Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:47:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U stroj Srbijo!  (Pročitano 25791 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dusane ti si jos najpametniji i najposteniji na ovom forumu.Bila bi stvarno velika propast da te izbace.A sto se zena tice nisi me uvredio jer ljude delim na dobre i lose,na pametne i glupe i sto je najbitnije delim tvoje misljene!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Dule & Gaga, jos jedan Burek brak...Dok on ratuje ona ga ceka...Sala mala  Smile Smile Smile
Ja se samo ne slazem sa ratovanjem po svaku cenu, tj. ako vidis da ne mozes da pobedis onda bolje cuti i trpi, cuvaj glavu, spremaj se i cekaj povoljan trenutak, pa se onda najebi keve svima...Ovako ici u rat i poginuti za dzabe, a da Kosmet bude svejedno nezavisan, stvarno ne vidim svrhu...?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 17
@blindman
Imam osjecaj da ti isto zivis u nekim bajkama kao prvo:
Citat:
2.Ako nece podelu,a dobiju nezavisnost,onda proglasavamo okupirani deo teritorije po ugledu na Irsku ili neku drugu drzavu,i odrzavamo status KVO!A u narednom periodu vrsimo pritisak na EU da ce se to isto desiti i drugde u svetu,i
direktno i otvoreno reci ,da cemo PODRZATI bracu Srbe u RS ako odluce da se prijedine Srbiji!i onda nam niko ne moze osporiti  pripajanje Srbiji,Srpskog dela teritorije BIH gde zive Srbi!.
vrlo smijesno cista utopija. sta ti mislis ko se to srbije boji? sta ti mislis u kojoj se poziciji srbija nalazi da moze zahtijevati od zapadnih sila? zar ne vidis kakv je image srbije? da budemo realisticni odakle srbiji novac da financira taj rat? mozda od crnogorske turistike?  Smile nece je uskoro biti znaci prioritet bi ti trebao biti zivotni obstanak a ne teritorialni identitet.

Drugo:
Citat:Mnogi su dali zivote za ovu zemlju,to ne smemo zaboraviti!NIKAD!Nisu dali pogresnoj ideologiji!Dali su zivot za Srbiju!
Nisu isli zbog Milosevica,Karadzica ili nekog treceg!Dali su zivot za Srbe i Srbiju!
Tumacim ove rijeci ovako posto sam iz bosne : Srbi iz srbije su mi oca pred mojim ocima ubili za srbiju. To znaci treba da mrzim sve srbe zato sto je jedan cetnik ili zivotinja to uradio.Po tvojoj teoriji je ta zivotinja to uradila za srbiju i sve srbe a ne zato sto je bio glup i vjerovao u miloseviceve ili karadziceve ideale.

zalosno je da se niko ovdje ne buni zbog ove ideoloije. zar vam je svejedno da se pise da su svi zlocini pocinjeni u vase ime? Za sve srbe i srbiju kao sto ovaj idiot blindman propagira?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

"ako ne pokusas, 100% neces uspeti!"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k700i
Nerima?!
Prvo:ISKRENO -jako mi je zao tvog oca i ostalih hiljada neduznih Srba, Muslimana i Hrvata.
-Ti ljudi koji su to pocinili treba da odgovaraju..... Ja, niti iko normalan ne bezi od toga da im se treba suditi!
-A "Curko" jedna, te "zivotinje" to sigurno nisu uradili za Srbiju i Srbe!To su kriminalci i maloumni ljudi!a bilo je takvih na obe strane i to ne mozes da poreknes!!!

Drugo:Kakva bre ideologija?o cemu ti pricas!!!?ja govorim moguca resenja!nikog ne teram u rat!
Ja uopste ne podrzavam ideologiju Milosevica!....A necemo o tome ko je zapoceo rat u Jugoslaviji!

Trece:Ja nisam milsio da treba, da cim proglase nezavisnost(a dace Bog da nece) idemo u rat!
Time,tada i sa ovakvim stanjem se nece nista postici!A to ne bi ni Radikali ucinili.(ma koliko to zvucalo neverovatno.)

Nemoj da se mesas,jer ocigledno ne zelis da vidis dalje od:Srbi su mi ublio oca,svi Srbi su krivi!!!!
A izvuci neke zakljucke iz price:"Nije svaki Nemac nacista!"

Ako ima neko nesto pameto da kaze.....dosta mi je ovih ubedjenih Demokrata(dece cveca)
 i cistokrvnih Ratnika!
Da cujemo ljude koji su umereni,tolerantni, koji izvlace zakljucje na realnim osnovama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k700i
Treba da se zapitamo sta nama znaci Kosovo?
Mi Srbi smo samo slozni samo kad su svi protiv nas!
Ako vidimo da nema povratka Kosova u Srbiju:
Izgubili smo celog u ratu '99,uzmimo sad bar onaj deo koji mozemo!ako treba uzeti sever Kosova gde su Srbi ,puskom,ja ne bezim od nje!Sta ako siptari uzmu celo?Mislite da ce ostatak Srba ostati da zivi dole?
I vrlo jasno i precizno se mora predociti medjunarodnoj zajednici,da nece biti mira dok su Srpski zivoti u pitanju!
Drugi deo cemo vec jednom povratiti!Za 5 , 50 , 500 godina!
Srbija ce do tad uci u EU!A onda cemo razgovarati o ulasku tog dela Kosova i Albanije u EU!(imacemo i mi pravo na neki uslov)
A izmedju toga treba raditi na tome da se Republika Srpska pripoji Srbiji!i to sa argumentima!
I neka neko kaze zasto ne bi RS bila Srbija?Zato sto tamo zive Srbi?Zato sto je Srpska zemlja?

PS:A ko ne voli Srbiju i ne pamti sta su preci ucinili za nju,mars napolje,nek nadje bolje!Sta smo mi,ludi sto volimo Srbiju?Blesavi sto ne zelimo da zaboravimo odakle smo potekli?Sto branimo svoj nacionalni identitet?
Da se to pricalo na televiziji svaki dan,i devedesetih i sad bi bili ponosni sto smo Srbi!A Kosovo bi bila Svetinja!
i ne bi bilo para ni bogatstva da promenimo misljenje.,,,,,
A jos jedna rima:
"Na Kosovu pravoslavne svece NIKO,NIKAD ugasiti nece,
dok je Srba i KOSOVA bice,jos radjaju majke Obilice!"

i jedna opevana pred boj na Kosovu:
"   Ko ne dodje
  u boj na Kosovo,
     od ruke mu
    nista ne rodilo,
        ne imao
   od srca poroda,
     rdjom kapo
dok mu je koljena!"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@blindman
1.to sto ste vi naveli da je rat voden za srbiju to je vasa teza a ne moja iz sledeceg citat:Mislite da su Nemci ratovali za Hitlera?Mislite li da je bilo ko dao zivot zbog vodje\predsednika\kralja?oni dodju i odu,a drzava ostaje!!!!!
2.citat:ocigledno ne zelis da vidis dalje od:Srbi su mi ublio oca,svi Srbi su krivi!!!!
ja nebih bila na ovom forumu da nemam nade za ljudska bica ili da imam mrznju protiv svih srba!!!!
3. Jel vi uopste znate sta je rat? ako mislite da je bombardovanje srbije bio rat onda nemate pojima ocemu govorite. Govorite o ubijanju ljudi a to vam je po vasem "moguce resenje stanja"
4.citat:Da cujemo ljude koji su umereni,tolerantni, koji izvlace zakljucje na realnim osnovama
umjereni i tolerantni ljudi ta dva atributa se uopste ne slazu sa vasim "resenjem stanja"
5.citat:nikog ne teram u rat!
 totalna laz propagirate samo rat Citat:"   Ko ne dodje
  u boj na Kosovo,
     od ruke mu
    nista ne rodilo,
        ne imao
   od srca poroda,
     rdjom kapo
dok mu je koljena!"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k700i
Nerima,tebi je rat popio mozak!Ti i dalje ne zelis da vidis sustinu mog pisma!
Srbi su ratovali u Bosni i Hrvatskoj,ne za Srbiju(jer je Srbija i tad postojala) nego zbog napadnutog Srpskog stanovnistva od vas Balija i Ustasa  koji ste hteli da gradite svoje drzave na nasoj zemlji, proterivajuci i ubijajuci nas narod!!!Sta su trebali?Sami da se brane,da cekaju da im dodjete do vrata?i sta onda?u logore?kur** moj u logore,ubijali ste Srbe kao stoku!I sta onda?Sta kad nekome ubiju sve koje je poznavao?Do ostane normalan?Uzme i sveti se!(Ja licno ne podrzavam takav stav)
I sta oces da kazes?Alija je bio pravi politicar i vodja?Tudjman isto?A samo je Sloba bio gad?
Molim te postedi me tvojih glupih komentara i ili komentarisi u temi koja je predvidjena za "Bratstvo-Jedinstvo"!
I potrazi savet lekara,posto si ocigledno zarazena sindromom "Srbi su izazvali rat,Srbi pozivaju u rat!"
Re na 5 citat:
Ako nisi shvatila sustinu mog izlaganja,da ti ponovim u kratkim crtama:
Taj stih je pred boj na Kosovu,i hteo sam da stvorim paralelu sa tadasnijim mentalitetom ljudi i sadasnjim!
Da shvate ljudi sta je tada znacilo Kosovo Srbiji i Sta im danas znaci!
I koji se ti djavo mesas u unutrasnje probleme Srbije?
Molim te objasni tvoje vidjenje resenja za Kosovo?
Vi i onako nemate na osnovu necega da formirate nacionalni identitet i zato i ne znas sta Srbinu znaci Kosovo!
I jos sam se setio necega,ko govori o ubijanju ljudi?Jesam li ja rekao da treba ubiti nekoga? Smile
Mada bi ih trebalo sve sto nemaju pasos i drzavljanstvo Kosovsko proterati!
A ima ih ko govana!I sta sad?Jel to nehumano?Sta rade evropljani ili amerikanci sa emigrantima!?
proteruju ih!
I zasto bi neki Siptari bili u policiji i vojsci u Srpskim delovima Kosova?
Sta oni ce kao da ih cuvaju?Ma daj,ti bre zivis u BAJKAMA!
Zasto ne bi Srbi bili u policiji na Kosovu?ili Vojsci?
Hoce to biti rat,ako Srbi nose oruzje?
Nemoj vise da odgovaras glupim zakljuccima jer ti ni jedan ne pije vodu!

I kao sto rekoh,zene nek izbegavaju odgovore jer njhova resenja  postoje samo u bajkama(mada bi se i na bajke zalile sto i tamo ima nasilja)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Apple 15
a, jel vi znate da pricate bez uvreda, ili ja odmah ovo da lokujem...

ko je dosao da provocira... logout je gore...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovde se jasno vidi da je ova siptarka dosla da provocira ili sta je vec.Merima je siptarsko ime to znam. Samo vas posmatram ,nije mi jasno da odmah skacete kad jedan Srpski patriota kaze sta misli,a kad ovi sipci ,uje i drugi pljuju po nama onda jih pustate.Pocinjem da verujem da i vi radite za neku ne vladinu organizaciju.Ej bre ovo je Srpski nacionalisticki forum i neka tako ostane ili menjajte ime i teme!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
Koji deo prethodne recenice nisi razumeo?

Hocete da se pickarate po nacionalnoj osnovi, postoje privatne poruke i email, icq, msn, irc... ne zanima me...
Pravilnik jasno kaze da je zabranjeno sirenje nacionalne, verske, rasne i druge mrznje i netpreljivosti...

toliko od mene.. pa vi radite sta hocete dok se ne pojavi admin i resi stvar... 8
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:47:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.