Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 22:44:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: tuzna .... :cry:  (Pročitano 17937 puta)
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Jedva cekam da ugrabim priliku da budem sama, da mogu da se sazaljevam, a u svemu tome, on mi ne padne na pamet.

Zašto sebe svesno mučiš???????????
 Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 
To su uobicajene faze tugovanja, proci ce. Nemoj da budes sama, druzi se, setaj, idi u soping. Planovi i ciljevi u zivotu se menjaju, nacices sebi druge motive.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry g567
kroz to sam isto prolazila godinu i po dana........isto raskid,bivsa devojka,sama za novu godinu........
skoro identicno....ali nemoj biti glupa kao ja koja sam patila za budalom vise od godinu dana i
isla u bolnicu jer sam dehidrirala od plakanja........samosazaljevala sebe za koji q..c to .............bude samo jos gore

posle njega veze koje sam imala bile su cista glupost i to je sve uticalo da mu se opet vracam u mislima....
ali i navika koju steknemo dak smo sa nekim polako...jebiga ali polako se gubi..........
....ali sada imam decka koga volim 100 puta vise i sa kojim mi je mnogo lepse.....

necu reci glavu gore jer to je lako reci.....to ti moze reci neko ko to nije iskusio.........
......reciicu smo polako i strpljivo.... Smile
IP sačuvana
social share

PeOPle = ShIT
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Jedva cekam da ugrabim priliku da budem sama, da mogu da se sazaljevam, a u svemu tome, on mi ne padne na pamet. Bas se osecam jadno.

preporuchujem ti da prochitash knjigu 150 nachina kako da sebi bezbolno oduzmete zhivot   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne mozete da verujete koliko se moj organizam trudi. Radim neke stvari koje nikad ne bih uradila, mozak ne zeli, a telo uradi to. Ne osecam se super, a znam da je to super sto sam uradila. Znam da je sad nemoguce biti srecan, zadovoljan, znam sve, ali ne zelim to. Sve sto radim, ne osecam nista, samo radim, fizicki, emotivno, misli su mi potpuno drugacije. Eto tako se osecam i veceras. Ne zelim da pisem nista, a pisem jer ne zelim da razmisljam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry g567
 Smile
IP sačuvana
social share

PeOPle = ShIT
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ne zelim da pisem nista, a pisem jer ne zelim da razmisljam

Ma daj posvadjaj se sama sa sobom.

Naredi i obećaj sebi da ćeš svima odgovoriti na najneprijatnija pitanja koja se dotiču tebe i bivšeg.
Šta je sa vama.... kažeš ...comedia la finita.
Voliš li ga ....znam da ću preboleti budalu, to je bio emotivni promašaj.
Jesi li sama....da i biću dok se ne pojavi neko intrigantan i dovoljno inteligentan da me osvoji.

Moraš biti jaka i iskrena...jer više ponovljena istina svaki sledeći put manje boli.

Ne smeš se uživljavati u ulogu prevarene i ostavljene cure...

Draga ne ponašaj se kao  ..devojčica sa šibicama.

Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
kao odžak star i garav
Ne volem,
nataknem ih na čiviluk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Znam da je bolje ovako. Prevarena? Ne. Ako tako treba da bude, u redu. Slazem se. Nije mi prvi decko, mada jedini sa kojim sam mislila ozbiljno. Kraj. Svi znaju. Toliko nalazim njegovih mana, da mislim da je i bolje sto se ovako zavrsilo. Volim li ga. Nekad, jako, sad, sve mi je izmesano.
Ali sa druge strane,   Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znaš li  koliko ima prevarenih i ostavljenih  žena i muškaraca na ovom svetu ....i kad bi svi plakali i tugovali ...potop bi odavno bio gotov  Smile

Možeš ti sve to da prebrodiš...i samoću trenutnu ..i pomešana osećanja ...samo gledaj istini u oči i veruj u sebe.
Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
kao odžak star i garav
Ne volem,
nataknem ih na čiviluk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Slusaj sad.

Mislila sam da ces skontati da od samosazaljenja nemas nista osim narusenog sopstvenog zdravlja. Jesi ziva, zdrava ? Obrazovana, imas posao ? Krov nad glavom ? Mozes si priustiti tri obroka dnevno ?
Ok, imala si glupog, napacenog, iskompleksiranog lika kojeg si u posljednje vrijeme uglavnom trpila nego uzivala sa njim, sada ste se rastali i umjesto da skakuces od srece sto si se oslobodila kretena koji bi ti zagorcavao zivot ti sjedis, gledas srceparajuce ' ja ga volim, on je napravio dijete drugoj ' filmove i ocekujes da dobijes potvrdu od drugih ljudi da je to ok.

Nije majku mu. Verovatno je tesko uskladiti ono sto zelis i sto je pravilno sa onim sta osjecas, ali s obzirom na to da si ti zapravo s tim raskidom samo dobila, onda bi se trebala malo vise potruditi da krenes dalje. Ne mogu da shvatim da mozes sebe tako malo voljeti,cijeniti da pustas da ti dani prolaze u suzama i sjecanju na neka davna vremena. Ima li tuznijeg i veceg gubljenja vremena ?

Realno, nista ti ne fali, jadis bez razloga. Sto puta se ljudi razocaraju, zeznu u procjeni, pa si opale samar i nastave dalje primjenjujuci to znanje koje su stekli iz gresaka. Toliko je nesrece u svetu, a ti places jer te ostavio debil od lika sa kojim si ti nesto planirala vise u zivotu. Umesto da budes zahvalna na tom svetom danu, ti ga oplakujes.

Sebi si valjda najvaznija, ja bih se ako nista, zainatila pa bila sretna sa onim sto imam.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 22:44:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.