Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 19:33:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret: Eurosong 2011  (Pročitano 71787 puta)
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
E pa sad, znati pevati se moze shvatiti na mnogo nacina. Da li je to samo kad ne falsiras i pevas tacno (ustvari to se podrazumeva), i kad imas lep glas: umilan, slusljiv, mocan, jak... U svakom slucaju ako bi se na sve aspekte gledalo onda 99% izvidjaca ne zna da peva Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple 15
Dino Merlin je u muzici vec 30 godina... tako da i samo muce imace vise pregleda...
Mislim.. ako tako gledamo, onda je apsolutni sampion Jelena Karleusa... ona ima vise pregleda od njih oboje zajedno..
Merlinov glas sigurno nije najvisih kvaliteta ali njegova muzika se ne slusa samo zbog boje i visine njegovog glasa. Covjek pravi pop muziku onakva kakva bi trebala da bude (to barem vazi za albume prije rata). Ziva, znas cija je na prvo slusanje, ima glavu i rep... Za razliku od "tugaljive mtv, copy-paste, vona-bi-sambadi-els" muzike sestara Kovac... Smile

Iskreno... da nije pisalo Dino Merlin, ja bih mislila da je u pitanju Gibonni...

Toliko o orignalnosti... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sony 
Meni se Nina dopada , kao izbor za našeg predstavnika.... Nije ni Lena bila poznata pa je pobedila na ESC-u....

Inače ovaj klip ima 53 hiljade pregleda.... Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dino Merlin je u muzici vec 30 godina... tako da i samo muce imace vise pregleda...
Mislim.. ako tako gledamo, onda je apsolutni sampion Jelena Karleusa... ona ima vise pregleda od njih oboje zajedno..
Merlinov glas sigurno nije najvisih kvaliteta ali njegova muzika se ne slusa samo zbog boje i visine njegovog glasa. Covjek pravi pop muziku onakva kakva bi trebala da bude (to barem vazi za albume prije rata). Ziva, znas cija je na prvo slusanje, ima glavu i rep... Za razliku od "tugaljive mtv, copy-paste, vona-bi-sambadi-els" muzike sestara Kovac... Smile

Iskreno... da nije pisalo Dino Merlin, ja bih mislila da je u pitanju Gibonni...

Toliko o orignalnosti... Wink
Ma ova pjesma za ES mu je njesra, to stoji, uostalom, kao i citav taj koncept takmicenja  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Koja je bila ono pesma kad su se smenjivale Coline pesme?
I koje su bile njegove pesme: Zvao sam je Emili,dalje?
potpuri (fr. potpourri)
muz. komad sastavljen iz više poznatih komada
(izvor Vokabular)
Mislim da bi trebali malo da prosirimo svoje znanje, otud ovaj izvod a i pomoci ce u odgovoru.
Ako si pratio/la izbor, trebalo bi samo po sebi biti jasno. To je bio revijalni deo gde su se pokazivala "dostignuca" doticnih kompozitora. Aleksandra sa svojim pesmama (i pevacima koji ih izvode), isto tako i Kristina. Kornelije je kompozitor koji stvara vec 40 godina i samim tim ima mnogo kompozicija koje bi mogao prezentovati publici, zato je izabrao njih par i, kako ti kazes "vise pesama u jednoj pesmi" iliti potpuri su izveli Mina, Milan i Nikola.
To su bile pesme koje je komponovao i pisao tekst Kornelije Kovac, nisu to bile Coline pesme (sreca da ovo ne vidi Goa, bilo bi belaja Smiley ). Redjaju se pesme Indeksa, Korni grupe, K2, Cole... Znaci kolaz njegovog rada. Nadam se da sam objasnila .

A bosanska pesma, odnosno pesma koju peva Dino... Nije me odusevila, nije nesto narocito a narocito ne neka koja bi se po bilo cemu izdvajala od ostali balada... Da peva ne zna, zato peva ono sto moze da iznese vokalno (ovde sam htela pomenuti jednog mog poznatog "sugradjanina",  kantautora koji isto ne zna da peva ali pise pesme koje veoma dobro zna da "iznese" i koga svi voledu, ali ne bih da prosirujem pricu ). On, kao i Hari Mata Hari, ide na ime, slavu koju ima, godine rada koje su iza njega. Pesma bi mozda bila bolja na maternjem jeziku...
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da se ne lazemo... Dino Merlin ne zna da peva... ni na srpskom, ni na engleskom...  Smile
Uglavnom je bolji od Kovacki, pored svih njihovih "glasovnih kvaliteta".  Smile

Mora da se salis...

Merlin nema glas za operu ali ima prijatan glas i dobru i zivu pesmu koja se lako slusa, dok ova nasa spada u one "menjajte kanal" kada se pojavi na TV, probao sam par puta da je gledam na youtube ali jednostavno ne ide.

Bosnia, 12 points from Serbia  Smile

+1...

Da se ne lazemo... Dino Merlin ne zna da peva... ni na srpskom, ni na engleskom...  Smile
Uglavnom je bolji od Kovacki, pored svih njihovih "glasovnih kvaliteta".  Smile

Mora da se salis...

O ukusima se ne vredi raspravljati Smile

Da se mene tice, dobio bi 10-12 bodova...Dok Nini jedan krompiric... Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 17:31:12 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple 15
Da, ali ja ne raspravljam o ukusu, vec o nedostatku istog Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Malo ironije... Dino ce od nas (Srbije) sigurno dobiti toliko, zbog raznoraznih razloga, ali ni jedan od njih nece biti onaj po kome se bira najbolja pesma (najbolja muzika, tekst, aranzman, izvodjenje, scenski nastup)....
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Malo ironije... Dino ce od nas (Srbije) sigurno dobiti toliko, zbog raznoraznih razloga, ali ni jedan od njih nece biti onaj po kome se bira najbolja pesma (najbolja muzika, tekst, aranzman, izvodjenje, scenski nastup)....

Naravno...Od kad je vazna pesma, da bi pobedio? Smile Recimo, za Mariju se znalo da je namesteno...cak mi i cale rekao 10 dana pre, da ce da pobedi...prosle godine, barem ja verujem da je namesteno, jer je od te iz nemacke cale ministar, ili tako nesto, ne secam se.Pesma je meni (i jos dosta njima koje poznajem) bila glupost.

Da, ali ja ne raspravljam o ukusu, vec o nedostatku istog Smiley

Sto opet, ne znaci da si u pravu.Mislim, ti da bi znao da nekome "nedostaje" ukus, ti moras da imas neki isto...neko moze reci isto za tebe...Sto se mene tice, covek ima dobar glas, i verujem da ce proci solidno, ali i da bi prosao bolje, da ne skace tamo, kao sto je ovde na videu...

Inace u vezi Nine, ima dobar glas, barem ja tako mislim, ali pesma mi je shit, jer ne volim takvu muziku uopste.Ali dobro, koliko gore mozemo proci od one "cipele"? Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat
Inace u vezi Nine, ima dobar glas, barem ja tako mislim, ali pesma mi je shit, jer ne volim takvu muziku uopste.

Nije lepo ono sto je lepo, vec je lepo ono sto se meni svidja Smiley

Za Mariju je bilo namesteno. Cela Srbija ni tad ni sad je nesto ne voli, nije imala vere u to da ce pobediti, koju cika/tetu smo poslali i raznorazni nadimci su je kitili a sad ti kazes da se to znalo unapred. Pa stvarno nisam znala da imamo takve veze...ili ne...Srbija je morala da pobedi, da bi Rusija pobedila sledece godine...zato je ceo balticki blok glasao za nas. Ima logike Smile .  A pesma nije imala nikakvog znacaja. Apsolutno. Jedno ipak moras priznati, Marija (kako god izgledala) ima dobar i kvalitetan glas. I to ovde nije vazno, jer ne nastupa polugola sa "uteraj mi uteraj kola u garazu" pesmama. Pesma je bila najbolja te godine i zato je pobedila! Ne kazem da se ne glasa "svoj za svoga" ali mislim da se kvalitet prepozna, da ljudi glasaju za ono sto im se najvise svidja. I Lenina pesma je prosle godine bila najbolja od ponudjenih...

Kad neko uspe, uvek je pitanje ko ga je pogurao, ko mu je to sredio, rodjacke veze....ali nikom ne padne na pamet da je on to mozda stvarno zasluzio....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 19:33:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.707 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.