Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 01:51:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubicu se...  (Pročitano 16993 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Awww...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Pa u tome i jeste fishka...sto kazu rusi...

Ti mislis da si to ti...neko drugi ne misli...

Zato i kazu da se samoubica radja...

Tebi je to kukavicki jel mislis da tako izdajes sebe...

Ali ako nisi ti najbitnija...nego neko drugi...onda je to najveca zrtva koju mozes da das nekome...

I tako.... Smile

Nemoj ti mnogo da pricas sa mnom... Smile Smile Smile

Nije to zdravo... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung 111111
Mnogo puta smo pricali na ovu temu..da li je samoubistvo kukavicluk ili hrabrost i tako dalje.
Ako stavimo sa strane ljude koji se ubijaju zbog bolova usled nekih bolesti i tako dalje i stavimo sa strane neke izvannormalne i retke okolnosti pri kojima se covek odluci da digne ruku na sebe..tipa duzan je i tako dalje..
Jedino po mom misljenju zbog cega se neko odlucuje da digne ruku na sebe je ako je mentalno hendikepiran ili ako je izmanipulisan (da tim cini veliko delo,tipa ratovi i slicno).
Ljudi koji se odlucuju na tako nesto jesu zaista bolesne osobe ..Osobe pod nekom psihozom ili osobe po jakom depresijom.

Sto se tice ovog decka..On trazi paznju.
Ljudi u njegovim godinama su skloni blazem obliku depresije (ako smem da kazem depreije).To nije nista cudno.Dosta ljudi i sami kazu da je to najgore vreme zivota.
Msm barem je meni tako bilo,a i po prirodi sam pesimista.

Na primer, blago depresivni tinejdžer se ponaša i govori normalno. Ne postoje spoljašnji znaci depresije. Blaga tinejdžerska depresija manifestuje se putem tmurnih fantazija, sanjarenja ili mračnih snova. Blagu depresiju može, u ovom stadijumu, da prepozna samo mali broj profesionalaca koji dobro poznaju ovu pojavu, ili veoma senzitivni roditelji i vaspitači koji dobro poznaju način razmišljanja tinejdžera i sadržaj njegovih misli. - See more at: http://www.danas.rs/dodaci/psihologija/mladalacka_depresija.62.html?news_id=170949#sthash.NNERkohM.dpuf
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Gresis...odgovor na to pitanje je vazan....

Jel to povlaci neka druga pitanja...recimo da li uopste takav covek moze da voli bilo koga...?
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
zrtvovanje sebe zarad nekog drugog i samoubistvo iz sebicnih razloga ili nemogucnosti izlaza, su dve razlicite stvari

cak i religija i sudstvo odvajaju ova dva pojma

cak ne mogu ni da se settim sada sta bi tacno bilo zrtvovanje sebe zarad nekog drugog, a sa pozitivnim ishodom.. npr samoubistvo kada drzava ne sprovodi eutanaziju, dakle kada si nekome na teretu i kad neko zbog tebe trpi dusevni bol

u svakom drugom slucaju (jedino mozda u ratu, a za to se primaju i posthumna odlikovanja) ja ne mogu da se setim da samoubistvo donosi nekome drugome olaksanje, osim u flmovima, tamo ima mnogo idiotskih primera koji se nikad ne desavaju u stvarnom zivotu.. koga god da imas, a svi normalni imaju nekoga svog, taj neko ostaje bez tebe nakon tvoje smrti, to je samo po sebi vec strasno, ma koliko razlog za samoubistvo zvucao racionalno samoubici u tom momentu

srecom, mnogi bolesnici/psihopate/sociopate se samoubiju i time donesu mnogo dobra covecanstvu, steta je samo sto to nije pravilo i sto ne uspe svima kad prvi put pokusaju  Smile
kad vidis da su svi ceo zivot prali ruke od tebe, napustili te jer si oboleo, pomrli jer si ih psihicki ubio, ili se sklonili od sramote i prepustili te samom sebi jer niko nije pronasao nacin da te voli, sem mozda onih slicnih tebi, verovatno je nabjbolja usluga covecanstvu da progutas metak.. uvek bilo  Smile  steta je sto se mnogi tako osecaju a zapravo nisu iz te price, pa prekrate sebi zivot, iako su mogli da se izvuku..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung 111111
Samoubistvo je samo krajnji cin nekog ko nije video kraj svojoj patnji.Bila ona fiktivna odnosno uzrokovana psihickim poremecajima ili stvarna.
Mada po meni kada je u pitanju stvarna patnja..Covek pati pati,pa to izbledi (eventualno ako te tolika dusevna briga ne natera da skrenes) i bude svoj.Dok kod psihickih to izgleda da nije slucaj.Mada u danasnjem dobu ljudi se lece,idu psihijatru,piju lekove i tako dalje.U svakom coveku postoji nesto sto ga tera na borbu i u takvim okolnostima.

E sad na ovo tvoje pitanje ne znam sta da ti kazem..jer ponvaljam ja ljude koji teze samoubistvu ne odvajam na te..koji su kukavice i na te koji su hrabri.Jer sam sasvim ubedjen da to rade osobe sa suzenim stanjem svesti.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Jedino sto te izvlaci iz sranja je maksimalna posvecenost, meditacija i fokus na bitne stvari. Maksimalan rad na sebi i posle odredjenog broja godina 2-3-4-5 ces sebe dovesti u red. Ti si jedna velika nalozena magarcina koja misli da sve moze na silu ali ne moze.

Uvek puca tamo gde je najslabija karika a kod tebe ima mnogo slabih karika, prvenstveno mozak. Kad sredis mozak pocece i ostali problemi da se sredjuju. Sto se tice tog sranja koje imas na licu, ne znam da li postoji neki lek za to ali sam siguran u jednu stvar a to je da te bes iznutra izjeda i da to mora nekako da se manifestuje.

I jos jedna stvar, to sto ti osecas prema tim devojcicama nije ljubav ni zaljubljenost. To je tvoja ocajnicka zelja da te neko prihvati i tvoj vapaj za paznjom.

Vredi ziveti, majmune mali. Nemoj da dajes na sebe, nikome. Cheers.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Izgubili ste se...ajd se sad vratite pa ponovo procitajte sta je pisano....

Sta je smisao svega...

Covek koji voli samo sebe...i to ja...mu je iznad svega drugog u zivotu...

Takav covek ne moze da voli....

Nikoga...

Ajd laku noc... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
rehabilitacija puno moze da pomogne.. ne kazem uopste da u ta stanja permanentna i da su zauvek tempirane bombe, sto kaze jasikasi oliko se ljudi danas leci, razgovara sa terapeutima i potpuno oporavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Bice da si se ti malo izgubio prijatelju.

1. Samoubistvo zato sto mislis da te je svet napustio i zato sto si izgubljeni tinejdzer/matorac koji ne moze da se bori sa problemima= LOSE
2. Samoubistvo u ratu zarad pomoci ostalim saborcima, poput Sindjelicevog paljenja baruta = Dobro delo
3. Samoubstvo jer zivot vise nama smisla i kada tvoj zivot predstavlja samo patnju tvojim najblizima i tebi  = prihvatljivo (eutanazija)
4. Religijsko (mislimani) samoubistvo radi nekog viseg cilja= opravdano iz njihove perspektive iz moje nije.

Moras da se odlucis o cemu pricas? Posto ova tema prica o necemu a ti o necem sasvim desetom i u svakom postu pricas o razlicitim stvarima.

rehabilitacija puno moze da pomogne.. ne kazem uopste da u ta stanja permanentna i da su zauvek tempirane bombe, sto kaze jasikasi oliko se ljudi danas leci, razgovara sa terapeutima i potpuno oporavi
bas to, treba biti jak u glavi i pobediti sve probleme Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 01:51:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.