Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 12:06:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji raste broj neudatih žena  (Pročitano 20952 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
blago tebi ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ja se ponekad pitam da li postoji neka cudna nadnaravna i coveku i nauci nepoznata sila koja svojim cudesnim dejstvom odrzava egzistenciju naseg dragog Davidovca.

Choveche jesi li ti svestan da si prirodni fenomen koji savija prostorno-vremenski kontinuum oko sebe.

Apsolutno sam fasciniran.  Smile

Devojka ti iznese dushu na tanjir - ocigledno pokrenuta licnim iskustvom - a ti brate burgijas li burgijas po svome.

Samo da te podsetim - u centru suncevog sistema nisi ti nego Sunce i malo si poceo da nam ga zaklanjas sa tvojim ego-manijackim stavovima.  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ma to je Fora ...  Smile
ego-manijak my ass ... hahahaha pa njima treba skinuti kapu ...
ovo je klasichan primerak foliranta ... spuc'o sam xy godina u dupe i nishta nisam postigo (to smo zakljuchili iz njegovog frustrirajuceg/srceparajuceg/teche mi nevidljiva suza shto nemam chak ni chamac posta), pa poshto je situacija takva, onda cu bar na forumu da postujem kvazi/ego/macho/bljutavo-shovinistichke postove i pokusacu da delujem na raju onako , kako bih rekla, svestrano, sveznajuce i iskusno, sa primesama Balkanshtine koja nam se vec svima popela na kur** jer nije nishta drugo do ispoljavanje palanachkog mentaliteta, vrste u izumiranju koja ce, hvala nebesima, jednog dana ipak izumreti i osloboditi normalne ljude slushanja idiotluka koji su nestali sa lica zemlje u svim normalnim zemljama josh poodavno...ali ova Srbija beshe vazda pogodno tlo za kojekakve mizerije, mediokre i zavrzane raznoraznih profila ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Не знам чему толика нервоза.

@decky999

Шта си ти, да ниси астроном па да тврдиш да Давидовац није центар сунчевог система. Smile

Имам своје мишљење и бургијам по своме. Пошто је то, по теби, погрешно, по чијем ти бургијаш.

@MunkaZe

Хе, хе.

Примила си се. Познајем вас у душу.

Замисли да сам ја толика овца па да поверујем у све што ти напишеш по овим нашим зајебанцијама.

Ево, рецимо, исчитам твој профил:

Ime:     MunkaZe

Pozicija:    Poznata licnost
Datum registracije:    27-02-2006, 12:47:20
Poslednja poseta:    Danas u 06:42:10

Trenutni status
   Odsutan
Ukupno provedeno:    15 dana, 5 sati i 19 minuta.
Pol:    Zena
Zodijak:    Leo
Godine:    27
Status u vezi:    Nisam u vezi
Trazi:    
Veze:    
Visina:    175 cm
Tezina:    60 kg
Zanimanje:    graf.designer,mcsa
Zaposlenje:    Honorarno zaposlen
Obrazovanje:    Diploma fakulteta
Oblik tela:    Srednje
Boja kose:    Tamno braon
Boja ociju:    Braon
Cigarete:    Redovno
Alkohol:    U drustvu
Narkotici:    Da - Povremeno
Rasa:    Belac
Religija:    Duhovan - ne religiozan

и, као, логично закључим:

Исфрустрирана двадесетседмогодишња наркоманка коју, дефинитивно, нико неће и ако се жешће нуди за један џоинт, тако да се, у тренуцима очаја и нервног растројства, одаје алкохолу са својим алко-другарима. Smile Smile

Видиш како лако може да се погреши. Или мислиш да не грешим?

Због такве непромишљене женске брзоплетости расте број неудатих жена. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2006, 10:07:28 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Pa nisam astronom ali sam igrom slucaja veoma blizak njima.

Nije stvar prijatelju burgijanja ili ne - nego je stvar da uvidis i prihvatis kada je neko ozbiljan a kada se zeza. Ponekad ljudi iznose veoma emotivno svoje stavove prema zivotu i o zivotu na ovim diskusijama i tako ih treba i shvatiti i postovati. Sa druge strane kad se zezamo onda se zeamo i sve je super. Medjutim smesno mi je da ti to ja pricam jer si to trebao sam da naucis negde na zavrstku srednje skole. Ako smatras da je zajebancija necije emotivno iskustvo onda je to nista drugo nego bezobrazlik i nepostovanje sagovornika.

I ko sto sam ti rekao jednom - da imas 13 godina sve bi ti bilo oprosteno - a posto nemas onda je to samo tuzno.

I ovo sto sam napisao nije zajebancija  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Опет скрећеш са теме. Smile

Зашто мислиш да - када неко плаче треба сви да плачемо са њим? Smile

Зашто мислиш да сви треба да размишљамо као ти? Smile

Зашто мислиш да кроз шалу и зезање не могу да се кажу озбиљне ствари? Smile

Зашто мислиш.......

Нисмо клонови и нормално је да различито размишљамо.

Када сви ово схватимо и почнемо да разумемо једни друге, више ћемо се дружити тако да ћемо дати свој допринос да се смањи број неудатих жена (ово због off-а) Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 

nego... pricala ja juce sa nekim ljudima (muskog roda) na ovu temu, prepricavala napisano i sl.
jednodusan i jednoglasan komentar je bio 'paa... trebaju (zene) da snize malo kriterijume'  Smile

ako se vratimo na tekst teme, videcemo da je razmatrano i to da li mozda zene previse ocekuju i traze, jer taj 'trend'
neudatih devojaka/ zena nije samo kod nas, vec je svetskih razmera...
da li zene traze idealno? coveka po PS-u, a bez ljudskih mana?
kojim se to kriterijumima vode, pa im ni jedan ne valja?
ili se ljudi 30+ plus teze zaljubljuju, a gde nema zaljubljenosti, nema ni idealizacije, pa samim tim nema ni 'savrsenog'

Smile
ajmo malo u tom pravcu...
a isti problem imaju i muskarci, sve je vise nezenja iliti samaca- dal' zato sto ih devojke ne biraju ili i oni mnogo merkaju a ne ulazu sebe...
zasto je to sve tako u vremenu danasnjem, sta mislite  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
dosta off-a
dda se vratimo na temu Wink
(Macka me pretece Smiley)

decky999, kako si ti skrenuo u isti ovom prilikom, povedi malko racuna Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Е, сада ће Давидовац да да прави одговор на ово питање.

Овога пута озбиљно.

Последњих двадесетак година у Србији се рађа већи број цурица од дечака.

Сви ови ратови, који су нам се догодили последњих петнаестак година, однели су много више мушких него женских живота.

Простом математиком долази се до резултата да на нашим просторима има много више женки од мужјака.

Када на све ово додамо чињеницу драстичног пада стандарда у последњих 15-16 година, што, свакако, утиче на одлуку о заснивању  брачне заједнице и стварања потомства, јасно је зашто расте број неудатих жена, пад наталитета и, како неко већ каза, неожењених мушкараца.

Јеботе, ни сам нисам веровао да могу да будем оволико озбиљан. Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2006, 11:47:26 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na sve to treba dodati da su morlane vrednosti katastrofalno otisle u nepovrat. Tu i tamo se pojavi po neki zalutali romantik, ali se ipak sve svodi na "upadaj u kolica da te otfuram kuci".
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 12:06:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.