Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 15:18:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji raste broj neudatih žena  (Pročitano 21098 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Nije problem ni u zenama ni u muskarcima - problem je u emotivnoj nezrelosti i egoizmu. I jedni i drugi imamo cesto licne projekcije idealnih partnera, te projekcije se stalno kache i lepe na trenutne partnere ali se uvek iznova razocaravamo jer nikako da nadjemo tog idealnog. Sve dok neko ne ostane sam bez ikoga a neko opet u nesrecnom braku sa gomilom dece. Nije stvar da zene treba da spustaju kriterijume vec da kriterijumi treba da vremenom nestaju i da u vezi pocnemo da prihvatamo drugu stranu kao ososbu od krvi i mesa a ne idealnog princa na belom konju. Sa muske strane je najveci problem stav - "ja sam takav kakav sam i nema sta da se menjam" - a sad treba da se nadje neka luda koja ce da me trpi i da mi bude mama pole mame. E pa nema ni toga - zajednicki zivot je dinamicka zajednica u kojoj se svi menjamo. I kao sto je receno ranije - do srelih razlaza dolazi kada se jedna strana razvija u jednom pravcu a druga u drugom. Nista lose u tome - svako ide na svoju stranu - nema ljutnje i razocaranosti vec samo lepo zivotno iskustvo. Cim postoji razocaranost u vezi to znaci da su postojala ocekivanja a da nam niko nije dao za pravo da bilo sta ocekujemo. Tada umesto da ucimo o drugome i prilagodjavamo sebe - mi se okrecemo i odlazimo - zasto?? Pa zato sto je lakse pobeci nego boriti se. Ali to je problem svih ljudi na ovom svetu ne samu ljudi u Srbiji
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Сва ова догађања и ратови су допринели паду моралних вредности.

Ова, несрећна, генерација је расла уз говоре и демагогију ненормалних политичара.

По цео дан су, путем свих медиа, кљукани ратом, убиствима, крвљу......

Немаштина и беда су отерале клинце у свет лопова, силеџија, дроге, проституцује.....

Проћи ће још много времена док се моралне вредности не врате на, колико толико, нормалан ниво.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
@Deck
Mislim da si malo odlutao, moj kriterijum da zena ne treba da ima dlake na rukama nece vremenom da padne. Cak iako ostanem sa njom to je opet minus. Saberes sve i imas utisak o nekome. Nije to ni ego, niti nesto tako duboko-umno niti filozofski , jednostavno ne volim dlake na zenama (npr. od mene uvek glup primer) .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Ratovi su doprineli danasnjoj situaciji.Jesu sigurno!
 Sta je doprinelo Evropljanima?
 Ekonomska situacija u Srbiji je losa! Jeste!  Ima se para za kafane, automobile, krpice i nove nokte! Nema se para za pelene? Smile
 Problem je cist egoizam nezrelost Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
What did you just say?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97

Ratovi su doprineli danasnjoj situaciji.Jesu sigurno!
 Sta je doprinelo Evropljanima?
 Ekonomska situacija u Srbiji je losa! Jeste!  Ima se para za kafane, automobile, krpice i nove nokte! Nema se para za pelene? Smile
 Problem je cist egoizam nezrelost Smile

Mudro.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Slazem se sa JAnom - sto se problema o kome pricamo radi to je mnogo veci na srecnom debelom i veselom zapadu negu u unesrecenoj Srbiji. Australija (koja je mnogima zemlja iz snova) je medju prvima u broju samoubistava tinejdzera po glavi stanovnika u svetu. Ljudi su usamljeniji nego ikada i nesrecniji nego ikada. Postoji mnogo razloga socioloske prirode koji mogu do toga da dovedu ali ni jedan od njih nema veze sa siromatvom i ratom.

@YTP - ti ne volis dlake na rukama OK. No frks - nije uopste banalan primer. Probaj sebi da odgovoris ZASTO je to tako. Mozda neko drugi ne voli velike i kelmpave ushi ili male i opustene sise ili ne znam ni ja sta. Kad odgovoris na pitanje zasto, onda ce ti biti jasno o cemu sam pricao. Spoljasnost nema veze sa ljudskim prozivljavanjem emocija i procesom ucenja koji proizilazi iz toga. Kada budes prestao da vrednujes devojke po duzini dlaka na rukama mozda ces biti u stanju da to i sam iskusis.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
@YTP - ti ne volis dlake na rukama OK. No frks - nije uopste banalan primer. Probaj sebi da odgovoris ZASTO je to tako. Mozda neko drugi ne voli velike i kelmpave ushi ili male i opustene sise ili ne znam ni ja sta. Kad odgovoris na pitanje zasto, onda ce ti biti jasno o cemu sam pricao. Spoljasnost nema veze sa ljudskim prozivljavanjem emocija i procesom ucenja koji proizilazi iz toga. Kada budes prestao da vrednujes devojke po duzini dlaka na rukama mozda ces biti u stanju da to i sam iskusis.

Zato sto to govori o licnoj higijeni. Zena mora da vodi racuna o sebi, nikakav ego moj, ili slicne gluposti.
Imas jos 100 primera. Postoje realni zahtevi i oni o kojima ti pricas, one koje diktira drustvo, modni casopisi, cosmo itd.

I ne budi licemeran, ti sam nikad ne bi bio sa devojkom koja ima dlake ispod pazuha, ili ces pokusati ponovo filozofijom da nadjes lep odgovor i za to.
Ponekad se izgubis u 'visinama' .
« Poslednja izmena: 04. Okt 2006, 16:07:20 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Не знам чему толика нервоза.

@decky999

Шта си ти, да ниси астроном па да тврдиш да Давидовац није центар сунчевог система. Smile

Имам своје мишљење и бургијам по своме. Пошто је то, по теби, погрешно, по чијем ти бургијаш.

@MunkaZe

Хе, хе.

Примила си се. Познајем вас у душу.

Замисли да сам ја толика овца па да поверујем у све што ти напишеш по овим нашим зајебанцијама.

Ево, рецимо, исчитам твој профил:

Ime:     MunkaZe

Pozicija:    Poznata licnost
Datum registracije:    27-02-2006, 12:47:20
Poslednja poseta:    Danas u 06:42:10

Trenutni status
   Odsutan
Ukupno provedeno:    15 dana, 5 sati i 19 minuta.
Pol:    Zena
Zodijak:    Leo
Godine:    27
Status u vezi:    Nisam u vezi
Trazi:    
Veze:    
Visina:    175 cm
Tezina:    60 kg
Zanimanje:    graf.designer,mcsa
Zaposlenje:    Honorarno zaposlen
Obrazovanje:    Diploma fakulteta
Oblik tela:    Srednje
Boja kose:    Tamno braon
Boja ociju:    Braon
Cigarete:    Redovno
Alkohol:    U drustvu
Narkotici:    Da - Povremeno
Rasa:    Belac
Religija:    Duhovan - ne religiozan

и, као, логично закључим:

Исфрустрирана двадесетседмогодишња наркоманка коју, дефинитивно, нико неће и ако се жешће нуди за један џоинт, тако да се, у тренуцима очаја и нервног растројства, одаје алкохолу са својим алко-другарима. Smile Smile

Видиш како лако може да се погреши. Или мислиш да не грешим?

Због такве непромишљене женске брзоплетости расте број неудатих жена. Smile Smile Smile

ok. objasnio si  Smile
samo nemoj vishe da me smarash na PP-u, ne mogu da chitam toliku kolichinu gluposti i bezobrazluka ...
Dovoljno je shto ovde prochitam sve i svashta ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD

Smile Smile  i tebe

nisi jedina  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 15:18:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.