Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U HR uhvaćen još jedan Srbin!  (Pročitano 17030 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja sam cuo da ko god se od muskaraca vrati hapse sve i one koji su tad imali za vrijeme rata 12 13 godina
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
ja sam cuo da ko god se od muskaraca vrati hapse sve i one koji su tad imali za vrijeme rata 12 13 godina

Eh hebiga sada...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ozbiljno tako mi stric rekao prosle godine kad sam u Bijeljini bio...

ako gledam iz neutralnog ugla za sec onda vam razumjem ako Srbi sutra opet se popnu na neku vecu cifru i pruzi se prilika za odvajanje opet ce pokusati
ko i Srbi i Hrvati Bosne il Albanci Madjari i muslimani Srbije
nema sta da se lazemo
znamo da svako hoce u svojoj drzavi da zivi al bez seljenja iz one druge u kojoj trenutno zivi...
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 00:05:31 od bokimajk »
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
ozbiljno tako mi stric rekao prosle godine kad sam u Bijeljini bio...

ako gledam iz neutralnog ugla za sec onda vam razumjem ako Srbi sutra opet se popnu na neku vecu cifru i pruzi se prilika za odvajanje opet ce pokusati
ko i Srbi i Hrvati Bosne il Albanci Madjari i muslimani Srbije
nema sta da se lazemo
znamo da svako hoce u svojoj drzavi da zivi al bez seljenja iz one druge u kojoj trenutno zivi...

Ma to se moze zaboraviti,nema toga vise da se cjepanja,sto je bilo bilo je...pa Boki svi cemo zavrsiti skupa u EU,a zamisli tko ce nas onda naseliti, a mi po prirodi cemo se mjesati jedni sa drugima...eto ja sam prvi koji to radi vec...

samo reci stricu da nezahebaje... Smile gdje ce sve hapsiti,sve se zna koga hapse i zasto mislim to sada da i djecu hapse je pretjerano...imam ja jednog poznanika borio se protiv Hrvatske a Srbin je,i ima zenu Hrvaticu,i sada prave sebi kucu u Zadru...nitko ga nikada nista nije ni ti pitao ni ti rekao.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Pa eu prosle godine u Zadru uhapili one momke,a jedan od njih je imao (mislim) 13 god za vreme rata.Pa kada je pandurima to objasnio (trebalo mu dva dana da objasni...sad jeli zato sto su panduri glupi pa ne kontaju) onda ga pustili.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Pa eu prosle godine u Zadru uhapili one momke,a jedan od njih je imao (mislim) 13 god za vreme rata.Pa kada je pandurima to objasnio (trebalo mu dva dana da objasni...sad jeli zato sto su panduri glupi pa ne kontaju) onda ga pustili.

Pa dobro Mistreated,slucajnost ali nemoze se sada pricati o tome da sve hapse koji su imali tada 13 godina...nemoze se tako u globalu odma pricati,tu je bila greska i to je to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Pa ne kazem ja da hapse sve redom,vec da su tog momka uhapsili.
Daleko bilo da sve redom hapse.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Pa ne kazem ja da hapse sve redom,vec da su tog momka uhapsili.
Daleko bilo da sve redom hapse.

Da vjerujem ti...budale sta ces.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Vi Hrvati samo se setite koliko ste Srba,Jevreja,Roma pobili od 1941 do 1945 godine.Toliko ljudi nije pobijeno u svim ratovima na prostoru ex YU.Tako da bolje da   Smile Pa onda bljesak i oluja i proterano celokupno Srpsko stanovnistvo.Pa cak i Hag je optuzio skoro sve vase generale za zlocine a vas Franjo se nazalost izvukao pa nije prosao kao nas Zloba.Tako da mnogo vi k... o zlocinima a krvave su vam ruke samo tako.Vidim dosli ste ovde na nas forum da nam drzite lekciju o kaznjavanje zlocina.To je kao da nama Zloba prica o postenju.Ja da sam na vasem mestu bilo bi me sramota da znam da su moji preci radili ono sto ste vi ljudima radili u Jasenovcu.Ja ne znam ni jedan koncert koji je u Srbiji odrzan povodom Srebrenice a kod vas je onaj vas pevac skupio u Splitu pun stadion pevajuci pesme o zlocinima u 2 svetskom ratu.Prema vasoj zvanicnoj anketI na pitanje:"sta mislite o NDH?"75% Hrvata je reklo pozititno i dobro a tek 25% Hrvata je reklo negativno i lose.Vi jos zivite u bajkama da je NDH bila demokratska drzava
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Vi Hrvati samo se setite koliko ste Srba,Jevreja,Roma pobili od 1941 do 1945 godine.Toliko ljudi nije pobijeno u svim ratovima na prostoru ex YU.Tako da bolje da   Smile Pa onda bljesak i oluja i proterano celokupno Srpsko stanovnistvo.Pa cak i Hag je optuzio skoro sve vase generale za zlocine a vas Franjo se nazalost izvukao pa nije prosao kao nas Zloba.Tako da mnogo vi k... o zlocinima a krvave su vam ruke samo tako.Vidim dosli ste ovde na nas forum da nam drzite lekciju o kaznjavanje zlocina.To je kao da nama Zloba prica o postenju.Ja da sam na vasem mestu bilo bi me sramota da znam da su moji preci radili ono sto ste vi ljudima radili u Jasenovcu.Ja ne znam ni jedan koncert koji je u Srbiji odrzan povodom Srebrenice a kod vas je onaj vas pevac skupio u Splitu pun stadion pevajuci pesme o zlocinima u 2 svetskom ratu.Prema vasoj zvanicnoj anketI na pitanje:"sta mislite o NDH?"75% Hrvata je reklo pozititno i dobro a tek 25% Hrvata je reklo negativno i lose.Vi jos zivite u bajkama da je NDH bila demokratska drzava

Opet o NDH...ajojjjjjjjjjj

Koliko puta cemo cuti taj NDH vise....

Bora napravi svoj sajt i onda palamudi o vasem sajtu,napisi veliko nas sajt i nedaj drugima osim Srbima da ti dodju na sajt,a ovo je sajt od Serbianfightera koliko je meni poznato...

Sjetimo se mi koliko smo Srba,roma,jevreja,pa cak i Hrvata pobili u Jasenovcu svake godine mozes otici sa Mesicem i poloziti vjenac ako te nesto boli u grudima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.