Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 15:04:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubicu se...  (Pročitano 17017 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung 111111
Brate niste mi jasni sto samoubistvo stavljate u kontekst toga kad neko mora se ubije.Msm zvucni sjebano ali ti slucajevi su retki.

Ovaj decko hoce da se ubije zbog ?
Zato sto nije video neku devojku koja mu se zasvidjala ?!
Jebem ti i nju i njega ..Pa ja kad prodjem kroz grad zaljubim devet puta a jos minimum 9 bih jebo na keca  Smile

Razlozi tipa..Ona me ostavila (u ovom slucaju nije ni imao bliski kontakt sa ove dve),moj zivot je sranje,ja sam bezvredan i ostalo nisu razlozi da se roknes po nijednoj logici.U ovom slucaju kazem ovo je blaga depresija ali zamislite samo da uverite nekog coveka koji je ozbiljno bolestan da se ne ubije jer ga zena ostavila ili kola nece da mu upale i stigo mu veliki racun za struju.

Mada kazem,pobednici su mi ovi sto se ubijaju iz ljubavi ili jos gore ubiju tu koju vole pa sebe.TO je stvarno ljubav ,najveca ljubav na svetu.. Smile
Tu nema ljubavi to je psihopatologija,opsesija i suzena svest.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ја ти предлажем да се убијеш одмах.

Моош мисити, допала му се девојка и сад изиграва лудило, неће да иде у школу, неће да тренира, ломи руке, ломи кичме, планира самоубиство... Седи бре учи пичка ти материна. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Od celog teksta koja sam procitala i od komentara, ovaj me je ostavio bez teksta  Smile
Ko nije pokusao makar jednom da se ubije taj nije ni ziveo....to je moje misljenje...
rece ti i ostade ziv!

Slazem se sa iniciom...
taj ne treba ni da zivi, ko pokusa da digne ruku na sebe.
Ta osoba nit voli sebe, nit zivot, nit ljude oko sebe, i dzabe je toj osobi dat zivot da ga zivi,.. vec kad nije uspela prvi put da se ubije, ondak drugi put nek zapne jace kod arterija sa nozem i mislim da ce ga drugi put resiti jednom za svagda, sve svoje probleme, AMIN!

Nije zivot najvrednija stvar koju covek ima...

Ti recimo mislis da jeste...

I mnogi tako misle...

Najvrednije je ono što pokušaš da uradiš u životu. Bog te nije stvorio da bi se ubio, već da uradiš nešto čime bi On bio ponosan i da opravdaš svrhu svog postojanja. Nije baš normalno takvo razmišljanje.
Ima ona stara gospodina veličanstvenog Tupaka, ako ne možeš naći nešto zbog čega ćeš živeti, bolje nađi nešto zbog čega ćeš umreti.

Što se tiče same teme, opet vidim sprdnje na tone na račun čoveka sa problemom, al valjda smo danas mi ljudi takvi, ne znam.

Imao sam dosta sličnih slučajeva, do pre nekog vremena sam i ja mislio da sam malerozan i da nemam sreće, dok nisam shvatio da sreća i nesreća ne postoje kao takve, nego dobra i loša stvar. Jednostavno - ako ti se desi loša stvar, nisi nešto odradio kako treba, ako ti se desi dobra, odradio si dobar posao. Nekad će ti se desiti loša stvar mimo tvoje kontrole, nekad dobra.

Od svih tih stvari koje su napomenute, meni se čini da je najveći problem saobraćajka. Zdravlje uvek treba da bude na prvom mestu. Bubuljice? Ajde bre. O devojkama ne želim da pričam, to nisu problemi.
Saobraćajka može biti splet stvari na koje ne možeš da utičeš... i zato sam da se vrate kočije, oduvek. Makar i ove ciganske. Kako ono kažu za vozače, ne mogu se setim... fazon da su sebi samim ulaskom pripisali smrtnu kaznu, samo se čeka potpis.

Prošle godine sam zajebao jednu tetivu. 3 meseca pauza. Krenuo ponovo sa treningom i posle nedelju dana zeznem drugu tetivu. 4 meseca pauza. Vratim se ponovo, spojim nekako 2,3 meseca, prc, zapaljenje slepog creva. Posle 3 nedelje se to smiri, posle mesec dana opet na trening. Opet prc, prepona, odnosno proširenje ingvinalnih kanala, tj. predispozicija za kilu. Opet pauza. 2 dana pre Nove godine, vratim se opet treningu, i posle prvog zeznem koleno, koje je bilo ko babino naduveno. Nisam mogao da hodam, da savijem i ispravim nogu, bolelo je nenormalno, mislio sam da sam iskidao ligamente. Prošlo je i to delimično i sad valjda nemam problema. Dakle, godinu dana sam imao 2 meseca ukupno treninga i 5 različitih povreda. Naučio sam celu anatomiju tela. Mogu doktor da budem, treba mi još 2 ispita samo. To nije nesreća, već dokaz da nešto nisam radio kako treba.

« Poslednja izmena: 27. Jan 2014, 19:44:28 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat
ako ne možeš naći nešto zbog čega ćeš živeti, bolje nađi nešto zbog čega ćeš umreti.
нашо је  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 28.0.1500.72
ja sam negde procitala da kad su u pitanju koza, kosa, kosti to se najbolje resava omega 3 i omega 6 masnim kiselinama. moje misljenje, decko sebi nesto dokazuje i muce ga devojke. jbg. steta sta mu se desilo, mada sumnjam da on uopste cita ovo.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2014, 20:21:49 od branimirka81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 
Od celog teksta koja sam procitala i od komentara, ovaj me je ostavio bez teksta  Smile
Ko nije pokusao makar jednom da se ubije taj nije ni ziveo....to je moje misljenje...
rece ti i ostade ziv!

Slazem se sa iniciom...
taj ne treba ni da zivi, ko pokusa da digne ruku na sebe.
Ta osoba nit voli sebe, nit zivot, nit ljude oko sebe, i dzabe je toj osobi dat zivot da ga zivi,.. vec kad nije uspela prvi put da se ubije, ondak drugi put nek zapne jace kod arterija sa nozem i mislim da ce ga drugi put resiti jednom za svagda, sve svoje probleme, AMIN!

Nije zivot najvrednija stvar koju covek ima...

Ti recimo mislis da jeste...

I mnogi tako misle...

Najvrednije je ono što pokušaš da uradiš u životu. Bog te nije stvorio da bi se ubio, već da uradiš nešto čime bi On bio ponosan i da opravdaš svrhu svog postojanja. Nije baš normalno takvo razmišljanje.
Ima ona stara gospodina veličanstvenog Tupaka, ako ne možeš naći nešto zbog čega ćeš živeti, bolje nađi nešto zbog čega ćeš umreti.

Što se tiče same teme, opet vidim sprdnje na tone na račun čoveka sa problemom, al valjda smo danas mi ljudi takvi, ne znam.

Imao sam dosta sličnih slučajeva, do pre nekog vremena sam i ja mislio da sam malerozan i da nemam sreće, dok nisam shvatio da sreća i nesreća ne postoje kao takve, nego dobra i loša stvar. Jednostavno - ako ti se desi loša stvar, nisi nešto odradio kako treba, ako ti se desi dobra, odradio si dobar posao. Nekad će ti se desiti loša stvar mimo tvoje kontrole, nekad dobra.

Od svih tih stvari koje su napomenute, meni se čini da je najveći problem saobraćajka. Zdravlje uvek treba da bude na prvom mestu. Bubuljice? Ajde bre. O devojkama ne želim da pričam, to nisu problemi.
Saobraćajka može biti splet stvari na koje ne možeš da utičeš... i zato sam da se vrate kočije, oduvek. Makar i ove ciganske. Kako ono kažu za vozače, ne mogu se setim... fazon da su sebi samim ulaskom pripisali smrtnu kaznu, samo se čeka potpis.

Prošle godine sam zajebao jednu tetivu. 3 meseca pauza. Krenuo ponovo sa treningom i posle nedelju dana zeznem drugu tetivu. 4 meseca pauza. Vratim se ponovo, spojim nekako 2,3 meseca, prc, zapaljenje slepog creva. Posle 3 nedelje se to smiri, posle mesec dana opet na trening. Opet prc, prepona, odnosno proširenje ingvinalnih kanala, tj. predispozicija za kilu. Opet pauza. 2 dana pre Nove godine, vratim se opet treningu, i posle prvog zeznem koleno, koje je bilo ko babino naduveno. Nisam mogao da hodam, da savijem i ispravim nogu, bolelo je nenormalno, mislio sam da sam iskidao ligamente. Prošlo je i to delimično i sad valjda nemam problema. Dakle, godinu dana sam imao 2 meseca ukupno treninga i 5 različitih povreda. Naučio sam celu anatomiju tela. Mogu doktor da budem, treba mi još 2 ispita samo. To nije nesreća, već dokaz da nešto nisam radio kako treba.

Slatkisu sve se slazem sa tobom.
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
 Smile

Citat
ako ne možeš naći nešto zbog čega ćeš živeti, bolje nađi nešto zbog čega ćeš umreti.
нашо је  Smile

Nisam mislio na to.

Citat
mada sumnjam da on uopste cita ovo.

Pa tako nekako.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 
Sto si se izbuljio raco?  Smile

IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ma ništa, ojeo sam se...

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1712.4
mob
HTC Sensation
Prijatelju,otvaracu teme:

Skroz sam ozbiljan,ako vec pomisljas da se ubijes,idi popni se na recimo 7. sprat neke zgrade,izadji i stani na ivicu,teras, sta god. I videces da neces skociti,jer nije to bas tako lako. A nije lako jer taj tvoj problem i razlog koji ti imas je ogoman samo kad sedis za kompom i kukas za pomoc..eto idi popni se i probaj da skocis. Nemoj da pomislis da te provociram i da si slabic ako ne skocis  Smile vec samo hocu da ti dokazem da ces se uveriti tek tad na tom sedmom spratu kako je zivot lep,koliko god tebi bio usran trenutno.

Ako zivis u kuci,ne znam probaj sa pistoljem...isti fazon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 15:04:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.