Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Vojsci Srbije - gej je ok!  (Pročitano 18778 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Pa i neki heteroseksualni parovi se "trpaju u bulju"

Citava industrija napravljena na tome... eee...

Ali ne ocekuju dete na osnovu toga   Smile

Smile   ko je probo, on zna.
Ko nije, to zove trpanjem.  Smile

@starletama, kakve su ovo pobrojane stavke koju te treba da ima i postuje svaki covek na ovoj planteti? Cime je gej populacija odvojenija od cigana, koji imaju apsolutno ista prava kao i crnci, indijanci...pardon, indijanci nemaju, oni su u rezervatu, aboridzani, pardon, i oni su ogradjeni, nacionalne manjine i invalidi, recimo?
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 01:03:03 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Citat
Obuhvata pravo na odlučivanje o roditeljstvu

Alo mozgu, kom bre roditeljstvu??? Trpas ga u bulju a hoces dete, ma...pun mi vas je kurac vise Smile

Djeca koju odgajaju gay parovi uspješna su u školi. Njihova djeca bilo usvojena, začeta uz pomoć surogat majke ili dovedena iz prijašnjih veza su bolja nego ona koja su živjela u grupnom smještaju. Djeca koja čekaju na usvajanje ponavljaju razred u 34 % slučajeva.

Goxy sreco da li si ti dobio neku potvrdu da ti roditelji nisu istopolno orijentisani?  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Frizider
Deca koju odgajaju gej parovi su po najnovijim istrazivanjima teski narkomani i propaliteti. I retko se kupaju.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 12:55:07 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
I jedu pljeskavicu sa lukom, obavezno
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Pa i neki heteroseksualni parovi se "trpaju u bulju"

Citava industrija napravljena na tome... eee...

Ali ne ocekuju dete na osnovu toga   Smile

Smile   ko je probo, on zna.
Ko nije, to zove trpanjem.  Smile

@starletama, kakve su ovo pobrojane stavke koju te treba da ima i postuje svaki covek na ovoj planteti? Cime je gej populacija odvojenija od cigana, koji imaju apsolutno ista prava kao i crnci, indijanci...pardon, indijanci nemaju, oni su u rezervatu, aboridzani, pardon, i oni su ogradjeni, nacionalne manjine i invalidi, recimo?

Tekst za tebe:

'Gejevi nemaju prava kakva mi, heteroseksualci, uzimamo zdravo za gotovo'

Kako je na samo nekoliko minuta biti gej i izložen prijekoru javnosti, na vlastitoj je koži osjetio putnik u zrakoplovnoj luci čiji su kofer zaposlenici australske aviokompanije Jetstar "ukrasili" golemim natpisom "ja sam gej".

Putnik, inače autor bloga "One sleepy dad", fotografiju kofera objavio je na svom profilu na Twitteru, a priča je ubrzo dospjela u medije, i to zbog njegove reakcije – naime, nije zatražio ničiji otkaz niti se izvikao na upravu tvrtke, već je na njih apelirao da educiraju svoje zaposlenike i podignu svjesnost o tome da je homofobija nedopustiva.

Svoj doživljaj stoga je detaljno opisao iz kuta čovjeka koji je na grub način, u samo nekoliko minuta, doslovno bio prisiljen shvatiti kako je to biti predmetom poruge zbog različitosti.

Kad je njegov je kofer na transportnoj traci izišao prvi, imao je što vidjeti. Primijetivši da je na njemu nešto bijelo isprva je pomislio kako je pogriješio, a onda je shvatio da nije. "Pokupio sam kofer osjećajući kako ostali putnici zure u mene. Natpis me neugodno iznenadio ali mislio sam kako imam dovoljno debelu kožu da se ne osvrćem na poglede. Žurio sam na sljedeći let, i hodajući prema terminalu shvatio sam da me ljudi čudno gledaju", prisjeća se.

Trostruko privilegiran

U tim je trenucima doživio svojevrsno "prosvjetljenje" shvativši kako zaista izgleda suočavanje s tvrdim predrasudama i osudama.

"Ja sam bijelac, muškarac i heteroseksualac. Taj trostruki privilegij znači da uglavnom nisam izložen predrasudama. Ali tih nekoliko minuta hodao sam u cipelama gej osobe na javnome mjestu. Bez ikakvog razloga, samo zbog natpisa na mom koferu, postao sam predmetom nijeme poruge. Bio sam degradiran, posramljen i ponižen", opisao je putnik.

Za njega je to, kaže, bilo samo nekoliko minuta u životu. "Kad zamislim da bih to iskustvo morao proživljavati svakog dana, čitavog života, onda posve razumijem zašto se naši gej prijatelji osjećaju progonjenima te zašto toliko mnogo njih odluči dignuti ruku na sebe. To je neprihvatljivo", poručio je. "Kažu kako vas riječi ne mogu ozlijediti i to je istina. Ali nisu riječi te koje bole, već namjera koja se iza njih krije. Natpis 'ja sam gej' na mom koferu nije imao nikakvu pozitivnu konotaciju. Upotrijebljen je kao kako bi uvrijedio i ponizio."

Slika društva

Navodi kako su neki ljudi komentirali da je riječ o neukusnoj šali nekakvog "luzera koji slaže prtljagu" te da Jetstar potiče homofobiju.

"Nažalost, naše gej prijatelje tretiraju pogrešno u čitavom društvu, skupa s našim političkim liderima. Naši zakoni su takvi da gejevima uskraćuju jednaka prava i dostojanstvo kakvo mnogi od nas heteroseksualaca uzimaju zdravo za gotovo. Ovaj incident nije priča o meni, već o onome što mi kao društvo smatramo prihvatljivim", zaključio je.

IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Frizider
Idiotska gej propaganda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 849
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Idiotska gej propaganda.

Kao i onaj ucitelj sto je nedavno pretucen od strane ucenika jer su mislili da je gej.

Ja kontam da se ne radi tu toliko o pravima. Gledano zakonski, manje vise sve imaju. (Sem braka i usvajanja dece) Ali ako pogledas kako se drustvo odnosi prema njima, samo ove silne rasprave o tome sta je normalno ili nije i slicno, ti govori da je stvar nesto drugacija...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Frizider
Jeste da.

Taj koji je pretukao profesora zato sto je gej (?) garantovano je pretukao pre njega gomilu strejt drugara i vrsnjaka ali vazno da je sam pojam "gej" dobio tih 5 neophodnih redova teksta na nedeljnom nivou Smile

U realnom svemiru se ne desava da neko miran i ko nije problematican najednom ustane ujutru i pocne da bije pedere iz cistog mira.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 14:46:03 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Svako sam odredjuje..

Eto, Tesla nije imao decu, ali je osvetlio svet... Smiley

Neki imaju po copor dece i zive na korici hleba...
Slazem se.
Nije imao decu, ali je mogao da ima, i da nastavi geneticki kod, ali to se nije desilo.

I sve se svodi na licne preference, stavove, etiku itd.

O kojim ti dokazima govoris? To su sve teorije. Nasli neke lobanje i prodaju muda za bubrege, nije nego.

Koja zivotinja ima pismo, jezik, moze da stvara sto mi stvaramo i da unistava sto mozemo da unistavamo? Koja zivotinja oseca sramotu i svesnost svojeg bica?

Zivotinje imaju sexe iz cistog nagona, mi imamo sposobnost za mnogo vise, i to sto je mnogo vise treba da koristimo.

Шта ти ја могу када ти одбијаш било какве доказе који указују да су људи настали ко и сваки живи створ на овој планети и да у томе уопште нисмо посебни...

И терија гравитације је само теорија и у њу сумњаш? Smile

Погледај само мраве, осе како они граде своје мравињаје и осињаке...Пчеле направе савршен шестоугао...имаш гомилу ''градитеља'' у животињском царству...

Мало си превише антропоцентричан када је реч о живом свету...
To nisu dokazi vec teorije, jer i to objasnjavanje naseg "postanka" ne objasnjava odakle cestice, energija, materija itd.  Dakle opet nemamo polaznu tacku, a ja kao urgentni tehnicar mogu samo da kazem, da je teliko toliko sofisticirano da je ne moguce da se ravilo putem evolucije i drugih bakraca.

Sto se tice sexualnosti, imali smo i u proslosti vremenske periode kada su ljudi pali pod uticaj perverzne i hedonisticke prirode, i gde su sada ti ljudi i te kulture? Unistene, jer je to faza samodestrukcije.

To sto mi mozemo na primer da imamo sex danas bez posledica, ne znaci da treba koristimo tu rutu.  Neke stvari se ne rade jer su pogubne, ubijanje, silovanje mucenje, pedofilija, zrtvovanje itd.
Uostalom, ti kazes da nemas problem sa "slobodnim sexom" ok, znaci ako je tvoja devojka spavala sa njih 30, to je ok, ili ako ti danas sutra kcerka radi isto, to je isto ok? 
Ja ne vidim to kao dobro, i meni nije potrebna bilo koja religija da kriticki razmotrim sve beneficije i destrukcije bilo koje odluke, i sa tom odlukom da sex treba da bude bez icega mi ne dobijamo nista, a gubimo toliko mnogo.

I mravi ne mogu kriticki da razmisljaju kao mi, i isto tako, pitaj se lepo kako su oni nastali, i kako su sve vrste nastale?  I zasto danas nemamo nikakve nove vrste da su se stvorile same od sebe onako? Zasto neki od onih majmuna nije se razvio?  I znam kazaces da je to proces koji traje bilionima godina, ali ako smo smi nastali u "isto vreme" valjda bi do sada bio neko slican nama ljudima u tom zivotinjskom carstvu.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 15:15:25 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.0
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Apple 15
I tu cemo da stanemo... posto je tema Vojska Srbije.

« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 15:39:13 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.