Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U HR uhvaćen još jedan Srbin!  (Pročitano 17120 puta)
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Citat
al dobro Rijecani su opet bili ne bas nacionalisticki orijentisani koliko znam Smile

Nisu niti sad... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
najveći nacionalisti su zagorci Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa dobro kako ko Smile
neki vise neki manje

nema sanse da su gori od hercegovaca Smile
zar nije zagorje vecinom neka mjesavina slovenackog naroda i hrvata ko tito na primjer?
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mi hercegovci smo najmanje nacionalisti, nama su nacionalne manjine baš fora Smile

zagorci su pravi, orginal hrvati, kakvi slovenci, to je za njih najveća uvreda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Citat
zar nije zagorje vecinom neka mjesavina slovenackog naroda i hrvata ko tito na primjer?

Smile :shock:Pa zar Tile nije Rus????? Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
znam za Zagorce nasi Srbi ih i nazivaju pravim i jedinim Hrvatima
al opet sam mislio da je tamo dosta izmjesano ljudi zbog blizine Slovenije i zbog zajednicke AU drzave u kojoj su bili
iz kog grada si iz hercegovine?

neki kazu da nije ni postojao Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ništa nisu izmješaniji nego bilo gdje drugdje u hrvatskoj

pravih i jedinih hrvata nema, svi su pravi, npr. za hrvatski književni jezik je uzeto narječje iz doline neretve kao standard

ja sam iz širokog brijega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
opa Smile
siroki brijeg
pa ne zvucis bas na nekog ko je odatle
Smile
tamo sad nisi jeli?
u Zagrebu si sad?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
jes živim i radim u zagrebu već dugo

zašto opa?
pa velim ti ja da nismo mi toliki nacionalisti koliko ljudi smatraju

znaš li da je đapić (vođa hsp-a) u širokom na nekoj tribini o ndh toliko batina dobio da ga 5 mjeseci nije bilo u politici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Nisam ni sumljao da ces pomenuti da sam za ideju Velike Srbije... Smile Mozda nisi primetio u mom postu da je za mene Sloba jednako Zloba.Ne znam samo da li ces ti nazvati vaseg bivseg predsednika nekim slicnim nazivom.Sloba kod nas jeste doveo do propasti sistema,ratova koji su unistili zemlju i narod ali nikada me neces ubeditiu tu vasu pricu da je on jedini kriv za rat.Ako je on jedini krivac za rat u Hrvatskoj objasni mi samo zbog cega je izasla vojska Hrvatske iz kasarni i izvsila agresiju na Bosnu i Hercegovinu.Da nisu mozda granice Bosne bile granice Hrvatske ili mozda slucajno je Franjo hteo da napravi Veliku Hrvatsku.Toliko o tome da vi nemate pretenzije ka drugim zemljama,Takodje mislim da vrlo dobro znas da izjava Franje da ce piti kafu u Zemunu nije bila nimalo naivna.Ali posto nije ostvarena neka bude da se covek zabunio ili da mu je izletelo.Sto se tice Vukovara najvise zlocina sa Srpske strane su izvrsili snage Vuka Draskovica,Arkana,Giske.... pa tek onda JNA.Vecina pripadnika JNA su bili klinci od 18-20 god koji su dosli silom,ali naravno da i JNA nije bila nimalo naivna.Ja u svemu hocu da objasnim da je i kod vas postojao uzasan sistem vrednosti koji nije bio bolji od Zlobinog medjutim dzabe,Za vas ce akcija ubijanja biti herojska sa par incidenata a agresija na Bosnu oslobodjenje
Hrvatske teritorije koji su vam komunisti oteli.Malo pogledaj koliko se ta retorika razlikuje od Seseljeve  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 12:05:36 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.