Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 20:45:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: tuzna .... :cry:  (Pročitano 17933 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne, ne oplakujem ja njega. Nije mi zao sto sam raskinula s njim. Hej, pa ja sam raskinula, ne on. Postujem ja sebe, ali problem je valjda, sto svi oko nastavljaju svoje zivote kao i dosad, srecni, nesrecni, zauzeti, bilo sta, a ja pomislim da sve moram ispocetka. Nauciti da zivim s ovim, srediti se, upoznavati druge ljude, gledati opet nesto drugo, a do sad mi je bilo super druziti se samo s drugima, traziti, razmisljati. Ne kazem da taj novi, ako se pojavi, kad se pojavi nece biti bolji, ali ne zelim vise to. Imala sam neke druge planove i polako ostvarivala, a sad moram planirati nesto drugo. Sve ispocetka. Kako skupiti snagu za sve to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
opasna ova cesa, ko bi rek'o da ima samo 19 leta i 20 zima Smile

... iskreno, ono sto najteze pada, i najzalije je nakon dugogodisnje a propale veze, jeste- ulozeno vreme i trud  Smile
covek tu dodje u iskusenje da 'spase' svoju ulozenu energiju time sto ce pokusati ponovo... i sav taj napor i dodatni trud da se stvari 'oprave' obicno rezultira time da izgubi jos podosta energije, nerava i vremena na propalu stvar...

uglavnom svi na svojim greskama naucimo da za prosutim mlekom ne vredi plakati, vec se treba okrenuti i ici dalje... sto pre, to bolje po nas!

tuzna, izvini na pitanju, ali ipak... koliko imas godina?
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ostala bez texta

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia N95
Ja mislim da je @cesarica18 skroz u pravu, kreni novim putem, reci sebi "Od sutra okrecem novi list"!
IP sačuvana
social share
Sledeći put kada ga sretneš, kada ti se krv sledi u žilama, kada ti se svi udovi potpuno parališu, moraćeš da pomisliš: "On nije strašan. On samo strašno želi da to bude". Metoda koju sprovodi poznata je i tebi, a zove se "napad je najbolja odbrana". Zapamti! On napada da ne bi bio napadnut. Ne nasedaj, ne napadaj, ne brani se. Uostalom, šta te briga! Pa ti i ne treba da ga napadneš. Treba samo da ga navedeš da on zavede tebe. Mačeve u korice! Ako već moraš da imaš neprijatelja, onda je najbolje da to bude škorpija....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Postujem ja sebe, ali problem je valjda, sto svi oko nastavljaju svoje zivote kao i dosad, srecni, nesrecni, zauzeti, bilo sta, a ja pomislim da sve moram ispocetka.
Da, znaci trebala si ostati na istom kolosijeku koji je pogresan, ali je laksi ? Jasan je odgovor na ovo pitanje, nadam se.
Citat
Nauciti da zivim s ovim
A s cim konkretno ? Da nema vise pogresnog coveka u tvom zivotu ? Svesna si da to zvuci glupo, zar ne ?
Citat
upoznavati druge ljude, gledati opet nesto drugo, a do sad mi je bilo super druziti se samo s drugima, traziti, razmisljati.
Iz ovog zakljucujem da si ti u te cetiri godine igrala na neku siguricu, da si se uslovno receno zapustila, sto je .. naivno.
Ne oslanjaj se ni na koga, nikada u zivotu, uvek samo na sebe. Neces nikad upoznati druge ljude ako budes sjedila kuci i blejala u tv.
Citat
Ne kazem da taj novi, ako se pojavi, kad se pojavi nece biti bolji, ali ne zelim vise to
Da, krucijalno je da shvatis sta zelis. Hoces da odes u kaludjerice ? Super. Hoces da nadjes nekog drugog momka ? Super je i to. Ali nemoj da smaras sebe s tim neckanjem predugo jer ce s vremenom sve izgledati kao pogresan izbor
Citat
Imala sam neke druge planove i polako ostvarivala, a sad moram planirati nesto drugo. Sve ispocetka. Kako skupiti snagu za sve to?
Planovi uvek propadnu nasred puta. Neizvesno je cak hoces li se ujutro probuditi, a kamoli koliko ces dece imati i sa kim. Ljubav ne znaci oslanjanje na tog drugog, imati drustvo - ni to nije nikakva sigurnost. Puteve stvaras iz ovog sad trenutka, a poraze podnosis dignute glave.

Imas samo sebe i samo jedan zivot. Niko ti ga nece uljepsati za tebe osim sebe same.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile boze, ova danasnja omladina...  Smile

skidam kapu za poslednju recenicu  Smile

tuzna, nemoj vise biti tuzna  Smile pretpostavljam da imas 27 godina... celi zivot je pred tobom, zenska glavo!
zamisli da ste se upetljali, da imate decu... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrr  Smile  Smile  Smile

curo, tebi je super! jos i ti da to shvatis, pa da napravimo online proslavu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
jos i ti da to shvatis, pa da napravimo online proslavu

Jeste, da imamo dobar razlog da nazdravimo, kao omladina  Smile

Machak  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja mislim, da samim tim sto sam raskinula, okrenula sam novi list. I sa svojih 31 godinu, svesna sam svega. Imam sve, nikad mi nije u zivotu nista nedostajalo, imam super posao, drustvo s posla, porodicu, s druge strane privatno drustvo je ok, mada znam njihova razmisljanja i posto sam ja ta uvek optimisticna, vesela, drustvena, ne dajem im mnogo do znanja da mi je lose. Cak ne mogu da veruju kako sam sve to dobro "podnela". Niti razmisljam s njim nesto nastaviti. Sto dani prolaze, sve sam vise sigurnija u to. Ali ja imam nekakav strah. Da li cu opet imati toliko snage, da li cu kad se pojavi neko drugi, biti dovoljno strpljiva dok se stvari ne iskristalisu. Razmisljam o nekim stvarima koji mi do sad nisu padale na pamet. Zasto sad, zasto ne ranije, zasto ne kasnije. Posto nisam u prilici da budem sama, onda jedva cekam uvece da se preispitujem. Jer necu da pricam nikom o ovim stvarima, zato i pisem ovde, znam ja da su to sve gluposti, da ce posle mesec, dva biti drugacije, ali sad u ovom trenutku ja se tako osecam i pisem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Neces ni  biti svjesna,kad naidjes na nekog ko ce ti uzeti srce,koliko si sretna sto si raskinula s njim.....

Garantujem da si zasluzila boljeg i da je sudbina u tu vasu vezu umjesala mali prstic da shvatis neke stvari pre nego bude kasno!  Smile

I srecna Ti nova godina!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa... malko sam omanula s godinama  Smile
ok je izbaciti sve to iz sebe, strahove, sumnje...
ali stojim iza prethodne izjave- sto pre odbolujes i batalis sta je bilo, kako je bilo, i kako je moglo biti da je bilo, bolje po tebe  Smile

sada ti to zvuci grozno, ponovo upoznavati nekog... ali kada se taj neko desi, nece ti uopste biti grozno  Smile naprotiv...  Smile
i bas s obzirom na godine, veca je verovatnoca da ce taj neko znati sta hoce, da je odbolovao svoje odrastanje i sazrevanje... probaj malko u tom pravcu da razmisljas  Smile

uostalom, kako kazu neki nasi muzicari... 'zivot pocinje nakon tridesete'
zasto? jer smo svoji na svome, odgovorni samo sebi, konacno  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pretpostavljam da ce tako biti, ne nadam se. Da, verovatno sam mnogo ulozila sebe, a nije se na kraju isplatilo. Valjda sledeci put nece biti potrebe da se ulazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 20:45:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.