Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio četvorogodišnju ćerku  (Pročitano 13225 puta)
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Otkud znaš da ne kolje? Da li pratiš Nemačku crnu hroniku? Kontam da zbog većeg broja stanovnika ima još bizarnijih slučajeva.

Ovo je tačno. Kod nas se iz nekih "nepoznatih" Smile razloga crna hronika posebno ističe i stavlja u udarne termine svih vesti svih TV stanica.
Sećam se jednog slučaja (davno je bilo)  kada je otac svog punoletnog sina ubio sekirom  udarajući ga po glavi i tada je to uglavnom ostala lokalna vest i kao takva pomenuta na zadnjoj strani novina u rubrici crna hronika
Radi se o listu Dnevnik. Mogu samo zamisliti kako bi se danas "eksploatisala" ta vest Smile

@Manzarek:
Rec je o tome da je ovaj dosao kuci i opet izvrsio samoubistvo i u tome uspeo, vest bi prosla malo primecena. Medjutim, dogodilo se ono sto je najgore moglo da bude pa zato upada u oci a to niko nije mogao da predvidi. Coveku je bila potrebna psihoterapija, da nauci kako da se odnosi sa problemima. Tu slabo pomaze klinika mesec dva i lekovi.

Da se ne ponavljam ali taj čovek se od momenta traženja pomoći a nakon neuspešnog suicida tretira kao psihički bolestan čovek a takvi trenutno nesu svesni svojih postupaka. Veruj da zakon to reguliše i pošto je nakon toga stradalo dete doći će se i do toga zašto se to moralo desiti pa neće biti nimalo prijatno kada se (ili bolje ako) uzmu sve okolnosti koje su  dovele do toga da ga ne pregleda psihijatar. Odgovornost ne bi smela da se izbegne baš zato što je stradalo dete. Smile
Nema tu ko šta da predvidja. On je psihički bolestan čovek koga je morao da pregleda psihijatar.
Evo dokle je nečije predvidjenje dovelo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
bio jedan slican slucaj u selu, jutros mi prica keva, pretio zet lovac da ce da ubije i zenu i dete. dosao tast lovac i izbusio ga . odlezao 2 godine i mirna moja backa ..... Smile
« Poslednja izmena: 23. Jul 2010, 11:48:14 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Lovacke price al u bukvalnom smislu  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jul 2010, 11:49:31 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
znas ... dobro kaze moja keva... nekad i sad , nebo i zemlja  Smile

sad sve neka prava za pedere, prava za ubice, prava za silovatelje - jadni oni svi nesto bolesni ...

pade mi na pamet film sa ricardom girom i tipom koji ima "kao" dvostruku licnost... sve mi se nekako cini da je svaki manijak bas taj film gledao  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nefunkcionalno zakopnodavstvo, policija koja ga je štitila i totalno nekompetentna služba za socijalni rad. Zbog ovakvog svesnog i tendencioznog monstruma koga su štitili njegovi školski, lokalni seoski panduri, trebalo bi da budu osuđeni kao saučesnici na bar 15 godina. Tužilac ako je zaboravio da pokrene tužbu ( ako su panduri odradili svoje a on štitio monstruma) na bar 20 godina, a monstruma bi trebalo poslužiti žutim mravima uz direktan oprenos na tv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Eh, mentalitet je to, covek Srbin mora da bude muskarac i da ne dozvoli da ga zeza zena. Neki istuku zenu da ne ispadnu bas skroz nesposobni prema selu a neki ne mogu da podnesu da mu zena ne da dete
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Apple 15
UBIO ČETVOROGODIŠNJU ĆERKU
Otac monstrum najavljivao da će ubiti porodicu

D. Stojanović - E. B.    | 23. 07. 2010. - 00:02h | Foto: B. - D. S.    | Komentara: 109
Bor - Srđan N. (31) iz Majdanpeka preksinoć oko 23 sata u stanu svoje majke u Ulici Đure Jakšića broj 15 u Boru ubio četvorogodišnju ćerku T. N. U trenutku zločina bili su sami u stanu, a otac je nožem devojčicu ubo u vrat. Posle toga je sebi prerezao vene, ali su povrede bile lakše i ubrzo je prebačen u pritvor.

Telo mrtve unuke našla je Srđanova majka, koja se juče pola sata posle ponoći vratila iz motela "Srpska kruna" u Brestovačkoj Banji, gde radi.

- Srđanovu majku sam dovezao s posla i ostavio ispred kapije. Ušla je u kuću i nekoliko sekundi posle toga začuo sam njen strahovit vrisak: "Srđan mi je ubio unuku. Pomozi komšija, molim te, već se ohladila. Pomozi da je spasim" - uznemireno priča komšija.

On je istog trenutka pozvao policiju i Hitnu pomoć.
- Utrčao sam u kuću da pomognem komšinici koja je jaukala. Srđan je ležao nag u hodniku i uočio sam da su mu presečene vene na rukama. Bolničari koji su u međuvremenu došli izneli su devojčicu. Bila je oblivena krvlju - kaže komšija.
Policija je obavila uviđaj, a Srđan N. prilikom pokušaja da sebi oduzme život nije zadobio teške povrede pa je odmah uhapšen i, kako saznajemo, zločin je pravdao time da je "žena Vesna za sve kriva" i da "nije mogao da dozvoli da devojčica raste pored drugog oca". Srđan N. je u pritvoru u Zaječaru i danas će biti priveden istražnom sudiji.

Majka deteta juče je bila šoku posle ubistva najstarijeg deteta.
- Srđan je došao u sredu ujutro i zatražio da vodi stariju ćerkicu u Bor. Uočila sam da je pripit, ali nisam imala hrabrosti da mu se suprotstavim i ne dozvolim da povede dete. A šta sada da radim, da sam bila hrabrija moja ćerkica bi bila živa - drhtavim glasom priča Vesna.

Ona, dok joj se suze slivaju niz lice, kaže da je njen suprug često bio pijan i da je povremeno tukao.

- Dva puta sam ga prijavljivala policiji jer mi je slao preteće SMS-ove u kojima je pisalo: "Kupio sam pištolj, sve ću vas pobiti. Kad ti kažem biće krvi." Stalno me je optuživao da ga varam. Bio je mnogo ljubomoran, a ja ga, verujte mi, nikad u životu nisam prevarila - govori uplakana Vesna.

Vesna kaže da će njen ujak danas doći po telo njene ćerke.
- Ne mogu da prihvatim da mog deteta nema. Nemam snage da vidim telo svoje beživotne devojčice jer su mi moja deca sve na svetu, a ostala sam bez svoje prve radosti - govori uplakano Vesna.

Vest o smrti starije ćerkice, patrola policije koja je juče ujutro došla u kuću u Neresnici kod Kučeva, gde je Vesna bila sa trogodišnjom ćerkicom A. N. i jednogodišnjim sinom D. M., nije mogla ni da joj saopštili. Rekli su joj da je devojčica pretučena i da je u policijskoj stanici u Boru, kao i da ona treba da ode tamo da preuzme dete. Tek kada je pozvala borsku policiju da čuje šta je s detetom, saznala je da joj je ćerkica ubijena i počela je da kuka. Komšije i rođaci su pokušali da je uteše, dali joj lekove za smirenje.

- Nijedan lek za smirenje ne može da joj pomogne, jer joj je Srđan oduzeo ono najvrednije - kažu komšije iz Neresnice.

Meštani sela Neresnica navode da su se Srđan i Vesna svađali, ali da on nikada nije maltretirao decu.

- Ovde su se doselili pre dve godine. Prethodno su živeli u Majdanpeku, ali tamo su im zbog neplaćanja isključili struju i grejanje, pa su se došli u Vesnino selo, gde žive njen otac i brat. Žive u staroj kući koju im je dala Vesnina tetka koja je u inostranstvu. Srđan ne radi, povremeno nadničari, i uglavnom žive od dečjeg dodatka koji dobijaju za troje dece. Srđan voli da popije i često je pijan napadao suprugu. Pre nekoliko dana nasrnuo je i na njenog brata Željka koji je pokušao da je zaštiti. Ali nije maltretirao decu - kažu komšije iz Neresnice.

I komšije Srđanove majke u Boru potvrđuju da se on često svađao sa suprugom i da se govorilo da su bili pred razvodom.

- Kada bi se posvađao sa suprugom u Neresnici kod Kučeva, dolazio je kod majke. Ubrzo bi izgladili odnose. Kako sam čula, dan pre nego što je izvršio zločin, spavao je sa slikom devojčice na grudima - kaže komšinica.

Susedi navode da je Srđan kada popije govorio da će ubiti suprugu jer ga ona navodno vara, ali, kako kažu, "niko to nije uzimao za ozbiljno". I ostale komšije potvrđuju da ovakav zločin nije zapamćen u Boru i da nikome nije jasno zašto se Srđan odlučio na korak da ubije devojčicu koja mu je bila mezimica.

- Poznajem i Srđana i njegovu majku, o kojoj mogu reći sve najbolje. Srđanova majka se uvek hvalila svojom snajom Vesnom i njenim sinom. Zaista sam šokirana. Uopšte ne znam kako je ovo moglo da se dogodi - kazala je komšinica Ljiljana Joković.

Devojčica mnogo volela oca
Komšije ove porodice iz Neresnice kažu da je devojčica bila „mnogo vezana za oca“. Nekoliko dana pre zločina Srđan i Vesna su se posvađali i on je otišao od kuće, a devojčica T. N. je svaki dan plakala.
- Stalno je vikala „’oću kod tate, ‘oću kod tate“. Mnogo ga je volela. U sredu kada ju je uzeo od Vesne bila je srećna. Kroz selo je šetala sa ocem u plavoj suknjici... Smejala se. A on je seo ispred prodavnice i pio. Pogled mu je bio nekako tup, kao da su mu se u glavi motale neke crne misli. Dete se samo privijalo uz njega - pričaju meštani Neresnice.

Krv po celom stanu
Kako "Blic" saznaje na Institutu za sudsku medicinu u Nišu, gde je urađena obdukcija devojčice, smrtonosni je bio ubod u vrat. U Boru se juče nagađalo da je devojčica možda zlostavljana jer je nađena bez gaćica, a njen otac je bio nag kada je policija došla. Obdukcija je utvrdila da T. N. nije seksualno zlostavljana.
U kući u kojoj se Srđan N. ubio svoju ćerkicu zatekli smo stravičan prizor jer je na sve strane bilo vidljivih tragova krvi - na jastuku, tepihu, kaučima, u lavoru, hodniku, zidovima... Pored lokve krvi po stanu, bile su razbacane stvari, što pokazuje da je najverovatnije nesrećna devojčica pokušala da se brani pre nego što joj je otac na najsvirepiji način oduzeo život. Jasmina Balinkić, koja je posle uviđaja ušla u kuću da bi je pospremila, kaže da je bila u šoku.
- Zatekla sam stravičan prizor. Pretpostavljam da se ubica iživljavao nad detetom jer sam na podu našla devojčicine gaćice, a u plastičnoj posudi sakupljenu krv - kaže Jasmina Balinkić.

Pre desetak dana sekao sebi vene

Srđan N. pokušao je pre desetak isekao sebi vene, ali se zatim predomislio i sam otišao u Hitnu službu borske bolnice, kako „Blic“ saznaje.

- Oko 23.10 sati u noći 11. na 12. ovog meseca, u ordinaciju je ušao Srđan. Delovao je usporeno, najverovatnije zbog „bromazepama“ od tri miligrama za koji je rekao da je popio, ali je normalno razgovarao. Na zglobovima je imao posekotine i rekao je da ih je sam naneo žiletom jer je pokušao da se ubije. Nakon ukazane pomoći, obavestili smo policiju koja je kazala da će sa njim razgovarati i poslali smo ga na Odeljenje psihijatrije - kazao nam je dr Dragan Miljković iz borske Hitne službe.

Ispričao je da ga je supruga ostavila i da prema njoj oseća ogroman bes. Rekao je da je pokušao samoubistvo jer nije želeo da taj bes iskali na njoj, već na sebi, s obzirom na to da imaju troje dece. Kako saznajemo, Srđan N. je juče transportovan, uz pratnju lekara jer je imao nizak pritisak, do Okružnog zatvora u Zaječaru. Usput je rekao da je supruga jedini krivac za zločin koji je počinio.

Srđan N. je prijavljen u Majdanpeku, u Ulici Dimitrija Tucovića na adresi svog brata. Rođen je u selu Crnajka odakle se, posle razvoda roditelja, još kao dete sa majkom preselio u Bor. U Centru za socijalni rad u Majdanpeku kažu da su ovu porodicu imali u evidenciji samo kao korisnike materijalnog obezbeđenja. U Centru tvrde da Srđanova supruga nikada nije prijavila nasilje.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 931
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0b1
Више ни не гледам вести... сваки дан неко убије/силује/пребије неког.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
bio jedan slican slucaj u selu, jutros mi prica keva, pretio zet lovac da ce da ubije i zenu i dete. dosao tast lovac i izbusio ga . odlezao 2 godine i mirna moja backa ..... Smile
Lovacke price al u bukvalnom smislu  Smile
Jebeš to kad ne možeš glavu da prepariraš i postaviš ko trofej.

Nego crni humor na stranu, potpuno podržavam. Ako zakon nije u stanju da te zaštiti, tvoja dužnost je da zaštitiš svoje najbliže.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Pa rat, sankcije, tranzicija, sta mislite, da to ne ostavlja nikakvog traga na ljudima i deci kroz istraumirane roditelje  Smile

аха....а нико не коље децу по немачкама? Smile
Otkud znaš da ne kolje? Da li pratiš Nemačku crnu hroniku? Kontam da zbog većeg broja stanovnika ima još bizarnijih slučajeva.
ma ne kolje. oni su Eu, oni su na višem civilizacijskom nivou od nas. mi smo primitivni nacionalisti i klero-fašisti pa zato to radimo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.