Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:27:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji raste broj neudatih žena  (Pročitano 20979 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile ma...
s obzirom da mnogi prave decu da produze prezime i da ima ko da ih pazi kad omatore,
samohrane mame mi ich ne bodu oci Smile

Oh to o "produzenju loze" je tek prica za sebe.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Oblachak

Хе, хе.

Нисам ни очекивао нагли преокрет.

Видим ја, још мало и бићу ти идол. Smile

Само још да преваспитам machakz и комплетно задовољство.

Smile Smile Smile

Bice da su simpatije obostrane Smile

Te godine otvorena je hidrocentrala Djerdap, Miki Rubiroza i Tale Surovi su se tukli na Tasu, a Bane Bumbar je zbog Goce bezuspesno pokusavao da nauci klizanje na ledu.

Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Немој у најслабију тачку - жал за младост. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Таква одлука није храброст већ лудост.

Она жели ванбрачно дете које ће имати оца.

Да ли ће имати оца. Можда на силу.

Не верујем да, нормалан, мушкарац жели ванбрачно дете.

Волео бих да чујем шта мушкарци мисле? Да ли би их усрећило ванбрачно дете?

Kada je dosao svestenik da krsti nase dete prvo pita " Jeste li vi deco vencani u crkvi?" odgovor  Smile "Ne"!

" A! to vase dete je vanbracno!"

Vidis Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

o boze...   Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
E ja bi ga vezo za stolicu pa bi mu obrijao bradu - na licinome mestu. Nisam agresivan tip ali ako neko pretera onda stvarno....
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@MunkaZe

Хе, хе.

Знаш ти, одлично да сам у праву, само немаш петљу да то јавно кажеш. Smile

На срећу човечанства нису све женке као ти, има их и неисфолираних, нормалних. Smile

Видим ја, остаћеш и ти бабадевојка. Smile Smile

To je tvoje chovechanstvo i svet koji si ti sam izgradio za sebe i bash ti lepo u njemu, nemash zamerki ...
Jasno nam je vec svima shta po tebi podrazumeva pojam "babadevojka" to si vec izlozhio ,tako milosrdno od tebe nema shta ... al' vidish poenta priche je da bi nekim zhenama veca satisfakcija bila da ostanu te iste "babadevojke" ,ako sve ostale kombinacije podrazumevaju zhivot u zajednici koja te ne ispunjava i na neki nachin te ogranichava u mnogim stvarima...u napredovanju, u ljubavi, u stavovima, neostvarenim snovima, tezhnjama, zajednichkom radu, ispoljavanju sebe na nachine na koje drushtvo nagnava jednu normalnu osobu da napreduje i usavrshava se u cilju zadovoljenja svog sopstvenog bivstvovanja ... ali ti to ne bi znao, jer je za tebe pojam drushtvo, socioloshki pojam u okvirima Balkanskog zadrtog mushkarchine za koga su i momeniti koriscenja svega ostalog pored sapuna i peshkira gubljenje na sopstvenoj macho-kvazi-mushkosti ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Pitanje je - da ti naidjes na onog , pravog, i da te zaprosi, verovatno bi pristala jer je zaista svejedno, samo dok ste zajedno .  O:)

« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 20:51:15 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
da naidjem na osobu koja mi po svim bitnim pitanjima odgovara, ispunjava me i chini me srecnom, onu osobu uz koju sebe vidim i za 50 godina verovatno bih se i udala za njega ako bi insistirao na braku i na papiru, mada mi se stav ne bi promenio vezan za sve shto sam gore napomenula ... brak je priznata zajednica dvoje ljudi i meni to priznanje ne znachi apsolutno nishta, sem shto bih se prezivala drugachije. Da li mi taj potpis na papiru uliva sigurnost ? Ne, ne uliva mi nishta vishe nego shto sam sigurna u nas i ovako bez papira. Da li mi taj papiri obecava da ce me druga strana vechno voleti i podrzavati i poshtovati? Ne , ne osigurava mi ni to. Da li cu ja biti srecnija ako potpishem papir? Ne necu biti nishta vishe srecnija nego shto sam srecna u vezi pored te neke osobe. Da li sam ja potpunija osoba ako se udam? Ne nisam nishta potpunija niti samu sebe gledam na drugachiji nachin, ja sam sad gospodja tamo nekog choveka i zapljunuta sam, jel to? Da li je bitan brak radi dece koja su mozhda u planu? To je vec diskutabilno. Ako pochne da se razmislja o deci, pocecu i da razmisljam o braku, to mi je jedina chinjenica vezana za brak za koju smatram da je potrebna, samo iz razloga shto sam dete venchanih roditelja koji su i dan danas zajedno i smatram da deca treba da odrastaju medju supruzhnicima.To je vec neko moje suludo razmisljanje i iskreno ni samam ne umem da ga objasnim verovatno zato shto je subjektivno i zasnovano na sopstvenom iskustvu. Naravno, ako ne postoji druga strana koja bi podrzala rodjenje deteta, ne libim se da dete podizhem sama, ljubav prema deci je neshto shto nosim u sebi vec jako jako dugo i generalno gledano uopshte mi ne bi predstavljalo nikakav problem da dete odgajam sama , ako ne bih imala podrshku druge strane, iako sam misljenja da deca treba da odrastaju uz oca, bili roditelji venchani ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Јеби га.

Док ја искрено и поштено, оне се фолирају. Smile

Живо ме занима, шта вас то тера да овде причате (пишете) једно, а мислите друго. Smile

Да ли је то страх од сурове истине или је проблем двоструке личности. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:27:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.