Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U zemlji u kojoj gradimo crkve iz budzeta, i lecimo decu SMS-om  (Pročitano 10974 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 44.0
o bože ludaka napaljenog

Јел тако да је страшно како се Анеа понаша? Стварно ужас један. Драго ми је да се слажеш са мном. Видиш да ипак можемо да се сложимо око нечега.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2016, 02:08:05 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Nokia 6630, valjda
 Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
sarkazam ne sakriva tvoju opsednutost
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Jos kad bih citala sta cita... Smile

Hocu, kako necu  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 48.0.2564.95
Sta bi s ovim

Vec su ga zaboravili
Dali mu sendvic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0

Ne znam baš da li je ovo gore u vezi sa ovom neveselom temom u kojoj se između ostalih spominje i crkva. Nisam znao da se kod nas danas praktikuje egzorcizam i da monasi ovako opremljeni drže govor. U svakom slučaju žive reči utehe sve leče.

Jevanđelje prži.

Što se relacije crkva država tiče moj stav je poznat. Država neka održava manastire a crkve neka se brinu same o sebi. Postoji parohijal i oltar od koga mogu da žive. Ovako država lovari crkve koje ćute i koje se udaljuju od vernika i onog što pripovedaju. Narod kaže bez zadnjih misli da ko daje a ko prima još bi primao. U svakom slučaju za epidemiju kancera nije kriv ni Bog ni oni koji ga zastupaju. Nije krivo ni meso, ni sirova drva (teorija s.liht koju sam slušao preko radija) već su krivci sejači uranijuma sa nebesa. Aktuelna vlast bi trebala prvo da od svojih nato drugara zatraži mape na kojima su obeležena mesta na kojima su pale uranijumske bombe. Trebala bi takođe da se odrekne nekoliko audija iz voznog parka kako bi namakla pare iz budžeta za ljude koji bi nastavili svoja istraživanja zemljišza po Srbiji. Sloba je to uradio a onda su ovi koji su ga nasledili sve to prekinuli.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49103
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
Samsung Galaxy S24
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 04. Mar 2016, 23:21:03

Ne znam baš da li je ovo gore u vezi sa ovom neveselom temom u kojoj se između ostalih spominje i crkva. Nisam znao da se kod nas danas praktikuje egzorcizam i da monasi ovako opremljeni drže govor. U svakom slučaju žive reči utehe sve leče.

Jevanđelje prži.

Послушао. Превише ту има самокритике и помака ка саморегулацији да би људска похлепа, сујета, љубомора, егоизам и злоба на много нивоа то могли да преживе.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2016, 22:56:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Ne svidja mi se klelikarilizacija srpskog drustva, al ovde ipak govorimo o drugom problemu, gde si Anea ipak ti licemer, bez zelje da te vredjam. Besplatno lecenje postoji samo u socijalisticki uredjenim drustvima, delimicno besplatno i u kojoj meri je definisano stepenom socijalne solidarnosti, sto znaci da ga ima i u kapitalizmu, al tamo gde postoji progresivno oporezivanje.
Izgradnja crkava verovatno ima neke veze sa problemom, na prvom mestu jer se svestenstvo jasno opredelilo za desnicu i protiv politike socijalne pravde i solidarnosti. Medjutim, licno mi nije jasna razlika izmedju vas, da tako kazem, DOS-ovaca i klerikalista bliskih popovima. I jedni i drugi ste protiv socijalne pravde i solidarnosti. Neko cije lecenje kosta par stotina hiljada evra ni u kojoj varijanti nema sanse da po osnovu svojih izdvajanja u fond zdrasvenog osiguranja pokrije te troskove. Znaci da bi svi mogli da se lece, bogatiji moraju da daju vise u zajednicku kasu. Za vecinu politicara, analiticara, intelektualaca, liberala, klerikalista, popova i druge iz "osvescene" elite to je komunizam, uranilovka ... i ko zna sta sve ne.
Cela ova rasprava je potpuno bespredmetna, jer obe strane su "zasluzne" sto u Srbiji ne moze svaki covek sebi da priusti lecenje. Al ti si licemernija, jer popovi makar nude alternativu, tj lazu glupostima tipa da molitva leci. Ti i slicni tebi glumite brigu za bolesne, a vasi su napravili ovaj sistem koji je napravio ogromna socijalne raslojavanja i nepravde.
U Srbiji ce lecenje i skolovanje biti besplatno i omoguceno za sve, tek kad socijalna solidarnost postane ustavom definisano pravo i obaveza za sve gradjane Srbije.
Jbge, kad ste lozili narod na kapitalizam i kako je socijalizam sranje, "zaboravili" ste da napomenete da u kapitalizmu nece bas svako moci da se skoluje i leci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Bravo, mali! Dobio lek od države posle apela na Jutjubu!

Nenad Pavlović, koji je podigao Srbiju na noge porukom o bolesti za koju ne može da dobije lek iako je osiguran, objavio je lepu vest: krajem nedelje dobiće lek! Nenad je u emisiji "Život priča" kod Tanje Vojtehovski ispričao sa kakvim se problemima i situacijama nosi sa samo šesnaest godina...

Više ovde http://www.prva.rs/zivot/zivotne-price/92166/bravo-mali-dobio-lek-od-drzave-posle-apela-na-jutjubu.html
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat
pedera svejedno nema ni 0.00001 posto..a vjernika koji posjecuju neku vjersku ustanovu...ima preko 60% ...i ima oko 25% onih koji gaje tradiciju svog naroda...i izjasnjavaju se kao vjernici..uglavnom - kao pravoslavci....

Reko ja odavno, uvesti zakon ko u Svabiji, ko je vernik, tako se izjasni u poreskoj pa mu skinu neki procenat za crkvu i to je to, ako ima preko 60% ernika, skupi se tu fina para, a inace iz budzeta samo za odrzavanje gradjevina koje su pod zastitom kulture i to je to  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.