Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 05:46:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U stroj Srbijo!  (Pročitano 25535 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa,da li je istina ili ne,ali je verodostojnije nego obicne izjave vasih politicara koji mazu oci poluobavestenom narodu,koji se oslanja samo na ono sto cuju na nacionalnoj televiziji.
Necu se raspravljati sa tobom koliko je bilo Srba u "Lori",a ni za ostala podrucja,jer ce,bez obzira sto se tebi to ne svidja,pre ili kasnije,stvari i cinjenice doci na svoje.A,tada ces videti da sam bila u pravu.
Sto se tice priznavanja vase nezavisnosti-rat ste poceli pre toga-1991.,ali necu ti ja objasnjavati,niti te edukovati o nelegitimnom otcepljenju u odnosu na Ustav do 1991.
Zivot je dug,imaces vremena da se informises,…
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
A sto se vi prepirete sa nekim ko nema dve u glavi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Ko se prepire?

To je samo mala demonstracija moci.. Smile

Medjutim, meni je fascinantna jedna cinjenica.. gledala sam pre neku emisiju na HTV pre par meseci u kojoj se iznosi podatak da u Hrvatskoj ima 10.000 vise muskaraca u dobi izmedju 35 i 45 godina nego zena... Ako se uzme da su to vojno sposobni muskarci i da su to oni koji su trebali da ginu u ratovima pre 10 godina, postavlja se pitanje kolike su stvarno bile hrvatske zrtve?  Smile
Ispada da su zene nosile pusku, ratovale i ginule posto je evidentan manjak zena...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Ali bice ih vise,ona rediteljka nas optuzi da smo silovali vise od 20 000 zena,tako da im je svetla buducnost,nece znati za belu kugu  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Svako silovanje je tragedija... individualno ili kolektivno.. bez obzira ko je pocinilac..
Ali sam brojka je, u najmanju ruku, smesna i politicki konstruisana...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Znas moj stav o silovateljima tako da...   Frisko107
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
Zastava hr.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ali bice ih vise,ona rediteljka nas optuzi da smo silovali vise od 20 000 zena,tako da im je svetla buducnost,nece znati za belu kugu  Smile

Neznam koji je dio tu smješan pa čak i ako ih je bilo samo 2 bilo hrvatice ili srbkinje to su nečije majke, sestre, kćeri.
IP sačuvana
social share
E moj druže Beogradski...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni nikad ne bi palo na pamet da omalovazavam ma cije zrtve, ovog ili onog naroda, niti omalovazavam to da se poslednji rat vodio na hrvatskom tlu, jedino mi smeta to sto postavljas stvari tako crno-belo kao jedna suverena drzava napala drugu, kao Srbija napala Hrvatsku, to je kao ono kad je Nemacka napala Poljsku 1939, jeste djavola zato sto je nemacko-poljska granica bila utvrdjena hiljadu puta, dok srpsko-hrvatska administrativna granica nikad nije postojala do kraja zadnjeg sukoba, postojala je granica Otomanskog i Austrijskog carstva, kasnije granica Srbije i Austro-Ugarske, pa prva i druga Jugoslavija i sad odjedanput Srbi agresori, nije bilo nikakve agresije medju narodima nego sukoba u koje su narodi bili uvuceni, sto se mene tice srpski narod koji zivi u Hrvatskoj nikad ne moze biti isto kao i albanski koji zivi na Kosovu, jer se srpski narod i izborio i zasluzio svoje mesto na hrvatskom tlu jos od 15-16 veka-stoljeca, dok u albanskom slucaju ne postoji nista osim autonomije iz stare Jugoslavije kapiras? A sto se tice toga ko je bio najveca zrtva znaj da su to ipak bili Srbi jer je Srbija u I svetskom ratu izgubila 28% svog stanovnistva, sto medju vojnicima sto medju civilima, NDH necu ni da pominjem tek to je jad i cemer pogotovo kad znamo da je 1938 Srba u Hrvatskoj bili 1 836 000, dok ih je pre zadnjeg rata bilo 626 000, sada ih najverovatnije nema ni 200 000, pa ti sad vidi ko je najveca zrtva, ove brojke veruj mi nisu iz knjige nekog ludog srpskog soviniste nego iz "Opce Enciklopedije" Miroslava Krleze. Osim toga i Srbi i Hrvati su previse mali narodi da bi odlucivali o svojoj sudbini na presudan nacin, oni uticu ali ne presudno. Ja posmatram te stvari ciste i hladne glave, razumes? Sta mislis da je to tek tako, Sabor ili Skupstina odlucila ovo ili ono i to se sprovodi, bez odobravanja stranih sila, previse naivno. Peace & Respect Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni nikad ne bi palo na pamet da omalovazavam ma cije zrtve, ovog ili onog naroda, niti omalovazavam to da se poslednji rat vodio na hrvatskom tlu, jedino mi smeta to sto postavljas stvari tako crno-belo kao jedna suverena drzava napala drugu, kao Srbija napala Hrvatsku, to je kao ono kad je Nemacka napala Poljsku 1939, jeste djavola zato sto je nemacko-poljska granica bila utvrdjena hiljadu puta, dok srpsko-hrvatska administrativna granica nikad nije postojala do kraja zadnjeg sukoba, postojala je granica Otomanskog i Austrijskog carstva, kasnije granica Srbije i Austro-Ugarske, pa prva i druga Jugoslavija i sad odjedanput Srbi agresori, nije bilo nikakve agresije medju narodima nego sukoba u koje su narodi bili uvuceni, sto se mene tice srpski narod koji zivi u Hrvatskoj nikad ne moze biti isto kao i albanski koji zivi na Kosovu, jer se srpski narod i izborio i zasluzio svoje mesto na hrvatskom tlu jos od 15-16 veka-stoljeca, dok u albanskom slucaju ne postoji nista osim autonomije iz stare Jugoslavije kapiras? A sto se tice toga ko je bio najveca zrtva znaj da su to ipak bili Srbi jer je Srbija u I svetskom ratu izgubila 28% svog stanovnistva, sto medju vojnicima sto medju civilima, NDH necu ni da pominjem tek to je jad i cemer pogotovo kad znamo da je 1938 Srba u Hrvatskoj bili 1 836 000, dok ih je pre zadnjeg rata bilo 626 000, sada ih najverovatnije nema ni 200 000, pa ti sad vidi ko je najveca zrtva, ove brojke veruj mi nisu iz knjige nekog ludog srpskog soviniste nego iz "Opce Enciklopedije" Miroslava Krleze. Osim toga i Srbi i Hrvati su previse mali narodi da bi odlucivali o svojoj sudbini na presudan nacin, oni uticu ali ne presudno. Ja posmatram te stvari ciste i hladne glave, razumes? Sta mislis da je to tek tako, Sabor ili Skupstina odlucila ovo ili ono i to se sprovodi, bez odobravanja stranih sila, previse naivno. Peace & Respect Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

"ako ne pokusas, 100% neces uspeti!"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k700i
Anea?samim pogledom na tu sliku ispod tvog imena,zakljucujem da zivis u bajkama!
Drzava kojom vladaju strumfovi,vini PU....i ostali...San svake devojcice!
No,vratimo se u reality....
Ja sam Srbin,nacionalista-sta to znaci-volim svoju otadzbinu,patriota sam ali ne ponizavam druge narode(nisam sovinista!)!
e sad,moj predlog je:
Pre cu ziveti van EU sa Kosovom u Srbiji!kao 70% stanovnika!
1.pregovori sa siptarima(nemojmo ih nazivati albancima,jer takvi zive u Albaniji!) treba da
se nastave i da se trazi podela Kosova!jeste,neki ce reci da sam izdajica,ali da bi lakse shvatili zasto,nek kupe "KOSOVO" od Cosica.
2.Ako nece podelu,a dobiju nezavisnost,onda proglasavamo okupirani deo teritorije po ugledu na Irsku ili neku drugu drzavu,i odrzavamo status KVO!A u narednom periodu vrsimo pritisak na EU da ce se to isto desiti i drugde u svetu,i
direktno i otvoreno reci ,da cemo PODRZATI bracu Srbe u RS ako odluce da se prijedine Srbiji!i onda nam niko ne moze osporiti  pripajanje Srbiji,Srpskog dela teritorije BIH gde zive Srbi!.
3.A ako ova vlast uspe da zadrzi Kosovo,onda necu vise glasati za Radikale!(a necu ni za vlast  Smile).
4.Ako dodje do rata onda cu uzeti pusku u ruke i oticicu u rat,a devojka/zena moze da me ceka ili nek se nosi u 3 l*pe! Smile
da preformulisem:Ako je imalo patriota cekace me,u suprotnom ostace joj gomila izdajica(i jesi!!! izdajica si ako neces u rat,dokazano kroz istoriju!),ratnih profitera,losih politicara,narkomana, pa nek se uda!

a ako cu poginuti(pu daleko bilo):" bolje umreti kao heroj nego ziveti kao kukavica!(poruka Mladicu!)
Mnogi su dali zivote za ovu zemlju,to ne smemo zaboraviti!NIKAD!Nisu dali pogresnoj ideologiji!Dali su zivot za Srbiju!
Nisu isli zbog Milosevica,Karadzica ili nekog treceg!Dali su zivot za Srbe i Srbiju!
Mislite da su Nemci ratovali za Hitlera?Mislite li da je bilo ko dao zivot zbog vodje\predsednika\kralja?oni dodju i odu,
a drzava ostaje!!!!!
A vi zene ne mesajte se u politiku i u vojsku! Smile(6000 godina se znao vas polozaj,mislite da ce te sad promeniti nesto?)

JA se unapred izvinjavam ako sam nekome povredio osecanja ovim tekstom,ali sam morao reci ono sto mislim,i ako
sam pisao malo ne povezano....reci same naviru...
Ako administrator smatra sam vredjao nekog/sirio versku i nacionalnu mrznju/diskriminisao suprotan pol,moze slobodno da me izbaci!(a ako bude tako,onda je ovaj forum doziveo propast....)

I zapamtite ove moje reci: [i]"Kosovo ce pre biti Srpsko, nego u Evropskoj Uniji!"[/i]

pozdrav:Dusan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 05:46:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.