Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 22:45:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U stroj Srbijo!  (Pročitano 25562 puta)
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@blindman i @gagico
tacno si rekao to je nehumano a sto se tice bosanskog rata vidim da ti je mozak pun propagande zatim uopste nemam interesa da vodim diskusiju ili svadju sa nekim  ko nema pojima o situaciji u bosni prije rata. Sigurna sam da nikada prije toga niste bili u bosni da bih mogli procijeniti odnos nacija u toj zemlji.
Sto se tice mene gagico ja nisam "siptarka" kao sto ti te ljude nazivas ako nisi dobro citao mislim da sam jasno napisala da sam iz bosne. A kad sam vec pocela pisati onda da te uvedem i u geografiju Nerima je dio Tokia a ne moje ime gospodine gagico a sto se tice tog imena Merima moram te razocarati vidim da i tu nemas poima to ti nije "siptarsko ime nego je porijeklom arapsko ime i naces ga cesto u bosni ali siguro neces na kosovu zato sto oni upotrebljavaju ilirska imena.
Nadam se da si danas nesto naucio gospodine gagico
@blindman sto se tice doktora bila sam vec godinu dana kod psihologa da preradim i razumijem proslost i sudbinu.sto se tice tebe tebi ni jedan doktor nemoze pomoci jer ti fali mozak i patis na naj goroj bolesti koja se zove nacijonalizam i koja nas je dovela do ovoga sto sad svaki dan vidimo na tv.

@Anea
izvini ali ne sjecam se da sam i jednu rijec uvrjede upotebila nemoras zakljucavati ako je zbog mene ovo je moj zadnji post.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
Odnosilo se na sve ucesnike diskusije, pa ako je neko nesto i rekao, nek se sam prepozna..

Hvala!
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja nista nisam rekao, ali javljam se na raport Smile
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Koliko me zaboli ta rec propaganda,znaci i moja glava je puna propaganda i kako ti kazes ''nacijonalizma'',propaganda su i sva zaklana Srbska deca jel tako,i svi osni starci i silovane zene i svi oni koji su na kolac nabijani i na raznju peceni jel tako Nerima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Dutch
ok da se razumijemo nisam ni sa jednom rijeci rekla da nije bilo srbskih zrtava sta vi mislis sta je rat? jedna strana se potstavi u stroj a druga strijelja ili sta? imate vrlo naivan vid rata. Ako covijek nije u stanju da nadje neki drugi sporazum osim rata onda je vrlo glup ne samo da sa tim ubija druge nego i sam sebe i sobstvenu psihu. A sta je za mene propaganda, a ne samo za mene nego su dokazi u hagu dovoljni da mozemo globalizirati tu rijec, to je sledece:
Citat Blindman:" Srbi su ratovali u Bosni i Hrvatskoj,ne za Srbiju(jer je Srbija i tad postojala) nego zbog napadnutog Srpskog stanovnistva od vas Balija i Ustasa  koji ste hteli da gradite svoje drzave na nasoj zemlji, "
Malje vise za koga je srbija vodila rat za sebe ili za srbski narod u bosni u taj period u BiH niti je bilo napada na srbski narod niti je BiH zahtjevala neku nezavisnost. To znaci da je taj "napad" ili "rat" pocinjen kao prevencija. I te rijeci u citatu gospodina blindman :"gradite svoje drzave na nasoj zemlji" nisam znala da je SFRJ prpadala samo srbskom narodu.

ja samo pokusavam da ti kazem da je rat propaganda vecih sila a da su zrtve tog rata narod sa jedne i sa druge strane tu nema pobjede samo krvi neduznih ljudi ili mislis da je i jedan od tih zvanih Vodica tog rata poslao svog sina borbu?
ne sigurno da nije jer je nasao druge kojima je iscijedio mozak da ginu za njega.

Rat je jedna uzasna stvar i netreba ni jedan od vas da uzme tu rijec u usta koji nikada nije dozivio ( a ne zelim ni naj gorem neprijatelju da je dozivi) tu strahotu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Jedan od povod za rat u Bosni je bilo pucanje na Srpske svatove u Sarajevu.
Sta cemo sa time?
Ili se mozda starojko napio i pobio svatove.
Znaci mi smo skupili vojsku i napali Bosnu,a vi jadni ste poceli da se oraganizujete ili je vojska bila vec spremna(sa sve mudzahedinima).
Ako je neka zemlja otvorena za sve strane to je onda ova nasa namucena Srbija.
Pa one proklete zenturace iz Srebrenice dolaze u sred Beograda mitinguju,sa bi bilo sa Srbskim majkama da dodju u Sarajevo da nesto traze,itd.
Nas idiot od Predsednika Tadic dolazi u Potocare,a samo sutradan u Bratuncu nikog od vasih nije bilo.
Zasto???
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Dutch
vidim da nema smisla sa tobom voditi ikakvu diskusiju. smijesni su ti argumenti: zato sto je neki pjano pucao na nekoj svadbi trba poceti rat Smile to je smijesna mitologije.
Sto se tice srebrenice i ja sam iz srebrenice zalosno je cuti takve rijeci nadam se za srbiju da ima vise pametnijih ljudi jer ako je vecina kao ti onda ce ta zemlja totalno propasti.
ovo je zadnji odgovor za tebe jer vidim da nisi u stanju da reflektiras po tome nemam interesa da vodim dalje diskusiju sa tobom.
Ako ti trba psiholoska pomoc dacu ti moju email adresu cak cu te dovesti i do japana na terapiju

Pozdrav iz Nerime zelim ti malo pameti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Tako je treba mi psiholoska pomoc posle gledanja onih slika ubejnih Srba iz Bratunca i Srebrenice i onih scena srusenih Srbskih kuca koje sam video prosle godine tamo.
Trebao mi je psihijatar i lekar opste prakse da mi pomogne tamo na groblju u Bratuncu kad sam video hiljadu ljudi koji placu za svojim najmilijim soje su Neser i tvoji zemljaci masakrirali.Ali Bogu hvala da sam izdrzao kada su majke zaplakale za decicom od 2-10 koje su tvoji zemljaci ubili.

Sto se tice svatova niko tu nije bio pijan vec grupa balija je napala Srbe na svadbi,a po tome se vidi da si neupucena cim ne znas za taj bitan dogadjaj.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

"ako ne pokusas, 100% neces uspeti!"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k700i
SFRJ?e aj, procitaj malo istoriju  pa iznosi zakljucke!
Kraljevina Jugosalvija je "prerasla" u SFRJ!A koliko sam upucen,Kraljevina SRBA,HRVATA I SLOVENACA!
Jeste li vi bili konstituivan narod?Reci!! ,ajde?
Gde su tu muslimani?Sta oces da kazes?Da LIKA i Republika srpska krajina nisu Srpske zemlje?

Pa i sam Alija je hteo da Bosna uzme samo onaj deo gde su Muslimani!Ali je zapad rekao:zasto samo deo? uzmite im sve!
I sta oces da kazes?Da je Republika Srpska bosanska zemlja!?

Pa odakle ste dosli muslimani jedni!jel muslimanska vera nastala na Balkanu?
Dosli ste svi iz Turske na nasu zemlju gde smo mi vec ziveli stotinama godina pre vas!

Toliko sam iznerviran Smile !!!
ajde budi iskrena i reci da li je 8000 muslimana ubijeno u Srebrenici?
ja nikad necu reci da je to trebalo da se desi,i osudjujem Zlocince!!!

a sta je sa mudzhedinima?oni su branili svoja ognjista?
ma daj bre,mi smo nacionalisti sto volimo svoju zemljiu?..ne mogu...da se opet ne ponavljam!
a ti ne volis bosnu?ne volis svoj narod?ne volis svoje poreklo?ti nisi nacionalista!!!????
ti si bre sovinista!svaka druga rec ti je puna mrznje prema Srbima!
I sta koji **** vise kenjas o toj tvojoj LIJEPOJ BOSNI!imas druge teme na ovom forumu koje su "specijalizovane za fenomen :"Srbija je kriva za rat"
a ostavi nas koje interesuje tema "u stroj Srbijo" da bar dve poruke razmenimo bez tvog ubacivanja!
Imas moj blagoslov da odes i pricas po svetu kavi su Srbi,a vreme ce pokazati ko je bio u pravu!
i ako si otisla u Japan da zaboravis sve ovo sranje sto ti se desavalo nemoj vise da dolazis na ovaj forum!

PS: nisi ni jednom odgovorila na direktno pitanje,vec si odmah pocela da siris "tvoju propagandu"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Citat
PS:A ko ne voli Srbiju i ne pamti sta su preci ucinili za nju,mars napolje,nek nadje bolje?

а сви који овако размишљају нека се терају у лепу пизду материну. Србија није само ваша отаџбина и одакле вама право да одређујете ко је добар а ко лош србин; и шта је то добро што су националсти донели Србији осим потпуне изолације, беде, губитка територија и "људских ресурса"? И доста ми је више свих вас који упирете прстом у мене и остале србе који одбијају да размишљају на ваш начин. Ја сам за Србију два пута ишао у рат и још понешто...; а то што перем зубе редовно и што се редовно туширам, размишљам својом главом ме не чини мање Србином од свих вас.
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 22:45:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.347 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.