Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 21:26:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret: Eurosong 2011  (Pročitano 71789 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne, a ti?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sony 
Makedoniju će ove godine predstavljati Vlatko Ilievski sa pesmom Rusinka....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Koja je bila ono pesma kad su se smenjivale Coline pesme?
I koje su bile njegove pesme: Zvao sam je Emili,dalje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Nina: Velika je sreća to što me je Kristina pronašla

A. Bakić - 28.02.2011. - 23:03
Beograđanki, studentkinji farmacije Nini Radojčić slavu je preko noći donela kompozitorka Kristina Kovač i Jutjub. Veselom pesmom „Čaroban” ubedila je Srbiju da je baš ona pravi predstavnik za Evroviziju...
...a Kristina i cela nacija veruju da će joj prolaz u finale obezbediti talenat, mladost i pozitivna energija.

SAN - Nina se nikako nije nadala pobedi, pa je na proglašenju bila veoma uzbuđena i vrištala je od sreće.
- Još uvek sam u šoku. Uživam u ovom divnom trenutku jer imam dovoljno vremena da se pripremim za nastup u Diseldorfu - rekla je Nina, i dodala: „Konkurencija je bila veoma jaka. Aleksandra je odlično otpevala pesmu i sjajan je muzičar, grupa Briz takođe. Nisam sebi uopšte smela da dozvolim da razmišljam o tome.”
Za mladu Beograđanku do prekjuče skoro da niko nije znao osim posetilaca beogradskog kluba „Barska mušica” u kome nastupa sa svojim bendom Legal Sex Department. Međutim, njen put od nepoznatog izvođača do zvezde nije bio nimalo jednostavan.
Nina je muzikom počela da se bavi kada je imala samo šest godina. Počela je da nastupa kada je napunila 11, a potom završila srednju muzičku školu i kasnije zahvaljujući Dečjem kulturnom centru pobrala brojne nagrade na takmičenjima. Treća je godina farmaceutskog fakulteta i kaže da je oduvek želela da spoji prirodne nauke sa muzikom.
- Volim biologiju i hemiju, a u srednjoj školi sam išla na takmičenja iz tih predmeta - rekla je Nina koja nema recept za uspeh.
- Bila sam ono što jesam. Izvela sam pesmu najbolje što sam mogla. Nadam se da ću se svideti Evropi. Velika je sreća što me je Kristina Kovač našla i napisala ovako dobru kompoziciju. Volela bih da koreografija ostane ista - kaže slatka plavuša kojoj su osim moćnog vokala zaštitni znak i krupne zelene oči.
- Oduvek su mi za oči davali komplimente. Drago mi je zbog toga jer uvek ispadnem dobro na fotografijama - rekla je kroz smeh naša mlada nada koju su već nazvali Nova Dafi, što nije slučajno.
- Pevačica Dafi je moj idol - priznala je Nina koja je pratila Evroviziju poslednjih godina.
- Redovno sam gledala jer me je zanimalo ko su učesnici. Ne mogu da verujem da idem tamo. Tako sam srećna- uzviknula je pevačica.

Kornelije: Ponosan sam na Kristinu
OTAC - Kristini Kovač je prvi nakon proglašenja čestitao i poljubio je u obraz otac Kornelije. „Ponosan sam na Kristinu i njenu pobedu. To je dokaz da nisam favorizovao nijednu ćerku i da je pobedila pesma koja je publici bila najpribližnija", rekao je Kornelije.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple iPhone 4
Da se ne lazemo... Dino Merlin ne zna da peva... ni na srpskom, ni na engleskom...  Smile
Uglavnom je bolji od Kovacki, pored svih njihovih "glasovnih kvaliteta".  Smile

Mora da se salis...

Merlin nema glas za operu ali ima prijatan glas i dobru i zivu pesmu koja se lako slusa, dok ova nasa spada u one "menjajte kanal" kada se pojavi na TV, probao sam par puta da je gledam na youtube ali jednostavno ne ide.

Bosnia, 12 points from Serbia  Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 10:17:24 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Da ponovim.. Dino Merlin ne zna da peva...
Mozda ima prijatan glas za izgovaranje reci... ali on ne zna da peva... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple iPhone 4
Ja koliko vidim i cujem on peva Smiley i to puno lepsu melodiiju od ovde nase koja je jednolicna i dosadna.
Za samo jedan dan na youtube Merlin je imao preko 150 000 pregleda (sada ima skoro 600 000) dok ovi nasi tek danas imaju samo 15 000 sto objasnjava sve.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 10:34:29 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Dino Merlin je u muzici vec 30 godina... tako da i samo muce imace vise pregleda...
Mislim.. ako tako gledamo, onda je apsolutni sampion Jelena Karleusa... ona ima vise pregleda od njih oboje zajedno..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple iPhone 4
Nisi u pravu jer i proslogodisnja pobednica na evroviziiji nije bila poznata, ali je imala dobru pesmu koja ti se svidja cim je cujes, dok recimo Severina koja je isto jako poznata nije se proslavila, ili ne daj Boze da ovi nasi ponove uspeh koju je imala Bebi Dol Smiley

Ali i broj pregleda na YT je merodavan jer mnogi su bar iz znatizelje hteli da cuju ko sta peva, i sudeci po broju pregleda, nasu pesmu oni koji su jednom pregledali, drugi put im vise nije palo to na pamet da rade...

Na kraju, videcemo rezultate na eurosongu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dino Merlin je u muzici vec 30 godina... tako da i samo muce imace vise pregleda...
Mislim.. ako tako gledamo, onda je apsolutni sampion Jelena Karleusa... ona ima vise pregleda od njih oboje zajedno..
Merlinov glas sigurno nije najvisih kvaliteta ali njegova muzika se ne slusa samo zbog boje i visine njegovog glasa. Covjek pravi pop muziku onakva kakva bi trebala da bude (to barem vazi za albume prije rata). Ziva, znas cija je na prvo slusanje, ima glavu i rep... Za razliku od "tugaljive mtv, copy-paste, vona-bi-sambadi-els" muzike sestara Kovac... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 21:26:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.