Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:50:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubicu se...  (Pročitano 16973 puta)
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 
Od celog teksta koja sam procitala i od komentara, ovaj me je ostavio bez teksta  Smile
Ko nije pokusao makar jednom da se ubije taj nije ni ziveo....to je moje misljenje...
rece ti i ostade ziv!

Slazem se sa iniciom...
taj ne treba ni da zivi, ko pokusa da digne ruku na sebe.
Ta osoba nit voli sebe, nit zivot, nit ljude oko sebe, i dzabe je toj osobi dat zivot da ga zivi,.. vec kad nije uspela prvi put da se ubije, ondak drugi put nek zapne jace kod arterija sa nozem i mislim da ce ga drugi put resiti jednom za svagda, sve svoje probleme, AMIN!

Nije zivot najvrednija stvar koju covek ima...

Ti recimo mislis da jeste...

I mnogi tako misle...
Sta je vrednije od zivota?
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Два живота  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Od celog teksta koja sam procitala i od komentara, ovaj me je ostavio bez teksta  Smile
Ko nije pokusao makar jednom da se ubije taj nije ni ziveo....to je moje misljenje...
rece ti i ostade ziv!

Slazem se sa iniciom...
Ta osoba nit voli sebe, nit zivot, nit ljude oko sebe, i dzabe je toj osobi dat zivot da ga zivi,.. vec kad nije uspela prvi put da se ubije, ondak drugi put nek zapne jace kod arterija sa nozem i mislim da ce ga drugi put resiti jednom za svagda, sve svoje probleme, AMIN!

I mnogi tako misle...

Pa recimo drugi zivot...

Nije smrt najgore sto nekome moze da se desi...

Zivot je nekad mnogo tezi...

Ima situacija kad je smrt zapravo jedini spas coveku...

Bolje ti je da ne znas to.... Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 
rece ti i ostade ziv!

Slazem se sa iniciom...

I mnogi tako misle...

Pa recimo drugi zivot...

Nije smrt najgore sto nekome moze da se desi...

Zivot je nekad mnogo tezi...

Ima situacija kad je smrt zapravo jedini spas coveku...

Bolje ti je da ne znas to.... Smile Smile Smile

De mi pojasni to, pa recimo drugi zivot?
Inace Bog ti je dao zivot i tvoji roditelji i ne postoji ni jedno opravdanje, ni razlog koj meni moze da opravda samoubistvo koliko god da ti je tezak zivot... samo picke izvrsavaju samoubistvo jer je to njima najlaksi nacin da se otarase svojih muka al treba imati herca i suprostaviti se problemima i mukama! I izaci ko pobednik...najteze je ustatii kad padnes al zato treba da dignes glavu i da ides napred...
JER ONO STO TE NE UBIJE, TO TE OJACA!!! AMIN!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Sabrao sam i oduzeo sve sto imam u zivotu i vidim da sam u debelom minusu.  .  . 

Pvo pozdrav, ime imate, imam 17 godina i vise informacija bi bilo suvisno.  . 
Moji veci poblemi pocinju u leto 2013 (Do tada sam ziveo kol'ko-tol'ko normalno sa ostalim problemima).  .  .   Naime, zaljubim se u jednu devojku, dosla u goste kod rodjaka na dve nedelje.  .   Odlepim maksimalno, nikada se u zivotu nisam ni zaljubljivao a kamoli tako jako.   Druzio sam se sa njom svaki dan, odmah je dodao na fb itd.  .  .   Smisljao kako da joj kazem da mi se svidja, da je ona sve sto zelim u zivotu.   Svaki put kada dobijem priliku za to izgubim "hrabrost" (konkretnije popuste mi muda) a znam da ni ona nije bila ravnodusna.  .  .   Zivi nekih 80km daleko, nisam mogao da zamislim dan bez nje.  .  .   Otisla je a ja sam zazalio.  .   Cekao danima da mi se javi, plakao, kukao, propio se, napustio sedam godina fudbala, tri godine teretane, ceo septembar nisam ni isao u skolu, majka me moli, kumi, place samo da joj kazem sta mi se dogadja, u 12 doruckujem, rucam i veceram, vratim se u krevet i ceo dan i noc budan lezim, kad i "izadjem" negde obavezno se potucem sa nekim makar i znao da cu batine da dobijem, dva puta je policija dolazila.  .  .   Zbog cega? Zbog klinke.  .  .   Napravio sam zivotinju od sebe.  .  Onda mi se javila negde krajem oktobra, istog trenutka zavolim sve oko sebe, izvuce me iz depresije za sekund, u trenutku resim da se promenim, da pocnem ponovo, mozda ima nade da ce se i ostali problemi resiti.  .  .   Ali nisam ja te srece, da, pricali smo par minuta i zdravo.  .   Ponovo ista stvar samo par dana posle, ponovo placem i ponovo je sve kao pre.  .  .   Ja, naravno, nemam gore pomenutu stvar da joj se javim, a sve bih dao da da smo zajedno.  .  .   Onda mi se ponovo javila u novembru, pa dopisivali smo se skoro pola sata.   Rekla je da ce doci i sledece godine (zavisi od jedne stvari koja je naravno propala) tad resim da se promenim, cekacu je i sve ce biti drugacije.  .   Vracao sam se starim aktivnostima, resim da se promenim bez obzira sta mi se dogadja mimo toga.  .  .   I negde u decembru na putu do skole srecem jednu (drugu) devojku (ponovo klinka, ima 15 godina i lepa kao san), nisam obracao paznju dok nisam primetio da nam se pogledi susrecu cesto, OPET se zaljubim, "gledali" smo se u skoli svaki dan, kao da smo centar sveta jedno drugom, smeskali se jedno drugom i nista vise.  .  .   Onda dobijem poruku od, meni tada, nepoznate osobe, naravno bila je to njena drugarica i rekla mi je da ce me ubiti ako nekom kazem da smo se culi i da se svidjam toj devojci koju srecem u skoli, nisam mogao da verujem, resio sam da ne propustim ovu priliku. 

I vi sada zakljucujete da sam ja u stvari jedan srecnik kome fali metar i dlaka do ljubavi koja bi ga ucinila srecnijim nego ikoga.  .  .   Da, bilo bi to lepo.  .  .   Pre tacno tri dana (zbog glasicnog magarcenja i k***enja u teretani) s*ebao sam kicmu, ujutru nisam mogao da se pomerim uopste, umirao sam od bolova, snimili su mi kicmu i naravno vratna diskus hernija (pukao disk ili kako god, rehabilitacija je dugotrajna i dosadna a obicno se zavrsi operacijom), pijem tablete jacine morfijuma i nista teze od kasike ne smem da podignem, nisam isao u skolu jos uvek, sutra bih trebao uprkos povredi da odem, da je vidim posle dvadeset i pet dana.  .  .   I otisao bih.  .  .   Da mi se seboreicni dermatitis na licu nije pogorsao do te mere da ne smem iz sobe da izadjem.  .  .   Sve lekove probao, medicinske, prirodn, natprirodne i nista leka nema.  .  .   Stanje moze da se za sat vremena pogorsa ili popravi potpuno.  .  .  .   Zadnje sto zelim je da me vidi ovakvog.  .  .   Takav zivot mi ne treba, lomio sam dva puta ruku, jednom rebro, iscasio palac, jedva preziveo saobracajnu nesrecu, ostao bez slezine, imao potes mozga, ziveo sa ekcemom, ziveo sa bronhitisom, majicu ne smem da skinem koliko oziljaka imam, jednom recju sudjeno mi je da umrem na te nane .   Ima li nesrecnije osobe od mene? Ostao sam nesposoban, unakazen, nesrecan u svakom pogledu.  .  .   Kunem se, znam gde je caletov pistolj, sve sam isplanirao i resio, samo treba da uradim, poslacu po poruku obema, napisacu sve sto mi je na dusi i gotovo, ne mogu vise, ne mogu i gotovo! Sto se meni dogodilo za 17 godina nekom nije za ceo zivot.  .  .   I ne znam kakav odgovor ocekujem, recite mi nesto sto ne znam, ne vidim izlaz, osvrcem se i u svugde je crno.  .  .   Pre samo pola godine sam ziveo skroz drugi zivot uprkos problemima koji su me s vremena na vreme potkopavali, ali ovo je previse.  .   Hvala na bilo kakvom odgovoru. 

Slusaj, da ne bi smarao svet oko sebe, ubij se odmah. Izaberi najgori nacin i nemoj da se ubijas kao pickica koja proguta lekove i te fore. Pa ga posle spasavaju. Nego neki metod gde ne mozes da prezivis.

Mozes da ostavis oprostajnu poruku a i ne moras. To je vec licni izbor.

VAZNO: posle prvog pokusaja suicida, pod uslovom da si pickica i da ti ne podje za rukom, trebalo bi, svi oni koji su se zbog tebe istrecali (a u to spadaju tvoji bliznji, ti najbolje znas koji su) da se skupe i da te omlate od batina i to nekom dobrom motkom.

Tako da, izaberi sta ces sa sobom, samo nemoj da smaras svoju okolinu. Ili uzmi zivot u svoje ruke ili se baci na beton da se rasprsnes kao lubenica i da ima mnogo krvi.

Sve drugo je fejk.

Pozdrav  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
samo picke izvrsavaju samoubistvo jer je to njima najlaksi nacin da se otarase svojih muka
uh sad me podseti kad sam bio mlađan veštac ja, pa zalutah u svet koji nisam smeo. i ne pobegoše.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

долазим са маглом,одлазим са маглом..

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Sabrao sam i oduzeo sve sto imam u zivotu i vidim da sam u debelom minusu.  .  . 

Pvo pozdrav, ime imate, imam 17 godina i vise informacija bi bilo suvisno.  . 
Moji veci poblemi pocinju u leto 2013 (Do tada sam ziveo kol'ko-tol'ko normalno sa ostalim problemima).  .  .   Naime, zaljubim se u jednu devojku, dosla u goste kod rodjaka na dve nedelje.  .   Odlepim maksimalno, nikada se u zivotu nisam ni zaljubljivao a kamoli tako jako.   Druzio sam se sa njom svaki dan, odmah je dodao na fb itd.  .  .   Smisljao kako da joj kazem da mi se svidja, da je ona sve sto zelim u zivotu.   Svaki put kada dobijem priliku za to izgubim "hrabrost" (konkretnije popuste mi muda) a znam da ni ona nije bila ravnodusna.  .  .   Zivi nekih 80km daleko, nisam mogao da zamislim dan bez nje.  .  .   Otisla je a ja sam zazalio.  .   Cekao danima da mi se javi, plakao, kukao, propio se, napustio sedam godina fudbala, tri godine teretane, ceo septembar nisam ni isao u skolu, majka me moli, kumi, place samo da joj kazem sta mi se dogadja, u 12 doruckujem, rucam i veceram, vratim se u krevet i ceo dan i noc budan lezim, kad i "izadjem" negde obavezno se potucem sa nekim makar i znao da cu batine da dobijem, dva puta je policija dolazila.  .  .   Zbog cega? Zbog klinke.  .  .   Napravio sam zivotinju od sebe.  .  Onda mi se javila negde krajem oktobra, istog trenutka zavolim sve oko sebe, izvuce me iz depresije za sekund, u trenutku resim da se promenim, da pocnem ponovo, mozda ima nade da ce se i ostali problemi resiti.  .  .   Ali nisam ja te srece, da, pricali smo par minuta i zdravo.  .   Ponovo ista stvar samo par dana posle, ponovo placem i ponovo je sve kao pre.  .  .   Ja, naravno, nemam gore pomenutu stvar da joj se javim, a sve bih dao da da smo zajedno.  .  .   Onda mi se ponovo javila u novembru, pa dopisivali smo se skoro pola sata.   Rekla je da ce doci i sledece godine (zavisi od jedne stvari koja je naravno propala) tad resim da se promenim, cekacu je i sve ce biti drugacije.  .   Vracao sam se starim aktivnostima, resim da se promenim bez obzira sta mi se dogadja mimo toga.  .  .   I negde u decembru na putu do skole srecem jednu (drugu) devojku (ponovo klinka, ima 15 godina i lepa kao san), nisam obracao paznju dok nisam primetio da nam se pogledi susrecu cesto, OPET se zaljubim, "gledali" smo se u skoli svaki dan, kao da smo centar sveta jedno drugom, smeskali se jedno drugom i nista vise.  .  .   Onda dobijem poruku od, meni tada, nepoznate osobe, naravno bila je to njena drugarica i rekla mi je da ce me ubiti ako nekom kazem da smo se culi i da se svidjam toj devojci koju srecem u skoli, nisam mogao da verujem, resio sam da ne propustim ovu priliku. 

I vi sada zakljucujete da sam ja u stvari jedan srecnik kome fali metar i dlaka do ljubavi koja bi ga ucinila srecnijim nego ikoga.  .  .   Da, bilo bi to lepo.  .  .   Pre tacno tri dana (zbog glasicnog magarcenja i k***enja u teretani) s*ebao sam kicmu, ujutru nisam mogao da se pomerim uopste, umirao sam od bolova, snimili su mi kicmu i naravno vratna diskus hernija (pukao disk ili kako god, rehabilitacija je dugotrajna i dosadna a obicno se zavrsi operacijom), pijem tablete jacine morfijuma i nista teze od kasike ne smem da podignem, nisam isao u skolu jos uvek, sutra bih trebao uprkos povredi da odem, da je vidim posle dvadeset i pet dana.  .  .   I otisao bih.  .  .   Da mi se seboreicni dermatitis na licu nije pogorsao do te mere da ne smem iz sobe da izadjem.  .  .   Sve lekove probao, medicinske, prirodn, natprirodne i nista leka nema.  .  .   Stanje moze da se za sat vremena pogorsa ili popravi potpuno.  .  .  .   Zadnje sto zelim je da me vidi ovakvog.  .  .   Takav zivot mi ne treba, lomio sam dva puta ruku, jednom rebro, iscasio palac, jedva preziveo saobracajnu nesrecu, ostao bez slezine, imao potes mozga, ziveo sa ekcemom, ziveo sa bronhitisom, majicu ne smem da skinem koliko oziljaka imam, jednom recju sudjeno mi je da umrem na te nane .   Ima li nesrecnije osobe od mene? Ostao sam nesposoban, unakazen, nesrecan u svakom pogledu.  .  .   Kunem se, znam gde je caletov pistolj, sve sam isplanirao i resio, samo treba da uradim, poslacu po poruku obema, napisacu sve sto mi je na dusi i gotovo, ne mogu vise, ne mogu i gotovo! Sto se meni dogodilo za 17 godina nekom nije za ceo zivot.  .  .   I ne znam kakav odgovor ocekujem, recite mi nesto sto ne znam, ne vidim izlaz, osvrcem se i u svugde je crno.  .  .   Pre samo pola godine sam ziveo skroz drugi zivot uprkos problemima koji su me s vremena na vreme potkopavali, ali ovo je previse.  .   Hvala na bilo kakvom odgovoru. 

Slusaj, da ne bi smarao svet oko sebe, ubij se odmah. Izaberi najgori nacin i nemoj da se ubijas kao pickica koja proguta lekove i te fore. Pa ga posle spasavaju. Nego neki metod gde ne mozes da prezivis.

Mozes da ostavis oprostajnu poruku a i ne moras. To je vec licni izbor.

VAZNO: posle prvog pokusaja suicida, pod uslovom da si pickica i da ti ne podje za rukom, trebalo bi, svi oni koji su se zbog tebe istrecali (a u to spadaju tvoji bliznji, ti najbolje znas koji su) da se skupe i da te omlate od batina i to nekom dobrom motkom.

Tako da, izaberi sta ces sa sobom, samo nemoj da smaras svoju okolinu. Ili uzmi zivot u svoje ruke ili se baci na beton da se rasprsnes kao lubenica i da ima mnogo krvi.

Sve drugo je fejk.

Pozdrav  Smile

amin +1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat
samo picke izvrsavaju samoubistvo
Не знам баш, да је тако, онда би свака бреза била окићена омчама.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 
samo picke izvrsavaju samoubistvo jer je to njima najlaksi nacin da se otarase svojih muka
uh sad me podseti kad sam bio mlađan veštac ja, pa zalutah u svet koji nisam smeo. i ne pobegoše.

Smile svako zaluta ponekad svet u koj ne sme, svi vole zabranjeno voce al ja ne znam nasta ti konkretno mislis?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
 Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:50:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.