Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 17:54:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U stroj Srbijo!  (Pročitano 25671 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
@Сајбер крава
Видећеш да ће бити крсташки рат, погледај мало свет данас и схватићеш. Иран ће бити нападнут, муслимани се већ буне због карикатура Мухамеда, само се чека варница која ће довести до рата. Гледај данашње вести и видећеш да је данас запаљена Енглеска амбасада чини ми се у Палестини. Само је питање времена.

Da ali to ipak nece biti krstaski rat,nece se ici u boj pod krstaskim barjakom...
To ce biti svetski rat,ako i kada se dogodi... Ali koga briga,sa svim tim nuklearnim oruzjem trebalo bi da bude zavrseno u roku od par minuta,to jest ako dodje do prave stvari. A ova mrcvarenja gore dole ... koji troristiki napad,ambasadica,poneka zemlja... itd. To je sve sala   
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

dajte da uploadamo svoje avatare

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
ma nema od rata ništa,to su ti sve vrste pritisaka da se dobije para.e kad skroz zagusti stvore se i pare i prodje kriza,već viđeno sto puta.Ne divlja niko kome je dobro,samo sirotinja jer je ponižena i ja to u neku ruku razumijem.
IP sačuvana
social share
I'm going to make him an offer he can't refuse...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
@speechpak

Bas to,ali ipak ne treba podcenjivati ljudsko ludilo ...
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

dajte da uploadamo svoje avatare

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Danas na svijetu više nema ludila koje u pozadini nema svoju cijenu,zapravo se trguje i ludilom kad nemaš ništa drugo za ponudit.Ja to tako vidim.
IP sačuvana
social share
I'm going to make him an offer he can't refuse...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Џивџизајн graphic design studio

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 321
Zastava НБГД
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 5000
Па наравно да се неће ићи под крсташким барјаком јбт! Па нисам ни мислио да ће ићи. Него једноставно ће ратовати Хришћани и Јевреји против Муслимана. Можда неће све државе али ће бити срања то је сигурно!
IP sačuvana
social share
П.У.М. Москри
fb aka funnybunny aka fannibal aka prezla!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ја не могу да верујем шта Анеа прича.
Доста више тих глупости типа да је мојој породици фино и све ок!
Замисли само да си ти на некој од граница наше земље и да су ти угрожена основна људска права. Како бре можеш тако да причаш!
Зато и постоје границе, да се бране, а не да се зло чека испред кућних врата. Ништа ти са твојом породицом не можеш сама да урадиш!
То што су ти криви политичари за све и свашта, не значи да мораш да будеш тако себична према свим другим сународницима.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
odgovor je: mi Srbi Smile

teorija: Samo dobar pravoslavac moze da bude i dobar Srbin... (znam Dutch, sad cu opet da te iznerviram, ali sorry... but... jebiga Smiley )

Umesto da prihvatimo nasu bracu koja su druge veroispovesti, mi smo ih oterali u druge narode... Smile
Kako smo ih mi oterali u druge narode?
Ako znas istoriju znas da su se za dzak brasna pokatolicili u II ratu,znale su ustase radnju.
A Anea jel tvoja teorija Dobar je onaj Srbin koji negira svoju divnu istoriju,pravoslavlje i koji misli da su Srbi krivi za sva zla ovog sveta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
@Feanor11985

Ma, jel da..
A, koliko od tih sunarodnika stvarno zeli da ratuje sa komsijama
Gde ste bili kada je Krajina otisla dodjavola
Sad kad je doteralo cara do duvara, kada je Srbija pocela da se raspada, setili ste se sunarodnika.. licemerje..

@Dutch

Vec sam jednom ispricala najboljeg druga mog oca koji je bio Srbin, muslimanske veroispovesti, a koji je umro kao Neopredeljen jer mu je uvek govoreno da ne moze to tako... da bude Srbin i musliman...
I stvarno... sta se to desilo sa Dubrovnikom...
Kada je Sveti Sava krsten, jel on postao pravoslavac ili hriscanin...
I da li je bas pravoslavlje, ili je to, pak, hriscanstvo, srpsko nasledje...
Vera je stvar izbora, a ne genetike... te stvari, stvarno, nikada ne bi trebalo mesati...
Ne kazem da su Srbi krivi za sve, ali ni ti su bolji, niti gori od bilo kog naroda na ovom parcetu kamena koji nazivamo domom...
I dokle vise sa tim seckanjem srpskog naroda... sta je sledece... posle ove podele prema veri... podela po pigmentaciji, po boji ociju, broju zuba u glavi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Ja ne zelim da se delim naprotiv i ko kaze da se delimo,ali kako ja da saradjujem npr. sa Cedom J. koji otvoreno trazi nezavisnost Kosova,ili sa Svilanovicem.
To ne mogu biti Srbi,kakvi su to prokleti ljudi.
Kazes katolici su hriscani,jesu,ali imaju 52 jeresi i oni su za mene jeretici,promenili su dogmu samo da bi se razlikovali od pravoslavne crkve,nadam se da znas i zasto i kada su se odvojili.
Sto opet ne znaci da ja nekoga mrzim imao sam i devojku Hrvaticu(iz plemicke porodice),imao sam domacu Egipcenku(da ne kazem ciganku) muslimanku i nije mi smetalo hteo sam da je ozenim.
Meni je kao Svetosavcu i Pravoslavcu zabranjeno da mrzim i delim ljude po raznim stavkama.
I vise mi je muka da nas prave nacionaliste ljudi dozivljavaju kao neandertalce,fasiste,mrzitelje sveg sto nije Srbsko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
da.. bilo je to 1054.. poslednja velika sizma zbog toga sto su i jedni i drugi hteli da vladaju ovim prokletim Balkanom..

pa, ako vec kazes da ti nije dozvoljeno da mrzis, nemoj da vredjas svog brata koji je iste krvi, a druge vere...

zaboravih da dodam... srpska tradicija su i:
* Valtazar Bogisic - dubrovacki Srbin, katolik
* Omer-pasa Latas - bosanski Srbin, musliman
* Mesa Selimovic - bosanski Srbin, musliman
* Ivo Andric - po rodjenju Hrvat, kasnije posopstvenm recima Srbin, katolik
* Skender Kulenovic - bosanski Srbin, musliman

i
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 17:54:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.