz ljubavne sobe do njihove, ništa nisu čuli.

- Molila sam je da ne ide da ga posećuje u zatvoru, preklinjala... Nije me slušala. Išla je kod njega, čak je krila od mene. Mnogo je volela Ivana. Iako je toliko tukao, maltretirao, nije mogla da prestane da ga voli - plačući priča sestra.

Citat
Starateljstvo nad detetom

Bojanina sestra Bobana Radić
- Ne mogu da uzmem sestričinu I.M. jer imam dva deteta, a suprug i ja smo nezaposleni. Zvali su me iz Centra za socijalni rad da me pitaju da li ću uzeti dete. Devojčica je vezana za babu i dedu - tužno priča Bobana Radić.
U sobi je prekjuče, međutim, izbila svađa i on ju je zadavio rukama. Zločin su otkrili stražari, koji su zatvorenika zatekli kraj tela žene, koja je još davala znake života. Lekari su pokušali da je reanimiraju, ali su posle sat borbe u 13.30 morali da konstatuju njenu smrt. Ubica, koji je robijao tri godine i 10 meseci zbog trgovine narkoticima, izjavio je policiji da je ubio ženu jer je htela da vodi dete u Nemačku.

Ali, Bobana napominje da nije tačno da je njena sestra planirala da dete odvede u Nemačku. Nije ni mogla, jer nije imala pasoš.

- Ivan bezočno laže, pokušava da nađe alibi. Moja sestra nije imala pasoš jer svekrva i svekar nisu hteli da je prijave na njihovoj adresi stanovanja jer su se plašili da će dete da odvede. Ona jeste planirala da ode iz te kuće, da pobegne i pokuša da se snađe. Međutim, nije htela da vodi ćerku odmah, već tek kada sredi život - priseća se sestra.

Otac ubice: Drogirao se i sve nas zlostavljao

Ljubišu Milovanovića sin isterao iz kuće
- Strašno mi je teško što je moj sin učinio ovakvu strahotu. Ne mogu da se smirim, pijem gomilu lekova... Voleo sam Bojanu kao da mi je ćerka, pa ona je kod nas živela 10 godina. Sve vreme dok je Ivan u zatvoru bivša snaja je bila kod nas sa ćerkom - kroz suze priča Ljubiša Milovanović, otac ubice iz zatvorske ljubavne sobe.
Otac se ispoveda u kući u Gornjem Komrenu da je zbog droge cela porodica sa Ivanom odavno imala velike probleme.
- Prvi put su ga uhapsili još kad je išao u osmi razred osnovne škole. Tada je bio jako loš. Učestovao je u pljačkama, tučama... Onda je krenuo pakao kada je počeo da se drogira. Nije se promenio ni kad se oženio. Tukao je suprugu, zlostavljao je celu porodicu. Mene je terao da mu prepišem kuću. Nisam hteo to da mu učinim jer imam i mlađeg sina, pa sam morao da se iselim iz sopstvene kuće. Nisam više mogao da trpim njegove pretnje. Da to tada nisam uradio, sigurno bi se završilo zločinom - tiho kaže otac.
Milovanović kaže da je znao za Bojanine posete u zatvoru.
- Izdržavao je kaznu godinu i po dana, a ono što znam je da je Ivana išla kod njega pet, šest puta. Zaista ga je volela, a bio je veoma loš prema njoj. Nisam mogao to da sprečim, jer je bio pravi nasilnik. I razvela se od njega, ali je i dalje išla da ga posećuje, čak je vodila i osmogodišnju ćerku - veli otac.

Utvrditi propuste
Poverenica za zaštitu rodne ravnopravnosti Nevena Petrušić naglašava da se moraju utvrditi sve okolnosti ovog stravičnog ubistva.
- Mora da se ispita da li je bilo propusta u odobravanju posete bez nadzora osobi koja je više puta bila osuđivana zbog nasilja nad bivšom suprugom. Ovo ubistvo samo ilustruje da se u Srbiji jako malo uradilo na sprečavanju nasilja nad ženama. Nasilje se u našoj državi još toleriše, zatvorske kazne su blage, a nasilnici pokazuju da su jači od institucija - konstatuje poverenica.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
Citat
Poverenica za zaštitu rodne ravnopravnosti
Ne znam sta mi je smesnije, to sto imamo "poverenicu za zastitu rodne ravnopravnosti" ili to sto se feministkinja nalupala za sve pare pa krivi drzavu Srbiju sto je zena otisla kod raspale narkomancine u zatvor iako ju je maltretirao i pretio da ce je ubiti...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
Citat
Poverenica za zaštitu rodne ravnopravnosti
Ne znam sta mi je smesnije, to sto imamo "poverenicu za zastitu rodne ravnopravnosti" ili to sto se feministkinja nalupala za sve pare pa krivi drzavu Srbiju sto je zena otisla kod raspale narkomancine u zatvor iako ju je maltretirao i pretio da ce je ubiti...
Ajde sad... Nije ona feministkinja, vec neko ko se bori za pravo zena i dece,
poostravanje kazni i prijavljivanje nasilja u porodici. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.