Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 17:44:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U stroj Srbijo!  (Pročitano 25609 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
@speechpak

Nisi razumeo.. neka krava je iskoristila pometnju, isposlovala pomoc, dobila materijal i izgradila kucu na zemlji koja pripada mojoj mami i tetki, zatim pokrenula sudski proces da se zemljiste prepise na nju jer je vlasnk nepoznat (koja sprdacina), ali se grdno zeznula...
Sad ce da nam plati i zemljiste, i sudske troskove i kamate, a sve ce to platiti i opstina koja joj je to dopustila, a ako odbije, trazicemo restitutio in integrum zemljista.. Smile

Inace, ja svoju imovinu da prodajem necu.. makar se sve pretvorilo u prah i pepeo.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

dajte da uploadamo svoje avatare

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Te ja zovem psi rata.ne znam kako mogu da odgajaju djecu na tako falš temeljima i kako će im objasnit to za 20 godina.to je katastrofa ljudskog uma.
IP sačuvana
social share
I'm going to make him an offer he can't refuse...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Анеа!
Ја тебе стварно неразумем! Ко бре хоће да ратује са "комшијама"?! Ја само причам о брањењу тебе или било кога другог сународника који је угрожен.
А не да чекам у топлом дому, и да размишљам:"Хмм, ма битно је да сам ја добро!". Који себичлук Smile
Што се тиче Крајине, био сам превише млад да бих знао шта се тамо дешава, нажалост! У ствари највише замерам Слободану што отворено није повео рат да се сви Срби заштите, и што је шуровао са непријатељима.

yoyo999!
Ајде ти лепо реци одакле си па да се сви разумемо!
Немаш ти појма ко је био терорисан тамо. Знају то сви иоле нормални Албанци!
Само наоружани сепаратисти (читај "терористи") и Запад су криви за КиМ.
Наравно ми смо им помогли са неким историјским грешкама, али КиМ је и даље Српска земља и увек ће бити!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
@Feanor11985
Pazi ovako... sve je to u teoriji lepo...
Ali kad sa svojih 25 godina dozivis bombardovanje sa tri strane (JNA,Hrvati, NATO), da je automatska puska par puta uperena u tebe bez razloga, kad izgubis ama bas sve, ali sacuvas zivot (sto nije bio slucaj sa mnogima), kad par godina posle dozivis da ti brat od tetke dodje sa olujom i da stalno ponavlja "Moja kuca putujuca", kad shvatis da su ti najbolju drugaricu snajperom lovili po Sarajevu, kad shvatis da samo 5% clanove tvoje porodice zivi u svojoj kuci i da se to nece promeniti, malo ti je muka od rata i zveckanja oruzja...
Moj stav je jasan.. kad i ako dodje do sukoba, pakujem kofere i ... Dovidjenja i hvala na svim ribama   Smile
Ja jos jedno krljanje ne mogu ni psihicki, ni fizicki da podnesem...
Unisteno mi je 10 godina zivota... ni jedan sekund vise ne zelim da im dam...
Mozda ces ti to nazvati sebicnim, ali vreme je da mislim i na sebe...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Анеа мени је највише жао људи који су доживели нешто тако. Баш зато и причам да ако се тако нешто понови (а понавља се) не смемо бити неутрални.
Разумем твоју огорченост у потпуности.
Али после свега што си доживела као и многи други, не можемо да причамо о комшијама и о, за све кривој Србији.
Ти си бре видела сву неправду која нам се чини из близине, ако се не варам!
Исто тако је са КиМ.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
Jednog dana kad budes doziveo udar realnosti, mozemo da pricamo... Zivot nije politicki program...
I ko je rekao da je Srbija kriva.. samo je bila ravnodusna kad je necija druga glava bila u dzaku..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
yoyo bla,bla standardna prica cedine strankice.
Pa Sloba nije ziveo u 19 veku kad su arnauti poceli da divljaju po kosovu,divljaju do dana danasnjeg.
A ako ne verujes otidji u arhivu bilo kog predratnog dnevnog lista i citaj tadasnja izvestavanja sa Kosova,ja sam ih citao.
Kako su bili namazani,uortace se sa Srbinom,ukradu mu pare,siluju zenu,zapale kucu,koliko sam samo izvestaja procitao.
To sto su radili tad rade i sad,a Sloba je kriv sto ih nije pobio sve odreda(mislim na teroriste ne na zenu,decu...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisi u pravu Dutch.To smo mi uvek radili pucali na teroriste a zene decu i starce pustili ili vec nekako zastitili.To je nasa greska.Da bi bili mirni drugi put nesmemo ostaviti ni siptarsko kuce.Tako ce bar imati za sta da nas tuze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
@Feanor11985
Pazi ovako... sve je to u teoriji lepo...
Ali kad sa svojih 25 godina dozivis bombardovanje sa tri strane (JNA,Hrvati, NATO), da je automatska puska par puta uperena u tebe bez razloga, kad izgubis ama bas sve, ali sacuvas zivot (sto nije bio slucaj sa mnogima), kad par godina posle dozivis da ti brat od tetke dodje sa olujom i da stalno ponavlja "Moja kuca putujuca", kad shvatis da su ti najbolju drugaricu snajperom lovili po Sarajevu, kad shvatis da samo 5% clanove tvoje porodice zivi u svojoj kuci i da se to nece promeniti, malo ti je muka od rata i zveckanja oruzja...
Moj stav je jasan.. kad i ako dodje do sukoba, pakujem kofere i ... Dovidjenja i hvala na svim ribama   Smile
Ja jos jedno krljanje ne mogu ni psihicki, ni fizicki da podnesem...
Unisteno mi je 10 godina zivota... ni jedan sekund vise ne zelim da im dam...
Mozda ces ti to nazvati sebicnim, ali vreme je da mislim i na sebe...  Smile
Isto misljenje dijelim. Nema bolje skole dok ne osjetis sve to na svojoj kozi. Neke stvari ne mozes da zaboravis.
@janaa
Da smo isli tim tonom danas kao zemlja ne bi postojali na geografskoj karti.
@Dutch
U potpunosti si u pravu. Npr. sadasnji premijer vlade Ceku je licno masakrirao dva covjeka iz Peci licno sam gledao taj snimak. Da ne zalazim u detalje nazalost taj snimak nemam jer je zavrsio kao i kuca u vatri. A takodje bih dodao i jos jednu stvar kad sam ja znao kuda se krecu jedinice vojske i policije mislite da Albanci nisu znali. Zbog toga smo i prosli kako smo prosli.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nikakva vlast nece vratiti kosovo.
Ali je samo jedna jedina koja je kriva za gubitak.
Slobina.Njemu uputite sve cestitke.
Zaboravio si na Bravara-on je prvi zakuvao corbu,a Slobo je kriv utoliko sto nije umeo diplomatski da reaguje i odradi posao.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 17:44:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.