Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 18:40:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: tuzna .... :cry:  (Pročitano 17909 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ne, nisam ja...daleko sam od toga-nazalost!

ali moji roditelji jesu!

32 godine u braku i jos uvijek imaju one iskre u ocima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Posle 5 godina veze,puno lepih,ponekog ružnog trenutka( i to uglavnom onda kad ih najmanje očekuješ,u momentima koji su ti jako bitni),vernosti,poštovanja,truda,rada na vezi,zlih jezika(keva je mrzela od prvog dana-imala je bolju spiku sa prethodnom-svađao sam se s njom do poslednjeg dana i nisam dao da mi soli pamet i priča bilo šta loše vezano za ex one),planirane budućnosti-zajedničke,ona ode na specijalizaciju preko,i odlepi skroz-ko puštena s lanca!Ja je podržavao u svemu,baš svemu,pa i toj specijalizaciji!Bio veran 100%! Vrati  se ona i ja doživim veliko razočarenje lagano uvidjajući da to nije više ista osoba s kojom sam bio pre specijalizacije!Podržavam to da:"Sve teče,sve se menja." ;al samo pod uslovom da je to na bolje,da je to u obostranom interesu,za obostrano dobro,ako te promene oplemenjuju i uzdižu ljubav do neslućenih visina onda sam svim srcem za to!Al do toga nažalost nije došlo!Devojka nije mogla da se povrati na staro,ni oko fax(počela da ima neke specijalne prohteve),ni oko društva(počela da upada u neke nove priče sa nekim sačuvaj bože klincima i klinkama) ni oko nekih materijalnih vrednosti(počela da žudi za fancy telefonima,lokalima-a ne može čovek da kaže da je na bilo koji način bila uskraćena za tako nešto,nisam sponzor,al imalo se uvek koliko treba)...ma sve joj nešto tesno u sopstvenoj koži!Ohladila se-moguće;Prevarila me-moguće;Šta je koji q..c i dalje tražila samnom(sigurnost,navika,nada..)nemam pojma!
E onda ti ja odlepim skroz:počnem da idem na službene puteve(šatro) upadnem u riblji kanal i počnem da pecam ko sumanut(budala-kontao sam da će to nešto da mi reši;a nije ništa rešilo-sem trenutnog veličanja sopstvenog ega),počnem  bre da lečim svoje frustracije po drugim devojkama-igrao sam se tudjim srcima(nije neka fora)nikad nije saznala(radio sam to šmekerski,da se ne provali-ili džukački-nazovite to kako god želite),verovatno je počela da sumnja i oseća-al nikakvih dokaza nije bilo-ni po ponašanju ni po mojim emocijama(bar sam ja to tako kontao)!E onda mi se desi teško sranje i to na vrhuncu mog ludila i jurcanja za drugim cicama-naravno Ona mi se nije našla,a bila mi je jako potrebna,počela je da me bezobrazno laže ,folira...
Epilog-Raskinem s njom preko telefona-(džukački,al pao mi mrak tokom razgovora,da mi je bila tu azdavio bih je golim rukama)!Ona me sad mrzi,a u mom srcu nema mržnje(bilo mi je teško da se ne lažemo) postao sam ravnodušan-zaboravio,nastavio dalje!
Sutradan odem na Exit s ekipom i super se provedem(ko nikada do tad-obično mi presedne) upoznam Malog Andjela i evo me s njom u vezi od tad,sretan ,zadovoljan,veseo,zaljubljen do ušiju,pravim nove planove,naoružan poukama iz stare veze!Prešao s konja na čistokrvnog arapskog pastuva(nemojte me pogrešnno protumačiti ,to se samo tako kaže-Žensko je u pitanju)
Elem-idemo dalje za iste pare! Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2008, 16:02:06 od gavriloBG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne pustaj ovu na specijalizaciju ni za zivu glavu Smile
IP sačuvana
social share

Biće jedno sokoćalo u koje će ljudi gledati i vidjeti šta se dešava na drugom kraju svijeta.
                                        Mitar Tarabić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Gavrilo je l' se ti to hvalish ?  Smile Samo bilo bi dobro da shto pre u Malom Andjelu prepoznash onog minijaturnog Djavolchica, ako mislish da ti ovo uspe, shto ti ja lichno zhelim od sveg srca.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2008, 18:02:14 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Ne pustaj ovu na specijalizaciju ni za zivu glavu Smile
hahahahahaha

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 6300
Ako - Radjard Kipling (Rudyard Kipling)

Ako mozes da vidis
unisteno delo svoga zivota,
i bez jedne reci da ga ponovo gradis,
ili da bez uzdaha ili protesta,
podneses gubitak onoga sto si dugo tekao;
ako mozes da budes zaljubljen, ali ne i lud od ljubavi,
ako mozes da budes jak, a da ipak ostanes nezan,
da ne mrzis one koji tebe mrze,
a da se ipak boris i branis;
ako mozes da slusas kako tvoje reci
izvrcu nevaljalci, da razdraze glupake,
i da cujes kako luda usta o tebi lazu,
a da sam ne kazes ni jednu laz;
ako mozes da sacuvas dostojanstvo i slavu,
ako mozes da budes skroman,
iako si savetodavac kraljeva,
ako mozes da volis svoje prijatelje kao bracu,
a da ti ni jedan ne bude sve i svja;
ako znas da razmisljas, da posmatras i upoznajes,
a da nikad ne postanes skeptik ni rusilac,
ako znas da sanjaris, a da ti san ne bude gospodar,
da mastas, a da ne budes samo mastar;
ako mozes da budes cvrst, ali nikad divalj,
ako mozes da budes dobar,
ako mozes da budes pametan,
a da nisi cistunac i sitnicar;
ako mozes da zadobijes pobedu posle poraza,
a da te dve varke podjednako primis,
ako mozes da sacuvas hrabrost i glavu,
kad je svi ostali izgube.
Tada ce sreca i pobeda
biti zauvek tvoji poslusni robovi,
i ono sto vise vredi nego slava:
Bices Covek Sine moj!

izvor: http://djov.net/budjenje/AKO.htm

@tuzna..mislim da vredi procitati, ako vec jesi, podseti se  Smile
..cekam da neko postuje pa da reknem koju rech..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Slushamo te ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

naj...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 42
Zastava sabac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k510i
A koga nema...bez njega se moze....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Nokia 6300
Slushamo te ...  Smile
Tnx   Smile

First of all, fala vi ljudi, ne znate koliko su neke vase reci jake! Recimo da se i ja delimicno pronalazim u celoj prici, paaa.. no najgore je zamnom.. e sad, zelela bih da na isti nacin sve vase reci pronadju put do >tuzne<, no znam kako je sad.. razum slabo slusa.. bezbroj pitanja zapljuskuju..osecanja preovladaju, i tesko ih je kontrolisati..ipak, kontam jaka si ti, prebrodices sve ovo jer vec si krenula dobrim putem..zdravorazumsko razmisljanje preovladava, nemas poma koliko ce ti to pomoci!! Samo ne zadrzavaj negativno u sebi, izbaci ga na svoj nacin, oslusni sebe..ako ti se place, placi, ako si besna, odi na fitnes, na dzoging.. izaberi sama, samo nemoj bit sama.. to razara, unistava do dna.. i ne muci sebe pitanjima sada.. pusti vreme da ucini svoje, dopusti da se kockice same sloze umesto sto ces ih prevrtati sama..veruj mi, sto duze cackas po svojoj rani, to ce kasnije zarasti..
I nemas sebe zbog cega kriviti..sve se zbiva sa nekim razlogom, na kraju kada prodje dovoljno vremena shvatis poentu, uvek naucis nesto.. koristi svako iskustvo da bi sebe dogradila kao licnost..draga moja, prigrli sebe sada kada ti je najteze, niko to ne ume bolje do tebe same..ti znas sta zelis i kada je tako nikada nije tesko nastaviti! Imas svoj cilj i on je samo tvoj, a ti biras sa kime ces uzivati u dostizanju njega..bojim se da svi nekako previse vezujemo snove za pojedince, stvari, itd..neko je danas tu, sutra nije.. to je ujedno rizik koji preuzimamo, ali to je i zivot, tako se uci..kada gubis, zapravo dobijas.. kontas?   Smile
Gledaj da i ovaj put sebe ucinis vrednijom osobom, kao sto si to do sada radila, i izadji jos jaca u nove pohode! A drugi ce doci, ne brini..sigurna sam da ces biti jos srecnija, osmeh na lice i "na" srce, bez krivice i samoterorisanja! Sada se posveti sebi, iskreno mislim da se klin klinom ne izbija kada je ljubav u pitanju, daj sebi vremena da se sredis.. "cause everything will be alright!  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jan 2008, 04:16:53 od mikarch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 18:40:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.