Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:59:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubijen Oliver Ivanović  (Pročitano 77157 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
dobro su se sjetili da se ukljuce...
e sad ajde lijepo dajte satelitske snimke nadleznim sluzbama u beogradu i ne jedite govna o magli i oblacima
i dozvolite da strucnjaci izadju na teren...
i skinite svaku sumnju sa sebe

da vi nemate prste u tome i te kako bi vi istog momenta pozvali beograd
i strucnjaci bi do kraja radnog dana bili na terenu...

zanima me samo sta su to radili ovoliko vremena kadtek sada  traze pomoc od gradjana
oko identifikacije vozila i pocinilaca...
hocet da vam ja kazem
radili ste to da uklonite svaki trag do pravih nalogodavaca
i usmjerili ste istragu i detalje tamo gdje vama odgovara...

i da vam kazem ..oliver ivanovic je 2501 zrtva
ako niste resili onih prethodnih 2500 ubistava ...kako da vam vjerujemo da cete ovo da resite
a ako ovo i 'resite' ..kako tako....kakav god ishod da bude...
da nece biti malo sumnjivo...2500 ubistava neresenih...a ovo reseno...
u svakom slucaju resite...
i potrudite se da resite i onih 2500 ubistava...sram da vas bude..zlikovci...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nadlezne sluzbe u beogradu? Valjda u pristini?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
(izvor : https://www.danas.rs/drustvo/marko-jaksic-radojcic-ugostio-vucicevog-sina-i-brata-na-kosovu/ )

>>...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na TV Hepi da ne poznaje Milana Radojičića, koji je bio glavni domaćin njegovom sinu tokom njegovih poseta severu KiM. Ne znam ko bi poslao dete kod nepoznatog čoveka. Predsednik možda nema uvid i da je njegov rođeni brat Andrej Vučić bio glavni gost na krštenju Radojičićevog deteta u Zvečanu. Zna se i da je Radojičić vodio pregovore sa Ramušem Haradinajem o učešću Srpske liste u njegovoj vladi. On to sigurno nije radio samoinicijativno ili samo sa dozvolom Marka Đurića i Gorana Rakića, nego i Aleksandra Vučića. Posle pobede Srpske liste na poslednjim lokalnim izborima na KiM u organizaciji samoproglašenih vlasti u Prištini, Vučić je na državnoj televiziji, zahvaljujući se onima koji su tome doprineli, pomenuo i Milana Radojičića – kaže za Danas Marko Jakšić iz Narodnog pokreta Srba sa KiM „Otadžbina“.

Jakšić podseća i da su svi videli snimak sa proslave izborne pobede Srpske liste na poslednjim lokalnim izborima na kome Radojičić, Đurić i Rakić preko spikerfona mobilnog telefona skandiraju Vučiću: „Aco, majstore“...<<

« Poslednja izmena: 24. Feb 2018, 17:39:33 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
   https://www.danas.rs/dijalog/reakcije/dzaba-histerija-vucicevica-na-pinku-andrej-je-ipak-bio-u-mitrovici/

>>Istog dana, ne znam kojim povodom, Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik lista „Informer“, nazvao me je u više navrata lažovom gostujući na Pink televiziji.

Dragan J. Vučićević je još izjavio da Andrej Vučić u zadnjih pet godina nikada nije bio na Kosovu i Metohiji i da on to odgovorno tvrdi jer je proverio.

Imajući u vidu moje godine i moju sedu glavu, uzimajući u obzir i domaće vaspitanje starom čoveku ne priliči da laže. Vučićeva brat(i)ja je već nešto drugo.

Na pomenutom porodičnom slavlju Milana Radojičića bilo je više od 300 zvanica. Među tim zvanicama je bio i jedan broj mojih dobrih poznanika od kojih sam ove informacije i dobio. Na veselju je pevao Aco Pejović, a osim pomenutog Andreja Vučića, koji je sedeo u vrhu stola, bili su i ondašnji načelnik MUP-a Beograd Veselin Milić, kao i kum Aleksandra Vučića Nikola Petrović. Pretpostavljam da je domaćinu Radojičiću bila čast da mu glavni gost bude rođeni brat najmoćnijeg čoveka u Srbiji.

Takođe nije tačna izjava Dragana J. Vučićevića da Andrej Vučić zadnjih pet godina nije bio na Kosovu i Metohiji jer je bio prisutan i kada se na glavnom gradskom trgu u Kosovskoj Mitrovici otkrivao spomenik srpskom knezu Lazaru. I tu je bio veliki broj zvanica koji mogu da potvrde prisustvo predsednikovog brata. Otkrivanje spomenika je bilo pre dve i po godine.

Lično mi nije jasna pozadina istupa Dragana J. Vučićevića izuzev ako nije nastupio po direktivi predsednika Srpske napredne stranke. Delovao je prilično nervozno, sa ponašanjem do nivoa histerije. Ne znam šta je to toliko uzbudilo i predsednika Republike i Dragana J. Vučićevića izuzev ako nije patološka želja da se predsednik distancira od Milana Radojičića.<<
« Poslednja izmena: 01. Mar 2018, 20:37:34 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Dzabe pises Torivoje, nestadose svi.

Neko video Hipomena? Zanima me komentar.

Verovatno nesto autosovinisticki.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Šta bi ti hteo da čuješ?

Da dematujem naklapanja po žutoj štampi? Ne pada mi na pamet.

Ništa vama nije jasno šta se tu zbiva ali ste krivca već prvog dana izabrali.

« Poslednja izmena: 01. Mar 2018, 21:52:15 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Zuta stampa.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Danas. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
niti andrej niti sin aleksandra vucica nisu bili na kosmetu u vrijeme kada to navode ovi turci iz danasa...
to su demantovale i nadlezne sluzbe na kosovu...kao i nase sluzbe....
i da vas obavjestim ...predsjednik i clanovi njegove porodice su sticena lica..
u svakom smislu...
svaki vid njihove komunikacije i njihovo kretanje prate i policija kao i bezbjedonosne i  druge sluzbe...
puno je ljudi tu ukljuceno...

znam sad ide ono ...ali sluzbe i policija su u njegovoj saci..
i po automatizmu ako se predsjednik bavi nekim peripetijama ili kriminalom to sluzbe  obavezno podrzavaju
i zmire na to i cute..
jer to je sve  sami  olos.... Smile

to je ono....za psihijatrijske dijagnoze...

i vucic nije rekao da nikad nije bio u drustvu pomenutog radojicica
nego je rekao da ga ne poznaje... biti sa nekim u drustvu od 20 ljudi i poznavati nekog je velika razlika...
i ne poznaje ga vucic...niti je za ovo vreme imao bilo kakav kontakt sa njim...

i ne znam odkle ideja bilo kome koje iole ozbiljan i odrastao covjek da pomisli da bi vucic
izasao u javnost i rekao nekakvu glupost ili laz koja bi ga mogla kompromitovati i povezati
ili bar navesti na sumnju da je on tu nesto mutio....
pa to ne bi uradio ni najveci glupan...
e i to jos u najgledanijoj drustveno-pokliticko- informativnoj emisiji..
msm ono... Smile

kao eto vjesti novinari danasa uhvatili vucica u lazi....
pa covjek je obavjesten i bolje i vise nego svi novinari ..svi zajedno u srbiji...a i u regionu...
ima oko sebe tim strucnjaka i bezbjednjaka kakav nijedan predjednik pre njega nije imao...
tesko da bi se njemu i onako samom mogao desiti takav gaf...da sam sebe kompromituje i sl...
a kamoli da mu se to desi pored tolikih i takvih strucnjaka koje ima uz sebe...
msm ono 2  Smile

ako je i uradio to..uradio je sa namjerom..po savjetu svog tima koji se bavi istragom ubistva olivera ivanovica
i pustio je takozvanu minu...
cisto da se vidi reakcija i ko ce o tome najvise pisati i pricati
i da li ce neko pruziti nekakvu korisnu  informaciju i u tom smjeru....
to je cist i klasican kor... Smile

zar vi stvarnno mislite da bi siptari za tako nesto... kao sto je ubistvo...da bi propustili priliku da optuze srpskog predsjednika... Smile

oni da imaju za bilo sta da se uhvate... sto bi kao povezivalo vucica sa ubistvom...pa eto i kontakti sa nekim kao osumnjicenim za ubistvo...(iako radojicic nije ni osumnjicen za ubistvo ..nego je samo imao nekakvih nerasciscenih racuna sa pokojnim oliverom ivanovicem)
pa oni bi za to zagrizli kao pitbulovi...

siptari prvo sto su uradili to je da su pokusali ovaj zlocin da podmetnu srbima...
i vise nema dileme... jasno je kome bi i u srbiji i sire to odgovaralo...

danas je imao informacije kojekakve..koje su u to vreme i u tim trenutcima...
pretpostavljam...imale samo nase bezbjedonosne sluzbe ....
i jasna  sumnja je  da su i oni bili dio tog pomenutog projekta...ne ubistva.. nego optuzbi i  harange na vucica...
drugog obajsnjenja nemam...

ne bi sad ulazio u to ..(to nije moj poco.. ja sam coek pencioner)kako se sve tako brzo razvilo cak i pre nego je srbija dobila ikakve podatke od pristine
i kako je sve bilo pripremljeno od odlaska andreja na kosmet kao i povezanost predsjednika sa radojicicem
i kako je sve to odjednom bumnulo u stampi....
alo...kome vi prodajete te svoje  price   Smile ili bolje je pitanje zasto to radite  Smile
kad je to ocito kao noc i to svakom ko je i dve godine proveo biilo gdje u sektoru bezbjednosti...
a kamoli svim tim silnim bezbjednjacima i iz drzavne i iz vojne i iz javne sluzbe bezbjednosti Smile

siptarcine da su u stanju da to prikace bilo kojem srbinu pa i eto radojicicu
to bi oni vec davno uradili....
nego je i njima jasno (bar onima koji ne znaju da su oni ubili olivera) da to srbi nisu uradili

i taj radojicic koliko sam uspio da saznam o njemu onako iz stampe i iz drugih sl. izvora....
to nije uopste glup covjek niti naivan covjek...
zasto bi on sam sebi nacrtao etiketu ubice i to tako ..kako da kazem..djecijim postupcima....
nema tu logike ni grama...
i on bi to uradio drugacije...

ovo je uradjeno sa namjerom da se optuze srbi ili tacnije da se kompromituje predsjednik srbije
jasna poruka od dijela medj.zajednice i njihovih sticenika i platisa iz albanije i sa kosova...
jasno je receno....ovo ce vam se desiti ubijacemo vas kao pse
i necete biti u stanju i poziciji bilo sta da uradite po tom pitanju...

ali zajebali su se....
ni meni se ne svidja kad moj predsjednik ..koji je vrhovni komandant vojske kaze...
nesto tipa..mi necemo u rat i slicno...
to jedan vrhovni komandant vojske ne sme da govori....
ali uprkos tome siguran sam ako bi siptari nastavili te svoje neke naume
koje su objasnili u poruci kroz ubistvo olivera ivanovica
da bi i aleksandar vucic ...koji je za mirno resenje svega pa i kosovskog pitanja...
odma vojno regovao...

sto se tice danasa ja sam danas pratio jos iz vremena kad je fahro radoncic pisao....
to bila prava gradska urbana novina
jasne i precizne analize ...nije bilo ni mrve insinuacija..spinova ili pisanja na temelju neprovjerenih informacija...
a ovo sta je danas postao ...to je nevjerovatno....
na kakve niske grane su oni spali
radi opstanka i jbn tiraza pisu ovakve nebuloze i gluposti....
i..gori su od informera..
istim  modelima i na isti sablon se bave....samo sto danas to radi  malo onako prefinjenije ...
i ne bi se puno iznenadio kad bi jedno jutro procitao na naslovnici danasa
'aleksandar vucic ubio kenedija'

sram vas bilo..pizda vam materina  nenormalna... Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2018, 09:59:27 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:59:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.