Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U zemlji u kojoj gradimo crkve iz budzeta, i lecimo decu SMS-om  (Pročitano 11636 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Teska dubioza.

U sledecem nastavku Molder otrkiva da su za sve krivi mali zeleni i da je reboot bio samo prvoaprilska sala.

A stvar je vrlo prosta.

Izvrsiti reviziju pozitivne liste lekova.

Smile

ma znam ja jako dobro sta treba uraditi....i ja nisam pricao sta treba da se uradi...
nego zbog cega postoje takvi problemi...
a problem su dugovi...i visoke cijene lijekova na trzistu...
a cijene diktira trziste i nabavna cijena lijekova...

iako sam siguran da ce biti izvrseno preturanje po listama i da ce pomenuti lijek sa liste b vratiti na listu a...
 to preturanje po listama...to nije resenje problema na nekom okvirnom nivou..
nego samo za ovaj slucaj...
a takvih i slicnih slucajeva je mali milion...

anea...jel ti mozda poznato da su lijekovi u srbiji jos uvijek...za oko 30 % do 60% jeftiniji nego bilo gdje u regionu...
i da su lijekovi jos prosle godine trebali znatno da poskupe....
i da je to neminovno ....ove godine ....
ali vjerovatno ce to uraditi posle izbora... Smile

i tu aktuelna vlast ili bilo koja druga... ne moze nista da uradi...po tom pitanju...

komplet zdravstvo je u klincu...nemaju novac da izmire svoja dugovanja...
a duguju i bogu i ocu
i ptanje je  mjeseca u ovoj godini...kad ce i plate zdravstvenih radnika da zastopaju...

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
TINEJDŽER KOJI JE UZBURKAO SRBIJU "Ne skupljajte pare, neka mi država nabavi lek"

Bolesni dečak Nenad Pavlović iz Beograda koji je javno zatražio zdravstvenu pomoć od državnog vrha Srbije, na šta je i dobio odgovor od premijera Vučića, ne želi da se za njega sakupljaju pare, već traži da država trajno reši njegovo lečenje i nabavi lek.

Mladi Beograđanin, koji boluje od Paroksizmalne noćne hemoglobinurije, skraćeno PNH, izuzetno retke bolesti, kaže da ima jake bolove u želudcu zbog kojih je često u bolnici.

- Imam jake bolove tri do četiri puta mesečno. Imam nizak hemoglobin i brzo se zamaram. Lek je jako skup i košta oko 450 000 hiljada evra na godišnjem nivou. Velika je cifra, a u Srbiji sam jedini maloletnik koji je oboleo od ove bolesti - priča Nenad.

Njemu se javio veliki broj građana koji su ponudili finansijsku pomoć, ali on ne želi novac kako prenosi Alo. Fatalni ishod bolesti od koje Nenad boluje najčešće je tromboza. Mladić kaže da nije očekivao ovakvu eskalaciju i zahvaljuje se na odgovoru premijera.

- Zvali su me i iz kabineta ministra zdravlja i nadam se da ćemo uspeti da rešimo moj problem. Želim da se lek registruje u Srbiji i odobri i da će ga onda biti za sve ostale - ističe Nenad.

Kaže da su ga roditelji podržali da objavi snimak i ističe da je trenutno dobro i da se nada da neće često imati napade hemolize, a sve zavisi od rezultata.

Roditelji kažu da je hrabar, ali da se plaše za njega, ističu da su sve pokušali, da su im svi izašli u susret i zahvaljuju se svima na pomoći.

Intervju sa deckom: http://www.blic.rs/vesti/drustvo/tinejdzer-koji-je-uzburkao-srbiju-ne-skupljajte-pare-neka-mi-drzava-nabavi-lek/1yfg5x1
Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 24. Feb 2016, 14:49:41 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49873
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
Samsung Galaxy S24
Паметан момак и борац. Вјерујем да ће се изборити за љекове љекове који су му потребни. Свака му част.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Valjda u zemlji u kojoj finansiramo raznorazne NVO i nepotrebne agencije, i dva velika parlamenta, i gradimo autoputeve ka šiptarima... a deca se leče sms donacijama  Smile

vec sam objasnio ali nije lose ponavljati, oporezovati sa 99% NVO i novac dati ugrozenima
« Poslednja izmena: 24. Feb 2016, 15:36:26 od IdiDada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
nvo ne proizvode robe i usluge za tržište pa da ih oporezujes
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Tako je, treba oporezivati samo one obične Srbe koji pošteno rade i žive.

NVO, SPC, agencije, političare, tajkune, manjine... njih treba ostaviti na miru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
SPC je NVO, samo to niko ne kapira...

Ali... njima dajemo onoliko koliko i ostalim NVO...

Inace, to ja najmanji izdatak...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49873
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
Samsung Galaxy S24
Оставите СПЦ на миру. Докле више са мучењем јадних свештеника!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
u zemlju je uslo minimum milijardu evra za NVO

racunajte sta je sve moglo da se uradi osim sto dele dnevnice zenama u crnom da izigravaju idiote na ulici
« Poslednja izmena: 24. Feb 2016, 16:00:14 od IdiDada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
U zemlju je isto toliko para uslo kroz kredite koji se ne realizuju zbog drzavne birokratije.
Samo i jedino zbog drzavne birokratije.

Molim momenat paznje:

http://www.worldbank.org/projects/P129539/second-serbia-health-project?lang=en

Projekat je poceo da se primenjuje tek prosle godine... jer smo imali jebene izbore, pa su se rotirali ministri, ljubavnice po ministarstvima, vozaci postavljali sekretare, trkeljisali se i prepravljali CV podobnih... ali posto su podobni prc... na kraju su morali da zaposle neke koji zaista nesto i znaju da rade...

Ali.. cvrc... projekat se vuce, jer ... ponovo... ide igra na relaciji vlada-ministar-RFZO-WB... jer nece da rade.. jer nisu u stanju da rade... i jos jednom... nece da rade... i sad su raspisali izbore, jer nece da rade... i ne znaju da rade... i tako u krug.. dok im ne dodju revizori iz WB da im prete... i to onda potraje par meseci... pa se vrati na staro, jer... Srbija...

Ovaj projekat ce biti produzen jos par godina, prethodni je trajao 5 preko roka, iz istih razloga... a za to vreme... placamo kamate i penale za neiskoriscena sredstva...

I svako ministarstvo ima par takvih projekata...

Tako... NVO (minus SPC) su najmanji problem, jer oni ta sredstva, kao npr. gastarbajteri, trose u Srbiji... ali.. drzava Srbija za to vreme ko kokoska sedi na zlatnim jajima, jer ne daj boze da se nesto i uradi za stanovnistvo...

I to apsolutno nema veze sa ovim drvenjem o svetskoj politici... jebe se nekome ko lezi na onkologiji za to sto neka budala juri kemitrejlse... ili sto Rokfeler vlada svetom...

Mali ljudi, veliki problem... dok se juri za glupostima.. aposlutnim glupostima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.