Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji napušteno 1.600 sela!  (Pročitano 8013 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 6300
Све се то научи, па вековима су се тим послом бавили неписмени сељаци и то са великим успехом, а сад као за то треба пољопривредни факултет. Да ли су нам исплативији бескућници што копају по контејнеру или сељаци што копају по баштама?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Meni se KGBova ideja sviđa. Mislim,generalno. Imamo mnogo beskućnika,a mnogo neiskorišćenih i praznih sela i zemlje.

Napravi se akcija da se nekima od njih dodele ona zemljišta koja su definitivno napuštena ili zapostavljena,i da se njima na korišćenje.Znači,samo na korišćenje. Ko ne uradi ništa za godinu dana,isele ga i daju nekom drugom.

To je samo grub opis.Siguran sam da zakonima i pravnim merama sve može do detalja da se isplanira i sredi.

Stanislav reče da to nije tako jednostavno jer ti za poljoprivredu treba znanje. Pa,to stoji,ali ja sam siguran da i među ovim beskućnicima sigurno ima i dosta njih koji su živeli na selu ili pak prosto znaju da se bave poljoprivredom. I siguran sam da ima dosta njih koji bi rado prihvatili dom.

I nemojte odmah biti tako nadrkani i strogi prema svakoj ideji koju neko predloži.  Smile Momak je dao ideju kako da se učini nešto lepo i korisno za sve. Kratko i jasno - imamo mnogo neiskorišćene zemlje,a mnogo nezaposlenih i beskućnika. Čak i ako ima rupa,to je ideja i dobra namera. Što je opet bolje nego ono što rade pravi političMari i stručnjaci, koji znaju šta je problem i znaju kako može da se sredi,ali ih boli dupe da se bave time kada nije njihovo dupe u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Qtek 666
Знам да је компликована, често сам живела на селу, додуше нисам се бавила њоме, али моји јесу...рођаци, пријатељи... ал за преживети да ниси социјални случај може и без науке... а иначе, потпуно сам сигурна у то да онај ко познаје колико је мукотрпан то живот не би говорио да је супер ... није, то је мучан живот..ал је свакако бољи од копања по контејнерима ...
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
mob
Samsung Galaxy S2
Све се то научи, па вековима су се тим послом бавили неписмени сељаци и то са великим успехом, а сад као за то треба пољопривредни факултет. Да ли су нам исплативији бескућници што копају по контејнеру или сељаци што копају по баштама?

Vekovima su imali i pojam "glad" i "gladna godina". Tadasnja poljoprivreda nije mogla da ishrani ni milijardu ljudi.
Naravno bila je "organska", samo si ponekad imao problem nemogucnosti distribucije hrane, tako da su neki
ostavljani da umru od gladi. Toliko o "uspesnosti" nepismenih seljaka kroz istoriju.

Danas nas ima 7 milijardi, pa ti vidi kako i koliko se proizvodi.

Beskucnike, koji nisu alkoholicari ili narkomani mozes da zaposlis na traci ako ima mesta.

Bolje je posao prvo ponuditi onima koji su ostali bez njega, a nekada su nesto radili i
imaju porodicu. Oni su prioritet, bar znas da su pismeni i imas kakve takve garancije
da hoce da rade.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2013, 12:56:20 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
све сами пољопривредници на теми Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
mob
Samsung Galaxy S2
све сами пољопривредници на теми Smile

Meni je otac agronom, pa bar znam neki minimum o tome.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Citat
Poljoprivreda je komplikovana, nije to naivno kako ti mislis. I to hobi gajanje povrca nije bas tako jednostavno.
Treba i tu znati kada i kako posaditi parajz, papriku i slicno. I tu i tamo treba da znas to da prskas i slicno.

Јесте управу си, али чекај уз данашње информације интернет, семинаре и остало.... може да се сазна свашта нешто, тако да и онај ко уђе са незнањем може да има добру вољу и да полако учи и напредује. Увек постоји шанса за боље, али су људи сада научили све на готово и лаку лову. Исправи ме ако грешим....  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2013, 14:29:19 od Djuicbresrbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Ne znam zasto stalno kukate za tim selima. Ako neko nece da zivi na selu, onda nece i tacka.
Sta bi ste hteli, da nekome zabrane slobodno kretanje kako bi ste popunili sela ?

Znaci jedva pobegli iz sela i dokopali se grada, a sada nasi/vasi/1389 hoce da te vrate nazad. Rasisti. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Pa svaka normalna. Nije crveni ferari merilo uspeha a i malo ih ima  Smile

скоро један паор купио код нас један џон дир и један штајр трактор...ех...да мученице знају колико кошта то пале би у несвест а и вероватно би се попишале по фрајеру који их вози у половном аудију из 2001 Smile

Verujem  Smile

Ne znaju devojke šta su prave vrednosti jbg, treba ih podučiti.  Smile

Citat
A ti Arijada bi otisla na selo da te neko zaprosi?
Bi, malo sutra.  Svi mogu da furaju pricu kako bi se vratili na selo, ali pomodarstvo, i zelja da se bude kao JK i ostale kurve je itetako veca.  Ovo naravno se ne odnosi samo na Srbiju, vec i na ostatak sveta.

Šta se ti odmah za mene hvataš? Situacija je kritična, vidiš i sam iz teksta. A ja niti sam sa sela niti sam za udaju. A tu želju za pomidarstvom i kopiranjem JK imaju samo devojke koje, da sam muško, ne bih zarezivala ni 2 pare. To ti je onaj fazon "lajkujem i lakiram".

Što reče Mrgec, ako su srećne da se vozaju u limuzinama iz 2001. a propuštaju real life, izobilje, ljubav i zdrav život, a pri tom su svesne konkurencije...ko  im je kriv. Smile

Citat

Oooo pa ti stvarno skrivaš više ličnosti u sebi. Još da kažeš da imaš problem da nadješ normalnu devojku, željnu zdravog seljačkog života, i da odma padnem sa stolice  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2013, 00:49:27 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
ne treba niko da ode. dovoljno je da se svi vrate.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.