Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U HR uhvaćen još jedan Srbin!  (Pročitano 17034 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ne mozes sa Mesicem.
On se baca sa ciframa  Smile
Dosta o Jasenovcu.....
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
E koji si ti......Niko nije ni rekao da je ovo moj sajt ili forum nego sam rekao nas misleci da je forum iz Srbije.Ko o cemu Hrvati o ugrozavanju njihovih prava pa cak i na forumu.Dobro necemo o Jasenovcu.Ajde da pricamo o Oluji i Bljesku.Velicanstvenoj oslobodilackoj akciji Hrvatskih branitelja.Imao sam prilike da vidim te starce,decu,zene koje odlaze iz Hrvatske na traktorima.To su bas pravi primeri naoruzanih ubica koji su Hrvatski branitelji isterali iz njihove lepe kako ne bi vise ubijali jadne Hrvate.Verovatno su oni starci u traktorskim prikolicama imali minobacace pa je vasa super avijacija morala da gadja.A da.Ja gresim.Franjo Tudjman je rekao :"ostanite Srbi u svojim kucama i zivecete normalno i nece vam se nista desiti".Naravno one spaljene kuce su zapalili Srbi kako bi optuzili Hrvatsku.I ona sudjenja koja vodi Hrvatsko pravosudje su u stvari namestena i politicka sudjenja protiv nevinih i dobrih ljudi kao i sudjenja u Hagu.Kada vi budete prihvatili da je vasa oluja i bljesak  bila zlocinacka kao sto vecina Srba smatra Vukovari i Srebrenicu za zlocine onda cete sazreti kao nacija.A dokle god budete velicali zlocine nema vam spasa. Smile

PS:Zasto bi ja isao sa jednim laznim demokratom i ubicom da polazem cvece.Velika je razlika izmedju ljudi koji polazu cvece na spomenike zato sto stvarno postuju te ljude koji su poginuli i oni ljudi koji dodju na spomenik samo da bi ih slikala televizija i pokazivali da zlo moze da se menja  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 03:37:18 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
E koji si ti......Niko nije ni rekao da je ovo moj sajt ili forum nego sam rekao nas misleci da je forum iz Srbije.Ko o cemu Hrvati o ugrozavanju njihovih prava pa cak i na forumu.Dobro necemo o Jasenovcu.Ajde da pricamo o Oluji i Bljesku.Velicanstvenoj oslobodilackoj akciji Hrvatskih branitelja.Imao sam prilike da vidim te starce,decu,zene koje odlaze iz Hrvatske na traktorima.To su bas pravi primeri naoruzanih ubica koji su Hrvatski branitelji isterali iz njihove lepe kako ne bi vise ubijali jadne Hrvate.Verovatno su oni starci u traktorskim prikolicama imali minobacace pa je vasa super avijacija morala da gadja.A da.Ja gresim.Franjo Tudjman je rekao :"ostanite Srbi u svojim kucama i zivecete normalno i nece vam se nista desiti".Naravno one spaljene kuce su zapalili Srbi kako bi optuzili Hrvatsku.I ona sudjenja koja vodi Hrvatsko pravosudje su u stvari namestena i politicka sudjenja protiv nevinih i dobrih ljudi kao i sudjenja u Hagu.Kada vi budete prihvatili da je vasa oluja i bljesak  bila zlocinacka kao sto vecina Srba smatra Vukovari i Srebrenicu za zlocine onda cete sazreti kao nacija.A dokle god budete velicali zlocine nema vam spasa. Smile

PS:Zasto bi ja isao sa jednim laznim demokratom i ubicom da polazem cvece.Velika je razlika izmedju ljudi koji polazu cvece na spomenike zato sto stvarno postuju te ljude koji su poginuli i oni ljudi koji dodju na spomenik samo da bi ih slikala televizija i pokazivali da zlo moze da se menja  Smile

Pa narvano da su i Vukovar zapalili Hrvati da bi poslije optužili Srbe,to se već odavno zna...Al'nema veze... :[1]:Samo mi reci koji to Srbi povezuju Vukovar sa zločinom????Možda oni što su bacali cvijeće  kad su tenkovi polazili iz Srbije.... :-$Kad skontaš da su Srbi u RH osim u Krajini živjeli i sad žive u Rijeci,Istri,ZG,Karlovcu itd možemo dalje argumentirano raspravljati,a ne povezivati cjelokupno srpsko biće u RH prema Krajini..Mada znam da su vam Srbi iz Krajine bili i ostali draži i veći Srbi jer su se na kratko uspjeli cjepnuti iz RH i dati tračak nade ideji Velika Srbija... Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 09:53:34 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
cmelka zar nisi malo previse radikalan za nekog Istrana? Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
boki nije radikalan hrvat koji misli da je u vukovaru počinjen zločin nego realan Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
cmelka zar nisi malo previse radikalan za nekog Istrana? Smile

Boki znaš da ću te tužiti zbog prozivanja...Istranin????Mada se kod nas kaže Istrijan,ali ok..Boki ja sam iz Rijeke sa Kvarnera ili sa Primorja i nisam "Istranin" već Riječanin,Primorac....Mada u Rijeci ima dosta Istrijana nisam jedan od njih..Evo ja ću tebe prozvati Šumadinac... Smile

P.S daleko sam ja od radikalizma,osobito ako me usporediš recimo sa nekim srpskim radikalom... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nisam mislio na Vukovar vec generalno... Smile

zar nije Rijeka Istra?

inace nisam sumadinac ja sam krajisnik Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 10:06:34 od bokimajk »
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Citat
zar nije Rijeka Istra?

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
istra je županija istarska a rijeka primorsko-goranska

susjedi su
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
bogami zajebo sam se
malo ispod
al dobro Rijecani su opet bili ne bas nacionalisticki orijentisani koliko znam Smile

znam sad sam bas tacnu lokaciju vidio
zeznuo sam se Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.