Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:56:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji raste broj neudatih žena  (Pročitano 20963 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
razvedeni roditelji se vrlo cesto prepucavaju, neretko i preko dece/deteta, to je jace od njih  Smile
ne mora to biti dramaticno, ali jako se dobro oseti

To su mentalno nezreli ljudi i nazalost takvi imaju decu , pre nego vi mentalno zreli.
Kako civilzacija napreduje, edukacija u skolama , sve je dopirnelo upravo tome-duhovnoj i mentalnoj zrelosti tako da  iz mog ugla satvari danas dobro izgledaju. naravno izuzev izpoacene Gay populacije(tu ne ubrajam ljude sa hormonskim poremecajima).

previse nesrecnih ljudi na ovom svetu upravo zbog tih trauma iz detinjtva i mentalno nezrelih pa cak i bolesnih roditelja.
neke su me sudbine toliko potresle da bi cak pssssssttt nemojte nikom da kazete "zabranila nekim ljudima da imaju decu" oni koji su me shvatili uporedili su me sa Hiterom. Naravno to jeste ugrozavanje slobodne volje , nemam pravo nikome da zabranim nista.
kad se setim onog koji je zbog bolesnog oca izvarsio samoubistvo

Smile

ili onih koji zivot provode u strahu , zbog prevelikog autoriteta Smile

ili onih ma skroz blokiranih jer nikad nisu osetili roditeljsku ljubav Smile

I tako te projekcije idu jedna na drugu. Smile
tesko je leciti treba spreciti.

A ono sto se tice samohranih majki, slazem se i sa tobom i sa Davidovcem.
Nazalost se puno pre svega Pametnih i Sposobnih zena danas odlucuje na tako nesto.U vecini slucajeva nije u pitanju egoizam vec njihovo razocarenje u taj Macho svet. Smile

al' ne brinem ja za vas Smile vi na bureku ste O.K.
samo jos da se potrudite malo Smile

Naucite da dajete Volite se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
eh, jano  Smile  Smile

eto, zene ocevidno imaju to biolosko pravo izbora da odluce hoce li roditi ili ne (pitanje je koliko ga i kako koriste)
zato sam i naglasila u tamo nekoj poruci 'SVOJE' potomstvo- i reakcija nije izostala  Smile

... naravno da sam za odgajanje dece s obe roditeljske figure... ali, nikad ne reci nikad  Smile
jer mozes ti nekoga voleti a biti savrseno svestan da bi zivot s tim nekim bio pakao,
sto ce reci, ljubav i genetski materijal ++, a osobine podobne za stvaranje porodice i porodicnog gnezda sve sam minus do minusa...
ako je bolji dobar razvod nego los brak, ne vidim razliku  Smile

uostalom, diskutabilno je i to pitanje zasto u braku ljudi zele i radjaju decu- za sebe ili zbog dece
zasto ih pravimo, zasto im se radujemo? ljudi su sebicna bica... dakle, ne budimo ni po tom pitanju licemerni...

znam zene koje su samohrane otpocetka silom prilika (npr. razlaz u trudnoci i sl.),
 a znam i one koju su rodile to svoje dete u ljubavi i iz ljubavi prema muskarcu s kojim je bilo nemoguce biti u zajednici... ali su ipak to dete sa tim nekim zelele i nisu ga se odrekle niti abortirale (a mogle su)
... u pitanju je tu i hrabrost i spremnost da se suoce sa posledicama

znam i za razvedene zene koje nisu imale taj izbor, jer su ostale sa malom decom... neke od njih (naravno, ne sve) na svoju decu/dete gledaju kao na svoju kaznu, a ne na blagoslov- jer su ostale uskracene za slobodu biranja drugacijeg zivota, koji je njihov supruznik zadrzao za sebe...

« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 14:43:55 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Нисам имао утисак да си тако мрачно створење.

Дефинитивно, са аспекта својих година и животног искуства, живот није тако црн.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
У животу је све могуће тако да си у праву.

Мислим да ниси схватила о чему ја причам.

Грех је, у старту, ускратити детету једног од родитеља.

Жене које се одлуче да роде на начин о коме је овде реч, не рађају децу због љубави према деци. Рађају децу због себе. Због својих ниских побуда.

Да не причамо о томе какви називи и погледи прате такву децу. Можда не ти, не ја, али довољно је да то дете, неко, једном у животу вербално повреди због тога што је рођено (ни криво ни дужно) ванбрачно.....

Сада би смо могли да наводимо мали милон различитих, реално могућих, сценарија.

Не ретко се дешава да се жена, која је родила ванбрачно дете, касније уда за другога и са њим роди дете.

Каква је судбина првог детета сви знамо.

Баш бих волео да чујем тебе.

Да ли желиш да родиш, да имаш своје дете?

Ако желиш - која варијанта ти је најближа срцу - брачно, ванбрачно, да има оба родитеља поред себе (говорим о нормалној заједници, не о свађама, тучама..), да живи без једног родитеља.....

Размислите мало и будите искрене према себи.

Sto ljudi, sto cudi. Naravno da je najlepse ukoliko se bebac rodi iz ljubavi, uz oba roditelja u najsrecnijem okruzenju. Bebac bi definitivno morao biti nekakva prelepa kruna te ljubavi. Slatko Smile Sta u situacijama kada zena u dovoljno zrelim godinama pozeli/odluci (kako god) da otac njenog deteta bude upravo neko koga voli iznad svega, ali je svesna da bi bracna zajednica sa njim bila potpuni promasaj? Ko tvrdi da bi detetu bila uskracena oceva ljubav? Takva odluka je definitivno hrabrost, nikako niska pobuda, posebno sto se svasta nesto poremetilo u ovom ludom svetu, pa sada momci pokusavaju da "navataju" bebom zenu svog zivota.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Таква одлука није храброст већ лудост.

Она жели ванбрачно дете које ће имати оца.

Да ли ће имати оца. Можда на силу.

Не верујем да, нормалан, мушкарац жели ванбрачно дете.

Волео бих да чујем шта мушкарци мисле? Да ли би их усрећило ванбрачно дете?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A kakve veze ima da li je vanbracno ili bracno - ako je zdravo i pravo i ako ga oba roditelja vole.

@Oblachak

Ne ne sestro slatka - ima sto ljudi i sto cudi a onda trcis deset kilometara e onda naleis na Davidovca sa njegovim misljenjem i razmisljanjem o svetu  Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 15:02:55 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile nije li sebicno pitanje, to da li bi NJIH usrecilo...

... za zivot mislim da je saren, ni crn a ni roze  Smile
primere zena koje sam navela poznajem tako sto poznajem njihovu decu, a svoje vrsnjake  Smile
i naravno, njihove gospodje mame  Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 15:07:05 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Davidovac, da nisi uprskao na par tema, pomislila bih da si jedan od poslednjih pobornika moralnih vrednosti u svim segmentima ovog ludog zivota  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile ma...
s obzirom da mnogi prave decu da produze prezime i da ima ko da ih pazi kad omatore,
samohrane mame mi ich ne bodu oci  Smile

da li normalan muskarac zeli vanbracno dete?
ako je po sticevima, bas ih zabole uvce...  Smile  Smile
sto vise dece o kojima ne moraju oni da se staraju a njihova su, to bolje...
jel' to ono bese sustina muzjackog instikta  Smile
ploditi, oploditi i sto vise svojih potomaka i genetskog materijala rasejati  Smiley 1
« Poslednja izmena: 03. Okt 2006, 15:17:31 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@Oblachak

Хе, хе.

Нисам ни очекивао нагли преокрет.

Видим ја, још мало и бићу ти идол. Smile

Само још да преваспитам machakz и комплетно задовољство.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 23:56:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.